Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 96 PrvníPrvní ... 345671555 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    to maxík69
    Cau, cestinu nepouzivam, neni vubec zadny duvod. Ceske mam jen TF3D a T9 kvuli psani ceskych znaku. Samotny OS je tedy anglicky. Nicmene je prece jedno jestli mam v systemu Dnes nebo Today, ja anglicky umim, takze me to problemy opravdu nedela.
    Co se tyce te originalni ROM od T-Mobile, problemy se zvukama jsem nemel. Osobne si ale myslim, ze prejit na jinou ROM je dobre, protoze s tou zakladni je system dost pomaly. Za tu dobu co pouzivam jinou ROM jsem nezaznamenal zadnej problem, zadne vytuhnuti systemu nebo cokoliv jineho. Vsechno funguje presne tak, jak ma. Ja tedy prechod na ROM 1.93 doporucuju. Ted uz je jen na tobe, aby jsi si vybral jestli chces oficialni, nebo nejakou neoficialni. Ja mam neoficialni. Co se jeste nastaveni sluzeb v telefonu tyce (SMS, MMS, GPRS/EDGE,...), tak operatori maji na webu moznost zaslat nastaveni na telefon, ale ja jsem toto nepotreboval, mam T-Mobile a po nahrani nove ROM a vlozeni SIM karty (behem flashovani se doporucuje mit SIM vytazenou!!!) si telefon sam ze site stahnul nastaveni sluzeb, takze vse probehlo automaticky.

    EDIT
    Zbytečná citace smazána. admin
    Pravidlo 1-9 - Citujte s rozumem!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    to mrzic
    Jo používám češtinu a mám to tam taky... ale jelikož to je jen jedinej nedodělanej překlad co sem našel tak mi to nějak nevadí..

    EDIT
    Zbytečná citace smazána. admin
    Pravidlo 1-9 - Citujte s rozumem!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od blackman_82
    Muzete nekdo hodit (napr. na czshare ci rapid) ceskou T9 vcetne klavesnice? Jsem sice zaregistrovanej na http://forum.xda-developers.com ale nejak mi nejde stahovat Jinak jde zmenit qwerty na qwertz??? Diky
    Nikdo to nemate moznost nekam hodit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    to EXCEPTOR:
    tak jsem flashnul na SwiftBL-WWE-Diamond-ROM-v6.0 a max. spokojenost. Můžeš ještě někde vystavit tvojí českou T9 ?? Nějakou jsem z XDA stáhnul, ale pak mi nešlo vůbec psát. Nepotřebuji mít české prostředí, pouze mi stačí T9... Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Nahral jsem to na Rapida - CAB soubor, staci to jen nainstalovat a pak v nastaveni klavesnice vybrat cestinu. Ja jsem toto pouzil a vse jede OK.

    Pro ceske TF3D staci jen upravit v registrech toto:
    HKCU\MUI\CurLang (zde zmenit hodnotu na 405 resp 1029)
    U nasledujicich polozek prejmenovat cislo na konci z 0409 na 0405
    HKLM\Software\HTC\Camera\Image\SaveFolder_0409
    HKLM\Software\HTC\Camera\Image\GpsSaveFolder_0409
    HKLM\Software\HTC\Camera\Video\SaveFolder_0409
    Provest SR a je to
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    DIKYYYY
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    Já vím, že vás asi naštvu, ale nemohu na stránkách HTC najít kde se stahuje ta nová ROM na WM 6.1. Můžete sem hodit přesný link? Dík a moc se omlouvám. Ještě jsem to nikdy nedělal:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Musíš přes evropskou mutaci htc.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    mě to nejde ani na té evropské mutaci.... před týdnem jsem posílal dotaz přímo na podporu HTC a zatím se nedočkal odpovědi :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    zkus toto: toto
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    ha...funguje....díííky!

    existuje někde nějaký ucelený seznam toho, co tato nová ROM opravuje, či případných problémů? Tady jsem našel jen info o tom, že se místo tlačítka kontakty objevuje video hovor a v kontaktech nefunguje rolování po písmenech na pravé straně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Cau vsem, naistaloval jsem DUTTY ROM 1.8, ROM 1.00.25.07 a nejde mi GPS. Vubec se nehlasi, ne ze nemuze najit satelity, ale nemuze vubec najit GPS.... Co stim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1

    Do ceho jsem se to zase pustil?
    Pred 14ti dny jsm do sveho diamondu uspesne dostal SPL Olinex 1.30, upgrade ROMu zfailoval, a nedoslo k jeho upgrade.
    Momentalne jsem v situaci ze mam odemceny SPL a potreboval bych se vratit k originalnimu.
    Da se nekde sehnat solidni a i natvrdlemu sroumitelny navod jak na to?
    mnohkrta dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od osch
    zkus toto: toto
    Díky moc, ale už jsem od někoho dostal novější (1.93.405.1) i s češtinou. Ta verze 1.97 tedy není oficiální? Na té evropské mutaci jsem ten download už našel, ale také mě to nefunguje. Po zapsání S/N se nic neděje!
    EDIT: Tak mě to odmítlo tu tvou i tu vyšší verzi. Co s tím? V čem můžu dělat chybu. Ta nová ROM se začně ládovat do PDA a když je tam už 1% nahráno, tak to napíše EROR [294] : INVALID VENDER ID a že se tato verze nedá nahrát ať zvolím jinou:no:

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    tak mě to napsalu tutéž chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 96 PrvníPrvní ... 345671555 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32