Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 48 z 96 PrvníPrvní ... 38464748495058 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 706 až 720 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #706
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Jestli je v ni cestina od Sunnysoftu, tak to nechci, jen to zpomaluje system! Osobne pouzivam udK ROMku a system mam v anglictine a jsem maximalne spokojeny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #707
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Že bych zase zkoušel??? :-) Nová romka = den v pr... :-) jiank celkem mě zarazilo tohle : REMOVED - adobereader, Games, but teeter, gsensorcalibrator (po nakalibrování mám vždycky daleko lepší výsledky v teeterovi - mimochodem nejlepší čas - 4:42 ,ale už tam bylo i 4:26... jenže to bylo na romce, kterou sem peflashnul na UDK) , Operabrowser... To sou věci o který bych nerad přišel... Takže - pod slovem REMOVED si mám představit, že byly odstraněny??? To se pak ani nedivím, že je to tak rychlej systém...

    EXCEPTOR: Užs viděl jinou češtinu??? Já osobně ne ,tak jaká tam asi tak může být - zůstal jsem u angličtiny...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #708
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    osobne mam radeji takoveto 'light' romky, nic ti nebrani v tom, aby jsi operu nebo cokoliv jineho, co ti tam bude chybet, doinstaloval ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #709
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Soukynek
    EXCEPTOR: Užs viděl jinou češtinu??? Já osobně ne ,tak jaká tam asi tak může být - zůstal jsem u angličtiny...
    Ano videl...
    Ja mam MDA Compact IV od T-Mobile a v jejich originalni ROMce je cestina primo v systemu a neni od Sunnysoftu. System je cesky i pokud se po HR nedovoli customizace. Je to cestina od HTC. Bohuzel kvalita teto ROM moc velka neni, tak pouzivam udK, se kterou jsem spokojeny. Cestina me nijak nechybi, anglictina mi nedela zadne problemy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #710
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    jako né že bych byl nějakej jazykovědec ,ale podle mě v tom telefonu a nienmusíš číst... Stačí sledovat obrázky... takže angličtina skoro není potřeba... takže já sem taky pro angličtinu - je to rychlejší... Jinak s tou oficiální romkou - měl jsem na Diamandovi od začítku jakousi češtinu a když sem ju po HR nenastavil, tak to bylo anglicky, jenže tu sem tam měl asi tak 2 dny a šla tam jiná ops: . Prostě s telefonem sem si ještě ani nepohrál a dla jsem tam něco z XDA, tak si nepamatuju co to bylo za češtinu...

    Jinak s těma aplikacema - vím ,že si jě tam můžu doinstalit, ale já jsem strašně línej a nechce se mě tam pak instalit asi 20 cabů... (sem přestřelil ,ale i tak... prostě se mě do toho nikdy nechce) Stačí když musím instalit Toma, nebo IGO a další věci.. a jsem rád ,že tyhle věci právě odpadají...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #711
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    nj, to je holt kazdeho vec, kazdy dle svych preferenci ... me by tam chybela akurat tak ta opera
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #712
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak operu neni problem doinstalovat, tj to nejmensi.
    U me to po HR neni tolik souboru, protoze ja si vetsinu veci zjednodusil. Tak napriklad iGO mam v nejnovejsi verzi 8.3.2.64873 nahrane ve vnitrni pameti a program staci spustit souborem iGO8.exe a je to, neni potreba program instalovat, navic se tak uchovava nastaveni, naplanovane trasy, oblibena mista a dalsi.
    Dale ruzne tweaky jsem si dal do jednoho reg souboru, takze se do registru importuji naraz, nepotrebuju vubec zadny tweakovaci soft. Navic se ted seznamuju s vytvarenim instalacnich cab souboru (btw. tady je pekny navod jak na to) a pak bych si rad udelal jeden cab instalator, ktery me nainstaluje ruzne vychytavky, ktere pouzivam, prida do systemu vyzvaneni pro hovory a sms, automaticky importuje reg soubor a dalsi. Proste takova instalace na "jeden click". Samozrejme tim, ze si cab budu delat sam, neni problem kdykoliv cokoliv pozmenit. Je to rychle a pohodlne. Jinak moc programu nepouzivam, nejsem zastancem preplacaneho telefonu, ktery je pomaly...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #713
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    69

    Ahoj,chtěl bych zálohovat orig. rom z mého Diamonda.Mám původní počeštěnou rom.
    Můžete mně poradit jak na to.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #714
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    spb backup a kompletni zalohu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #715
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od ropyno
    Ahoj,chtěl bych zálohovat orig. rom z mého Diamonda.Mám původní počeštěnou rom.
    Můžete mně poradit jak na to.
    Díky
    Vybodni se na zálohu staré romky,dej si tam _HTC Touch Diamond_QMR_RUU_Diamond_HTC_WWE_EastEurope_1.93.47 9.3_Radio_Signed_Diamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Sh ip do ní dej cestina_HTC_Diamond_1.93 a máš po starostech,tato čeština jde i do Swampy395_Diamond_2.00.421.1.v2_Beta a budeš spokojený,hlavně jsem si za dobu co mám daimonda nevšimnul nějakého zpomalení,asi koukám špatně:-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #716
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    69

    Díky za radu.A tu češtinu mám nějak vytáhnout z mého diamonda nebo někde sosnout.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #717
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od jirka 3
    Citace Původně odesláno od ropyno
    Ahoj,chtěl bych zálohovat orig. rom z mého Diamonda.Mám původní počeštěnou rom.
    Můžete mně poradit jak na to.
    Díky
    Vybodni se na zálohu staré romky,dej si tam _HTC Touch Diamond_QMR_RUU_Diamond_HTC_WWE_EastEurope_1.93.47 9.3_Radio_Signed_Diamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Sh ip do ní dej cestina_HTC_Diamond_1.93 a máš po starostech,tato čeština jde i do Swampy395_Diamond_2.00.421.1.v2_Beta a budeš spokojený,hlavně jsem si za dobu co mám daimonda nevšimnul nějakého zpomalení,asi koukám špatně:-D
    Díky za radu.A tu češtinu mám nějak vytáhnout z mého diamonda nebo někde sosnout.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #718
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    čestinu sosej tady,jinak je to ve složce windows v tvem pda.

    http://leteckaposta.cz/867416810
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #719
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od jirka 3
    nova rom,a nebude věřit,je v ní už čeština.

    http://rapidshare.com/files/175434832/CUPRA_2.3_WWE_EE.rar


    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433808

    je dobrá.
    je tam sunnysoft CZ/SK ... nič moc. Akurát je tam klávesnica CZ/SK, tá poteší ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #720
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    1

    Omlouvám se předem za svůj off-topic v tomto vlákně, ale nechci zakládat nové vlákno pro svou prosbu. Od Vánoc máme v rodině Diamonda a popravdě řečeno si s ním až tak moc nerozumíme. Mám tedy dotaz, zda by se nenašel někdo z Prahy, kdo by byl ochoten na osobní schůzce osvětlit některé kroky a postupy pro ovládání a hlavně využití funkcí. Děkuji (602276325 nebo mail v profilu)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 48 z 96 PrvníPrvní ... 38464748495058 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32