Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 55 z 96 PrvníPrvní ... 545535455565765 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 811 až 825 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #811
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    Zdravim,
    mel bych jeste jedne dotaz k tomu ze netusim jak se pridava jiz nainstalovany progrmay na Internal Storage do programu v TF3D, abych to nemusel znova instalovat..jednou jsem to tu nekde zahlidl bylo to jen kopirovani zastupcu ale pak sem to hledal a nic. Dale mi u Shine On 2.4 nefunguje weather dabase editor, hazi chybu, resil jste to nekdo ? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #812
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    42

    Jakou chybu hazi? Videl bych to na dve moznosti - bud je treba nainstalovat .NET 3.5 CF a nebo je to chyba WDE, ktery na nekterych ROMkach nefunguje a je treba pohledat na XDA patched verzi.

    EDIT: Ted jsem si vsiml ze mas shine on, ja taky a tam je to ten problem s patchnutou verzi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #813
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    aby jsi mohl dat programy do tf3d, musis mit jejich zastupce ve /windows/start menu/programs ...

    a co se tyka pocasi, hledej cab, ktery ma v nazvu Meins
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #814
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    31

    Nemáte návod jak odstranit prázdné zástupce "čtverečky" v programech v TF3D. Funkčních jich může být pouze 15. Holka se mi hrála s Diamondem a přidala mi jich tam asi 40 pochopitelně obsazených jich mám pouze 15. Zbývající "čtverečky" jsou prázdné a nemůžu se jich zbavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #815
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    taky se mi to stalo a taky nevim, asi pomuze jen hr :-( stalo se mi to poprve, myslim, ze je nejaky bug ve 2.00 romce ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #816
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Kvako: U toho Slide to Answer/Ignore (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3087652&postcount=1) pisou:

    If you like to remove "Slide to answer/Ignore" on incoming calls, plz use this files make by BlockbusterF. [http://forum.xda-developers.com/show...8&postcount=73].

    Takze bych to zkusil tam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #817
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    59

    Dííky moc za pomoc a nevieš mi náhodou pomôcť aj tým dotykovým koliesko??Ako ho môžem využívať miesto toho posúvatka na lavo napr. v Total comadery??

    No kámo tie linky čo si mi poslal mi moc nepomohli??neviem kam mám dať ten súbor dll
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #818
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Primo do slozky Windows.

    A to scrollovani ... slo to pres upravu registru, bohuzel aplikaci po aplikaci, ne nejak centralne. Mely by na to byt volby myslim jak v diamondtweaku, tak v advanced configu.

    EDIT: v DiamonTweaku to je sekce 19, bohuzel TC v seznamu aplikaci nevidim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #819
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    59

    Zdravím.No tak som vložil ten dll súbor stiahnutý s xda-developers do zložky Windows a nič to nerobí stále pusím pre ptiatie hovoru tahať ten švorec.

    A stým scrollovani som ta vôbec nepochopil.Ako to mám spraviť?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #820
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Dá se nějakým jednoduchým způsobem zvětšit font SMS v TF3D v ROM Shine 2.4 na velikost jaká je v origo ROM?Na to prťavé písmo skoro nevidím.
    Zkoušel jsem tu utilitu mUn ZoomExt v.02,ale to je dost překombinované řešení,navíc se mi to občas samo zmenšuje.Nejde to nějak jednodušeji,třeba v registrech?
    Nechce se mi kvůli takové prkotině flashovat jinou ROM...

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #821
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    2jaja01 a charlie42: Diky moc ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #822
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Kvako: Tak to bohuzel, vyzkousene to nemam, jen jsem na to nahodou narazil. Me se ten slider libi

    A to druhe: Stahnes Advanced Configuratin Tool, pustis TC, ACT a v nem das Menu/More Settings/SmartTouch/Add/Add active aplication, kde TC vyberes. Nevim, jestli to bude fungovat presne tak jak chces, me to skace po souborech, ty jsi mysim zminoval pohyb do strany.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #823
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    59

    AHA takže dakujem.A ešte mi vieš povedať ako sa dostanem do registrov??


    swata: Diky ti ten tvoj návod alebo rada funguje super dakujem pekne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #824
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od vodopadek
    to dellavega: diky za zajem:-) ale uz jsem to poresil.. nakonec jsem se s programkem AE button zkamaradil a nastavil jsem si to jak jsem potreboval.. ale stejne.. kdyby nekdo vedel kde se natvrdo v registrech nastavujou a prirazujou funkce jednotlivym hardware tlacitkum.. nebude to na skodu
    Jak ses zkamaradil? :-) me se nedari priradit aplikace jednotlivym tlacitkum v AE.. jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #825
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Prave vysla udK beta 7! Hlavni zmenou je, ze je zalozena na ROM 2.03. Jakmile si najdu chvili casu, tak ji urcite zkusim. Jsem zvedavej, jaka bude, s betou 6 jsem plne spokojenej.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 55 z 96 PrvníPrvní ... 545535455565765 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32