Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 56 z 96 PrvníPrvní ... 646545556575866 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 826 až 840 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #826
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    ja ji tam du hodit hned protoze se mi vykytl pomrtne dost velky problem a doufam ze mi poradite

    mel sem tam udk 6tku a dneska rano sem zkusil nahodit htc home plug in ale nelibil se mi tak sem ho odstranil a hodil soft reset ale co se nestalo pdacko zamrzlo na obrazovce htc diamond kde se vypisuje radio atd nez nabehne samotny system a dal se to nehlo... tak sem dal hard reset pomerne nastvany... ok vsechno se restlo nabehlo tak si vse nastavim a naistaluji programy: spb plus, sbhs phone weaver, qip, nejake hry atd. proste klasicke programy.... a davam soft reset... vse nabiha v pohode ale kdyz se nacita system tak to zacne klasicky jako po hard resetu nastaveni casoveho pasma kalibrace atd... vse nastavim a veskere nahrane programy tam nejsou videt a vypada to proste jako po hard resetu....

    takze ted du snad dnes naposled nahodit uplne nove udkacko a nahrat vse znovu a snad uz vse pobezi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #827
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    S timto problemem jsem se nesetkal, tak ti bohuzel neporadim. Jinak jsem prave dokoncil flash udK beta 7, tak jdu testovat a dam vedet jaka je
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #828
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    taky sem ji prave doflashnul na xda radi kalsicky flash jakekoliv romky a flash udkacka to sem prave udelal tak uvidim.... btw. ma nejaky podstatny vyznam tam hazet radio ktere je doporucene udk tj.: # Suggested Radio: 1.09.25.23 - http://shorl.com/norulylohyro

    protoze podle srovnavacek z toho vyslo snad nejhure....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #829
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ja pouzivam 1.00.25.08 a jsem spokojeny. S tou co pises je GPS nepouzitelna, protoze to porad pada.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #830
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od Exceptor
    Ja pouzivam 1.00.25.08 a jsem spokojeny. S tou co pises je GPS nepouzitelna, protoze to porad pada.
    presne tak... hlavne mi prislo ze zere opravdu o polovinu min... jinak mirror na udk 7micku http://uploaded.to/?id=4yqp1e

    edit: pro ty co nectou originalni thread Password: syriusbeta7

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #831
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si s tou udK beta 7 ted chvili hral a tady jsou moje postrehy:

    - chybi v ni Adobe Reader LE, ale neni problem jej doinstalovat
    - hlasitost zvuku je uz OK
    - datum ROMky je 4.1.2009 jak se tu nekdo zminoval ze beta 6 mela blbe datum
    - prijde me zase o neco malo rychlejsi, zeby proto, ze je to postavene na 2.03? nevim kazdopadne je to dobry

    To je tak asi vse. Zatim ji mam jen chvili, ale bezi dobre a na zadne problemy jsem neprisel, takze si ji nechavam a doporucuju k vyzkouseni :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #832
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od MartyFoxx
    ja ji tam du hodit hned protoze se mi vykytl pomrtne dost velky problem a doufam ze mi poradite

    mel sem tam udk 6tku a dneska rano sem zkusil nahodit htc home plug in ale nelibil se mi tak sem ho odstranil a hodil soft reset ale co se nestalo pdacko zamrzlo na obrazovce htc diamond kde se vypisuje radio atd nez nabehne samotny system a dal se to nehlo... tak sem dal hard reset pomerne nastvany... ok vsechno se restlo nabehlo tak si vse nastavim a naistaluji programy: spb plus, sbhs phone weaver, qip, nejake hry atd. proste klasicke programy.... a davam soft reset... vse nabiha v pohode ale kdyz se nacita system tak to zacne klasicky jako po hard resetu nastaveni casoveho pasma kalibrace atd... vse nastavim a veskere nahrane programy tam nejsou videt a vypada to proste jako po hard resetu....

    takze ted du snad dnes naposled nahodit uplne nove udkacko a nahrat vse znovu a snad uz vse pobezi
    jj taky jsem na tom byl stejně. Přesně to samé co ty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #833
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    nevim jak vam ale UDK6 zere baterku pomerne rychle... a to mam extended baterii.. s UDK5 mi vydrzela pres 4 dny na jedno nabiti.. ted mam od po cca 30hodinach provozu 55% coz je nic moc.. vyzkousim taky UDK7 treba to bude lepsi.. jo a mam radio 1.08.25.20

    EDIT: tak uz jsem tam taky nedockave soupnul UDK7 tak jsem zvedav az to vse nastavim jak bude fungovat.. pak dam taky info..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #834
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    to diamondman: a jak si tento problem vyresil?? prokud si ho vyresil

    me bohuzel nova romka nepomohla ale mam dve teorie cim se to stane bud nejaka hardwareová chyba (což by bylo šoatné) a nebo nějaký soft a podlě mě to může být SPB plus a nebo diamond tweak.... budu si s tim jeste dneska hrat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #835
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od pedro13
    Dá se nějakým jednoduchým způsobem zvětšit font SMS v TF3D v ROM Shine 2.4 na velikost jaká je v origo ROM?Na to prťavé písmo skoro nevidím.
    Zkoušel jsem tu utilitu mUn ZoomExt v.02,ale to je dost překombinované řešení,navíc se mi to občas samo zmenšuje.Nejde to nějak jednodušeji,třeba v registrech?
    Nechce se mi kvůli takové prkotině flashovat jinou ROM...
    Tak dík za radu,odpovím si sám. :sarcastic:


    Pokud chcete mít opět "normální" písmo u SMS v TF3D,tak jednoduše rozbalte přiložený "manila" soubor do složky Windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #836
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    pedro13: hele, me naopak vadi ted velke pismo u udk7 ... nemas zalohu puvodniho souboru ? nebo kde jsi na to narazil ? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #837
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od MartyFoxx
    to diamondman: a jak si tento problem vyresil?? prokud si ho vyresil

    me bohuzel nova romka nepomohla ale mam dve teorie cim se to stane bud nejaka hardwareová chyba (což by bylo šoatné) a nebo nějaký soft a podlě mě to může být SPB plus a nebo diamond tweak.... budu si s tim jeste dneska hrat....
    Já jsem to vyřešil ROM Shine 2.4. full dynamic. SPB jsem tam neměl a tweak taky ne.Měl jsem odzkoušené Shine, tak jsem se k ní vrátil a je klid.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #838
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    ano to je reseni vim ale oproti UDK mi opravud prijde pomala....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #839
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    jaja01 -

    Bohužel jsem si zapomněl zálohu udělat ( pls, nemohl byste tu někdo upnout ten origo soubor 47dd6acd_manila z Shine 2.4?) ,vzpomněl jsem si na to až jsem to chtěl zkušebněl vrátit.Nevím jaké písmo je v udk,ale to s tímto souborem mi tom moc velké nepřipadá,spíš by mohlo být ještě větší,zdá se mi že to pořád není to co je v origo ROMkách.

    Ten soubor dal na xda Panosha:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405728&highlight=shine&page=192

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #840
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    pedro13: oki, dik za snahu, nejak to preziju :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 56 z 96 PrvníPrvní ... 646545556575866 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32