Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 54 z 96 PrvníPrvní ... 444525354555664 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 796 až 810 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #796
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    20

    Po dlouhém testování asi 6-ti ROM jsem zůstal u Shine On 2.4 Full (nějak nefungoval jen přenos jedním směrem přes bluetooth). Prostě byla nejrychlejší. Pokud tedy říkáte, že zkusit udK, tak do toho tedy půjdu. Dám vědět postřehy

    Tak tedy po nočním bloumání jsem zjistil, že rychlost je srovnatelná na Shine On 2.4 Full i udK. Překvapilo mě, že spousta lidí zde to vychvaluje, ale mě se zdá, že to občas zatuhne. Stalo se mi že jsem zapnul display a začali skákat lístky s minutama. Skákali asi po vteřinách něž to došlo na čas, který skutečně byl. Tedy neseděl čas. Po instalaci TF3D Config a nastavení pár parametrů, jsem ho už nenastartoval. Tedy hard a vše znovu. Ráno mi to zase všechno jelo, ale přestal mi zvonit. Chtěl jsem provést nastavení tónu, ale psalo mi to i u systémových tónů, že soubor je poškozen. To už jsem se nedostal ani do kontaktů. Tak jsem provedl soft a zůstal mi viset na zelené uvítací obrazovce. Dokonce se mi jednou stalo, že po soft resetu mi naběhl s hláškou o kalibraci disp. a pak jsem zjistil, že sám od sebe provedl hard reset. Doooost divné. Jen připomínám, že jsem tam neměl CZ, tedy pohoda. V udK chybí spousta programů a v Programech to není rozdělené do složek. Chybí mi softkey manager, conn. man., googlemaps, TF3D a další.
    Tedy moje výsledné resume je, že se vracím zpět k Shine On 2.4 Full Dynamic a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #797
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    To s tema hodinama se me obcas stane taky (max 1x za 1-3 dny), ale toto se me stavalo na vsech ROMkach co jsem mel (swift, dutty, udK), takze to NENI chyba udK...

    Ja mam tu udK betu 6 a problemy co popisujes s ni nemam. Vsechno me na ni slape presne tak jak ma a je pekne rychla. Netuhne me to.
    Zvoneni je OK, problemy s nim nemam a zvuky me jdou nastavit taky OK, proste jak uz jsem psal, vse je OK.

    Napada me, udelal jsi po flashi HR? To pomaha na ruzne drobnosti
    Ja ho delam vzdy po flashi a pak mam vzdy klid, vse jede tak jak ma.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #798
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    20

    No právě je mi to divné, dle toho co píší ostatní. Jinak hard po flashi dělám pokaždé. Fakt nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #799
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    btw. neobnovoval si nejake zalohy?? to muze nadelat paseku... dle infa co je na xda tak jede jen obnoveni prez PIMbackup....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #800
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    taky nemam zadne problemy co popisuje diamondman.. vse funguje korektne i pres to ze se tu v systemu uz asi 2 dny vrtam celkem intenzivne zadny vytuh.. uvidime cca po tydnu jak bude slapat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #801
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    20

    No jak vidím, tak jsem jediný komu to nechodí jak má. Jinak zálohu dělám jen s PIMbackup. Asi mám hardwarově špatný kousek. Začínám nad tím uvažovat, protože po změně Hard SPL mi začal zlobit displej. Obraz se mi začal vlnit. Bylo to jakoby od pravého okraje displeje. Právě jsem zkusil vrátit původní bootloader a vše je zase v pořádku. Navíc mi přestala fungovat jedna část polohového senzoru. V Táboře na to zatím nemají díly, prej po novém roku. No asi bude muset na servis. Jinak maximální spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #802
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    Zdravim, nainstaloval jsem romku ktera tu byla nekde doporucena, hledam jaka to je nemuzu to najit delal jsem format a instalacku na flash uz nemam. Kdyz se podivam do mobilu pise to ze mam ROM 2.neco WWE, mam u ni problem ze kdyz mi prijde smsm absolutne me to neupozornuje ze mi prisla. Mate nekdo nejaky napad ? Diky

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #803
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    Citace Původně odesláno od stabo
    Zdravim, nainstaloval jsem romku ktera tu byla nekde doporucena, hledam jaka to je nemuzu to najit delal jsem format a instalacku na flash uz nemam. Kdyz se podivam do mobilu pise to ze mam ROM 2.neco WWE, mam u ni problem ze kdyz mi prijde smsm absolutne me to neupozornuje ze mi prisla. Mate nekdo nejaky napad ? Diky
    ze by zkusit flashnout novou rom? nebo zkusit hardreset, pokud nepomuze vybrat nejakou novou aktualni, treba od udk ci duttyho.. urcite bude lepsi nez ta dosavadni
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #804
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    20

    Zkus se ještě podívat do Nastavení-Sound a notification a zkontroluj zaškrtnutí první položky.
    Případně se zkus přepnout na kartu Notification a tam se podívej jestli máš povolený zvuk na SMS, případně vyber jiný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #805
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Citace Původně odesláno od Diamondman
    Po dlouhém testování asi 6-ti ROM jsem zůstal u Shine On 2.4 Full .
    Já uplně stejně tak...tento týden sem tam tlačil jednu za druhou a testoval.....včera šla zpátky Shine a už tam asi zůstane:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #806
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    Ok hodim tam tedy Shine On 2.4 Full a chtel jsem se zeptat, hledam to tu uz dele jak vytaham programy abych je mel normalne v TF3D v prorams po flashy ??? Vzdy je znova instlauju = vopruz... Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #807
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    to vodopadek: poradi nekdo? kde muzu zmenit to, ze kdyz dlouhe podrzim tlacitko pro vytaceni hovoru aby se spustil urcity program? jako je treba v duttyho romce cyberon voice dial? ae button mi nevyhovuje, chtel bych si to nastavit nekde natvrdo v registrech.. nakopne mne nekdo kudy kam? hledal jsem ale nenasel.. diky


    myslím že vím o co jde... už jsem to tu ale sakra někde viděl ale teď si nevzpomenu kde... mám takovej pocit že se to jmenovalo něco jako HD button nebo tak nějak... šlo tam zvolit si na každém tlačítku nějakou funkci (i víc funkcí podle toho jak dlouho se to tlačítko drželo nebo kolikrát se mačkalo).. kdyby byl zájem tak pohledám když trochu tuším o co jde a je to co hledáš..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #808
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    to dellavega: diky za zajem:-) ale uz jsem to poresil.. nakonec jsem se s programkem AE button zkamaradil a nastavil jsem si to jak jsem potreboval.. ale stejne.. kdyby nekdo vedel kde se natvrdo v registrech nastavujou a prirazujou funkce jednotlivym hardware tlacitkum.. nebude to na skodu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #809
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    59

    Zdravím tak čo pomôžete mi niekto stým prímaním hovoru ??Ako spravým normálny Diamond skin nie s Touch PRO s tým potahovacím štvorčekom?
    A ešte jednu vec ako spravím s dotykového kolieska posúvatko v napr. Total comandery???
    Dakujem za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #810
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Jak dostat do udK beta 6 ten klasickej skin sice nevim, ale vim jak dostat tento skin do jine ROM a myslim si ze opacnym postupem by se dalo docilit klasickeho skinu. Je potreba ve slozce Windows prepsat nasledujici soubory souborama z ROM kde tento skin neni (treba beta 5), ja ty soubory ale nemam, tak si je nekde sezen a zkus to. Ja to nezkousel, ja ten posuvnikovy prijem hovoru pouzival i na beta 5, je to perfektni proti nechtennemu zvednuti hovoru!

    Tady jsou ty soubory:
    55899aec-f534-4429-ad51-84257e8af1e2.dsm
    b4ed27c9-92f1-45e7-8041-4f4a036c8809.dsm
    b4ed27c9-92f1-45e7-8041-4f4a036c8809.rgu
    Incall_02_B.bmp
    Incall_03_A.bmp
    IncomingCall.bmp
    phcanhtc.dll
    phcanrc.dll
    phcanrc.dll.0409.mui
    PhoneSettingExt.dll
    PhoneSettingExt.dll.0409.mui
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 54 z 96 PrvníPrvní ... 444525354555664 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32