Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 44 z 96 PrvníPrvní ... 3442434445465494 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 646 až 660 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #646
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    udK ROM najdes tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #647
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim, jak se da zalohoval v duttyho romce databaze mych vlastnich slov v t9mywords? Abych nemusel pokazdem flashovani zadavat vse znova.. diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #648
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Když tu byla řeč o klávesnicích - tady je luxusní výběr: standard Diamond, HD a Diamond zmenšená - a mělo by to být i s českými layouty
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #649
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    Ty klávesnice jsou fajn, ale na Duttyho romce se mi nejvíc líbí ta malá klasická 'keyboard', kde jsou v horní řadě i čísla, tak jak na normální počítačové klávesnici. Když už píšu něco většího než SMSku, tak stejně stylusem a nemám problém se trefit do malej kláves. A je to lepší než si furt ty přepínat mezi klávesnicí s písmenka a numerickou. Při zadávání licenčních čísel je to fakt vopruz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #650
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    46

    Neví někdo jak to vypadá na touchxperience.com? ja si s angličtinou abych to přelouskal moc nerozumim:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #651
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Dobrý den, nevíte náhodou, jestli se dá úpravou registrů nebo jiným způsobem zvýšit hlasitost vyzvánění? Zkoušel jsem vše možné, ale HTC nezvoní dost hlasitě. Děkuji za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #652
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vzhledem k tomu, že si na to v UDK Romce všichni stěžujou ,tak to nějak de,ael jak je to udělaný ? To netuším... Tak si tam narvi jeho Romku a uvidíš. Mimochodem zrovna včera sem ji tam šoupnul a parádní.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #653

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od cluck
    Neví někdo jak to vypadá na touchxperience.com? ja si s angličtinou abych to přelouskal moc nerozumim:-)
    Uz se na tom koncene zase zaclo delat, byla mi nabidnuta beta k otestovani, ale nemam nejak cas

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #654
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    no tak nabidni betu k otestovani nam ja trebas cas mam a rad to vyzkousim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #655
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    nevite jak u udk rozjet listovani pomoci "toceni" kolecka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #656
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    Citace Původně odesláno od maXtreme
    nevite jak u udk rozjet listovani pomoci "toceni" kolecka?
    pouzij diamond tweak.. tam si to zpristupnis v registrech, vyzkouseno funguje v naproste pohode..:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #657
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A jak je to tam nazvane? :-) a co jeste bys doporucil upravit tweakem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #658
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak mi na uDK romce nefunguje cab na pozadi ve vsech zalozkach TF3D (na duttyho a ostatnich funguje). Pri aplikaci tohoto cabu na uDK TF nejede.. dela vam to take?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #659
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Ahoj všem,

    tak po čtyřech dnech flešování různých ROMek jsem konečně našel tu pravou kombinaci:yes:

    Ve všech jiných jsem měl obrovskou spotřebu baterky (zhruba den, procenta doslova mizela před očima...přitom víceméně v idle). U všech jsem samozřejmě zkoušel všechny známé tweaky a nastavení k omezení spotřeby (3G off, Beam off, všechny power tweaky v Advanced Configuration Toolu, GPRS Auto attach off...prostě všechno, je toho spoustu). Stejně tak jsem laboroval s různými verzemi radia - taky více, či méně bez uspěchu.

    Ona mně konečně vyhovující kombinace je tahle ROM:

    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405728
    S rádiem Diamond_Radio_1.00.25.08:

    Kód:
    http://www.duttythroy.net/download-area.html?func=fileinfo&id=178
    Po doflešování jsem měl cca 55 procent baterky...lehnul sem si s tím do postele a jal se nastavovat, přičemž u toho dostal dajmond hóódně velkou, asi 3 hodinovou "power drain masáž". Baterka držela jak skála, ubylo snad 5 procent

    Jinak mám light verzi s 12MB PP...systém je fakt supr svěží...žádný lagy v tflo3d jako u ostatních, prostě opravdu jede jak z praku. Satelity v TT7 chytnu během pár vteřin i doma v pokoji

    Prostě všemi deseti mohu doporučit:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #660
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od maXtreme
    Tak mi na uDK romce nefunguje cab na pozadi ve vsech zalozkach TF3D (na duttyho a ostatnich funguje). Pri aplikaci tohoto cabu na uDK TF nejede.. dela vam to take?
    aj mne to nefungovalo, použil som ale toto: mUn BackGround4AllPages v.02, tento cab súbor fungoval bezproblemov. Je na xda forume.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 44 z 96 PrvníPrvní ... 3442434445465494 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32