Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 96 PrvníPrvní ... 234561454 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    49

    Jak se prosim dostanu do exteded rom? Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    2

    Hledám originál soubory StartupGif a StartupWav a měli by být ve složce windows. Já mám Diamonda od O2 a tam je pouze modrá budlina. Děkuji za upload.
    Jaká je poslední oficiální verze ROM na diamonda a kde ji stáhnu? Na podpoře HTC se pro Diamonda objevilo toto _HTC Touch Diamond_QMR_RUU_Diamond_HTC_Europe_1.93.401.2_Radi o_Signed_Diamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship, je to ono? A čeština se dá sehnat taky toté verze? V čem mi nejnovější ROM vlastně pomůže, oproti O2-1.37.401.3WWE? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    Jáký je rozdíl mezi ROM 1.37 a 1.93. Je někde návod jak mám z Diamondu dostat stávající Rom pro možnost se kní vrátit. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od Exceptor
    Caute, mam T-Mobile MDA Compact IV a dnes jsem si do nej nahral neoficialni ROM, a to konkretne SwiftBL ROM v5.6 Lite. Radio jsem nahral ve verzi 1.00.25.07. Vse probehlo v poradku.

    Vsechny, ktere zajimalo jestli nebude problem s tlacitky, tak mam dobrou zpravu, tlacitka jsou prohozena hardwarove takze vse funguje tak jak ma. Pokud bude nekoho neco zajimat, ptejte se.

    Mam otazecku. Mas moznost vratiti puvodni rom? Samozrejme se ptam kvuli zaruce. Pokud ne, pak vic otazek nemam, pokud ano tak :

    1- Cim jsi zacal - jak a cim jsi odemknul zarizeni a umoznil flashovat jine rom ? ( Link )
    2- Cim a jak jsi si udelal zalohu stavajici rom, pokud jsi tak ucinil. Pokud ne, kde je ke stazeni? ( link )
    3- Jaky byl postup pri flashovani_
    4- Zachoval jsi si nejake orig aplikace? (TT atd...)
    5- NEKECÁŠ ?!?!?!?!? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    mám ještě otázku ohledně oficiální nové ROM, vy kteří ji máte staženou přímo z webu HTC, máte přístroje s označením "určeno pro český trh?" Jen zkouším přijít na to, proč mi po zadání sn nejde ta rom stáhnout....napovídalo by tomu to, že není oficiálně česká, nemluvě o tom, že na CZ sekci HTC není ani diamond k dispozici. Rom jsem se snažil tahat z europe home.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    Nevíte kde bych sehnal oficialní Rom 1.37.401.3 WWE
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    CHjo.... ja to nasel na 5 kliknuti, takze si porad smudlo. :no: Zase tak slozite to neni. Vim ze to neni zrovna ukazkova rada, ale pokud nekdo otravuje s takovejma banalitama, tak me to akorat podrazdi :
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    Tak to jseš šikovnější a určitě i chytřejší, já už to hledám 2 dni a stále nacházím jen 1.93 a z 1.37 jsem našel jen _1.37.456.2_a to není ta co hledám. I tak Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    David Kalva
    Guest

    Cau,
    vcera jsem nainstaloval oficialni ROM "-HTC Touch Diamond-QMR-RUU_Diamond_HTC_Europe_1.93.401.2_Radio_Signed_Dia mond_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship.exe" stahnutou z webu HTC. Touch Flo se znatelne zrychlilo, ale mam problem s telefonem. Po vstupu do telefonu se zmenila ikona Kontakty nna Video hovory a co je vazne spatny, kdyz chci schovat numerickou klavesnici po vstupu do telefonu, tak misto aby zmizela, tak se vysune jeste jednou prvni radek. Jakoze mam dvakrat ten samy radek s cisly 1,2,3 ... Nevite nekdo co s tim ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Muzete nekdo hodit (napr. na czshare ci rapid) ceskou T9 vcetne klavesnice? Jsem sice zaregistrovanej na http://forum.xda-developers.com ale nejak mi nejde stahovat Jinak jde zmenit qwerty na qwertz??? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    takže sem úspěšně flašnul Duttyho ROMku 1.8 a vypadá to že šlape dobře...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mogul-m
    Mam otazecku. Mas moznost vratiti puvodni rom? Samozrejme se ptam kvuli zaruce. Pokud ne, pak vic otazek nemam, pokud ano tak :

    1- Cim jsi zacal - jak a cim jsi odemknul zarizeni a umoznil flashovat jine rom ? ( Link )
    2- Cim a jak jsi si udelal zalohu stavajici rom, pokud jsi tak ucinil. Pokud ne, kde je ke stazeni? ( link )
    3- Jaky byl postup pri flashovani_
    4- Zachoval jsi si nejake orig aplikace? (TT atd...)
    5- NEKECÁŠ ?!?!?!?!? :-)
    ad 1) Zacal jsem tim, ze jsem si precetl tento pekne napsanej navod a zarizeni jsem odemknul pomoci Hard-SPL 1.40 Olinex Unsigned.

    ad 2) Zalohu jsem nedelal, nicmene navod jak ji udelat najdes na xda-dev foru, staci pouzit cudlik Search... Jinak oficialni ROM od T-Mobile najdes na teto adrese jen ju tam T-Mobile zatim nedal, ale urcite se tam brzy objevi, takze se zarukou pak problem nebude. K te zaruce jeste ohledne SPL, oficialni zamceny SPL najdes taky na xda-dev, takze pak tam jen nahrajes oficialni ROM a az pak oficialni SPL a muzes reklamovat...

    ad 3) Nahrat Hard-SPL, pak radio a nakonec ROM. Pokud mas ROM, ktera uz radio obsahuje, tak nahrajes Hard-SPL a pak tu ROM. No a pokud mas ROM s radiem a chces pouzit jine radio, tak das Hard-SPL, pak tu ROM a nakonec jine radio. Po flashnuti radia nedojde k Hard Resetu, takze radio se da menit kdykoliv aniz bys o neco prisel. Jinak po nahrani nove ROM je doporuceno provest Hard Reset!

    ad 4) S tech aplikaci tam bylo jen TT a ten mam schovanej, stejne ale pro pouziti novych map je ta verze co tam je nepouzitelna. Ten build 9030, kterej v tom je, neumi mapy v7 stazene z netu. Musel jsem pouzit build 9028, ve kterem vse funguje jak ma. Mam prave mapy Eastern and Central Europe 7.20.1802 a v te 9030 nefunguji a ani jine 7.20 mapy. V tom 9028 je vse OK. Na navigaci ale stejne pouzivam iGO 8.44366, ktere mam udelane tak, ze jej staci nahrat kamkoliv chci a jen spustit, neni potreba zadna instalace a veskere nastaveni se mi zachovava i po HR

    ad 5) Nekecam, nemam duvod. Pokud chces nejakej dukaz, tak napis jakej a ja ti ho poskytnu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    to DellaVega
    Používáš u ni TF3D v češtině? Já mám u zpráv místo "přeposlat" "IDS_MESSAGING_FORWARD".

    EDIT
    Zbytečná citace smazána. admin
    Pravidlo 1-9 - Citujte s rozumem!

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Diky Exteptor za potvrzeni postupu. Takthle nejak jsem si to predstavoval, jen jsem to jeste nezkousel prave z duvodu, ze stale je tu problem s ofico ceskou rom od T-Mobile, ktera stale jeste neni k sehnani. Zadni vratka jsou zadni vratka. Sezene se vytazena anglicka, francouska, nemecka a i polskou jsem nasel zasitou, ale ceska asi zatim nikde neni. Co se tyce zalohy, respective vytazeni stavajici vlastni ROM, asi jsem se uz dlouho nepidil po informacich, naposledy kdyz jsem koukal, tak jsem na zadny postup nenarazil. Mrknu na to. A proc ta otazka jestli nekecas? Je jen jeden duvod, proc by jsis mel vymejslet a psat ho tu asi opravdu nemusim :-) :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od Exceptor
    Caute, mam T-Mobile MDA Compact IV a dnes jsem si do nej nahral neoficialni ROM, a to konkretne SwiftBL ROM v5.6 Lite. Radio jsem nahral ve verzi 1.00.25.07. Vse probehlo v poradku. Pokud bude nekoho neco zajimat, ptejte se.
    Ahoj, mám pár otázek:
    - používáš češtinu?
    - někde se tu zmiňuje, že pak můžou být problémy s vyhledáváním v kontaktech - je nějaký problém u této ROM ?
    - má cenu přejít z orig. ROM od T-Mobilu? (rychlost, stabilita)..
    Používám orig. ROM (MDA Compact IV - T-Mobile) ale bez customizace (po HR dám včas reset abych zabránil instalaci růž. nesmyslů) ale mám problém, že se mi samo od sebe ruší zvukové upozornění při došlých SMS, MMS, emailů i připomenutí. Po nastavení to vydrží max. půl dne a zase se to samo zruší, už jsem zkoušel všechno možný. Takže bych rád zkusil jinou ROM....

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 96 PrvníPrvní ... 234561454 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32