Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 46 z 96 PrvníPrvní ... 36444546474856 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 676 až 690 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #676
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    koukam, ze tu vsichni pejou chvalu na udk romku, tak ji asi behem svatku zkusim, prece jen dutty nic moc a swit)ft je uz bohuzel davno mrtvy .... ale nejdriv zkusim aspon to radio, ted tam mam 1.09.25.23 a dost to zere baterku ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #677
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    Ahoj,tak k UDK,taky jsem na něj pěl chválu,rychlos dobrá,hlasitost pro mě taky super,ale měl jsem tam dosti jednu velkou chybu,nebylo možné otevřít sms a přečíst si jí celou,hned mě to hodilo do odpovědi a to jak TFO tak i v poště.Ted mám ROM Shaks.P 2.00 a nemůžu si jí zatím vynachválit,prozatím žádné chyby,rychlost vynikající va všech směrech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #678
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    100

    Citace Původně odesláno od Onygzz
    Citace Původně odesláno od VP
    Ahoj, jestli jsem se dobre koukal, tak tam verzi 12 MB PP Lite nemuzu najit, je tam jenom 16 MB PP nebo Dynamic PP.
    Tak kterou vlastne mas ? Nebo mas tu starsi verzi ? Tu totiz delal se 12 MB PP.
    Omlouvám se...překlep..mám light s 16PP.
    Nenasiel som tam ziadny popis rozdielov medzi ROMkami Shine. Je to niekde ??
    Lebo presiel som roznymi Duttyho ROMkami a stale som nejako nespokojny, teraz mam poslednu ale spotreba baterky je dost velka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #679
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    100

    [quote=vodopadek]
    Citace Původně odesláno od maXtreme
    A jak je to tam nazvane? :-) a co jeste bys doporucil upravit tweakem?
    ahoj, jmenuje se to touch-sensitive wheel... quote]

    Kde je ta polozka touch-sensitive wheel ?? V Advanced configu so ju nenasiel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #680
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Ahojky v tento sváteční den. Tak jsem si chtěl nadělit pod stromeček nový flash telefonu, ale mám smůlu. Mám MDA Compact 4 od T-Mobile. Postupoval jsem podle návodu na stránce http:http://www.ce4you.cz/forums/post.asp?action=reply&t=30528//modmydiamond.info/. Nejdříve jsem nainstaloval Hard-SPL 1.40 Olinex SIGNED což proběhlo v pohodě. Při instalaci Radio v1.08.25.20 hláška Error update a při instalaci BETA5 WWE udK Syrius HD R0 - Quartz Build 20759.1.4.2 take Error 262 update. Tak teď nevím co s tím. Vždycky jsem rozbalil soubory v PC a pak spustil instalaci. Děkuji za nápomocné info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #681
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Hod tam unsigned SPL...
    Taky mam Compacta a mam tam unsigned 1.37 Olinex a vse jede jak ma...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #682
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od maXtreme
    A jeste mi na uDK nefunguje cab pro pridani vlastniho mesta.. weather database editor.. nemate nekdo nejakou alternativu?
    Zkus pohledat patched verzi, na nekterych romkach se bohuzel nespousti

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #683
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Je na XDA developers nekde diskuze ohledne UDK romky? Zkousel jsem search, ale nic mi to nenaslo:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #684
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    Citace Původně odesláno od maXtreme
    A jeste mi na uDK nefunguje cab pro pridani vlastniho mesta.. weather database editor.. nemate nekdo nejakou alternativu?
    zkus toto: http://www.ppc-welt.info/community/showpost.php?p=1102146&postcount=160 to jsem vyzkousel a funguje.. a instaloval jsem na kartu pridal jsem mesta stahnul aktualizace a no problemo...

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #685
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    Citace Původně odesláno od jirka.s
    Je na XDA developers nekde diskuze ohledne UDK romky? Zkousel jsem search, ale nic mi to nenaslo:-(
    jasne tady: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=438313
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #686
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    diky, ja se divil, ze by tam zadna diskuze nebyla ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #687
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Exceptor
    Hod tam unsigned SPL...
    Taky mam Compacta a mam tam unsigned 1.37 Olinex a vse jede jak ma...
    Ahoj děkuji za radu, už je flashnutý a vypadá to dobře. Už jen počeštit TouchFlo a dostat tam českou klávesnici.

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #688
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ceske TouchFlo se ziska upravou v registru, jdi do: HKCU\MUI\CurLang kde uprav hodnotu na 0405 (hex). Pak pokud se to neprojevi hned, tak vypni TouchFlo v nastaveni Today (Dnes) a zas zapni a nebo proved Soft Reset.
    Ceskou klavesnici asi myslis ceskou T9, toho docilis nainstalovanim tohoto cabu, a po te kdyz u klavesnice kliknes na sipecku a pak na druhou moznost (bude tam asi English), tak pomoci sipek najdes cestinu a je to. Neni potreba reset. Druhou moznosti jak ziskat ceskou T9 je instalace jine klavesnice, pokud chces tu zmensenou verzi nebo HD klavesnici (ma navic smerove sipky) tak tady si muzes stahnout tuto klavesnici jako cab a jsou tam i MULTI verze kde je uz cestina pridana, takze pak jen vyberes z nabidky cestinu. Opet je nutne ji vybrat z menu co se objevi po kliknuti na sipku u klavesnice dole na liste, pokud se vybira v nastaveni zarizeni, muzou tam byt jen bila mista...
    Snad jsem na nic nezapomel
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #689
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    na pocesteni touchflo pouzij programek touchflo3d config, tam si nastavis cestinu.. zde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405749 a na klavesnici si vyber co ti bude vyhovovat tady: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460872&highlight=hd+keyboard.. tak zatim ahoj vsem a hezkou stedrou noc..
    EDIT: Exceptor byl rychlejsi ale to nevadi
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #690
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Neznáte někdo nějakou fungující aplikaci pro přidávání aplikací ve kterých bude funkční Smart Touch kolečko? Je to i součástí Advanced Configu, ale nějak moc to nefunguje...snad jediná aplikace která mi tím šla nastavit byla OperaMini, potažmo celý JBED midlet manager. Zaboha mi to nejde rozběhat v nabídce Start, v SMSkách, TFLO atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 46 z 96 PrvníPrvní ... 36444546474856 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32