Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 36 z 96 PrvníPrvní ... 2634353637384686 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 526 až 540 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #526
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ano, ja jsem nahraval Duttyho 3.3 ROMku pomoci Internal Storage a vse probehlo bez problemu a navic to bylo mnohem rychlejsi (cca jen 1/3 az 1/2 casu co to trva z PC). Diky tomuto nehrozi, ze by se neco stalo behem prenosu ROMky pres USB, je to bezpecnejsi.

    Postup:
    - prejmenovat soubor s ROMkou na DIAMIMG.nbh (radsi dodrzet velikost pismen)
    - nahrat soubor do Internal Storage (vnitrni pameti), nemusi se z pameti nic mazat, ostatni soubory tomu nevadi
    - provest SR nasledujicim zpusobem: drzet snizovani hlasitosti + tlacitko zpet (tlacitko se sipkou doleva) a zmacknout reset a vse drzet az nez se objevi obrazovka s instrukcemi
    - postupovat dle instrukci
    - jakmile je to hotove stisknout reset
    - az to nabehne je doporucene provest HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #527
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak mame venku Duttyho ROM verzi 3.4. Zitra testnu jaka je. Ted uz se me fakt nechce
    Koukam ze opravil taky to padani opery do obrazovky s vytacenim cisel pri otoceni nalezato.

    Seznam zmen, pokud by to nekoho zajimalo

    * Change CE OS & Build to 5.2.20761.1.4.2 set to 8MB Page Pool
    * New Bluetooth Drivers
    * Fixed Opera not exiting and killing process to free up ram/memory
    * Fixed Opera landscape bug, those who have been experiencing it
    * Fixed Touch Keyboard Font Permanently
    * Fixed t9 issue with Touch Keyboard
    * Fixed Touch Keyboard sip change after every soft reset
    * Fixed Alarm in rom for people experiencing problems
    * Updated Obex Inbox Bluetooth File Transfer Application
    * Removed GNES from rom -----> will provide cab for it
    * Removed File Explorer Link in Program Folder, Internal Storage.lnk does all that now
    * Removed sim fix from start up folder for people who wants to show sim contacts
    * Show Sim contacts now default in Rom
    * Added new HTC Volume Control taken from Voda Rom
    * Added Hide Sim.cab in System Tools Folder for easy install to hide sim contacts
    * Added Diamond ATI d3d driver.cab in System Tools for users who experiencing any problems with certain APPS
    * Some minor changes in registry
    * Some other bug fixes
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #528
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    mr.slim: Ještě bych k tomu postupu dodal, že soubor DIAMIMG.NBH nahráváš do "rootu" internal storage. Na velikosti písmen nezáleží
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #529
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    No já jsem včera po měsíci provozování Panosha 2.4 Full dal Duttyho 3.3 a kromě padání Opery nemám jedinej problém. Instaloval jsem z Internal Storage a šlo to jak po másle. Ale zřejmě takhle při pátku tam šoupnu tu 3.4, ať se něco děje
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #530
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak nevim vzdycky jsem flashnul novou duttyho romku ikdyz nebyla doladena ale je pravda ze verze 3.3 ma hodne daleko do verze 3.2 a myslim si ze ani verze 3.4 se 3.2 jeste nevyrovna.. aby to nebylo tak ze s novou 1.97 se vrati vse na zacatek a verze 3.4 bude nasledovana 3.5 3.6 atd :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #531
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    14

    a ked flashujete ... menite aj radio ? ..ci ponechavate original ..pripadne aku verziu ste skusili a aku odporucate. po zmene su badatelne aj nejake zmeny ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #532
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od Adow
    .....
    Co se týká složek SMS, tak se mi to podařilo pokusama vyřešit .. Tady jsou v ZIPu opravné soubory, tak aby u nových Duttyho ROMek byly vidět po aplikaci češtiny všechny složky u SMS
    ......
    Pak jsem udělal soft reset (možná ani není potřeba)
    .....
    PS: Možná stačí přepsat jen tmail.exe - to už ale teď - vzhledem k tomu, že jsem přepisoval všechny ty soubory - nezjistím
    Jen doplním, že opravdu stačí přepsat jen tmail.exe a softreset taky není potřeba, zafungovalo to okamžitě Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #533
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    Tak jsem naflashoval verzi 3.4 a vsechno mi chodilo bez problemu, pak jsem nahral cestinu (Sunnysoft InterWrite Pro 9.5.3.361) a prestali mi fungovat kontakty- nejdou spustit a kdyz kliknu na telefon tak nemuzu minimalizovat numerickou klavesnici. Nevite nekdo co stim? Dalsi problem je ve zpravach, ale to se da vyresit nahranim tmail.exe.
    Pak mam problem se zapinanim Wi-Fi, ale to jsem mel i u originalni verze od HTC, obcas jde zapnout a obcas ne, vetsinou ale nejde... Nemate nekdo nejake reseni, prosim!?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #534
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    odistaluj cestinu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #535
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    Hm, dik ) ja myslel aby to mluvilo cesky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #536
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    Muzu se Vas nekoho zeptat, jak je na tom Diamond s Duttym 3.2 co se tyce operacni pameti? Kolik zbyva volnych mega?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #537
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Nevim jak u ostatnich, ale ja pravidelne kazdy den ve 3 rano restartuji automaticky telefon programem DontForget ( jsou i jine - treba reset manager, ktery je implementovan primo v Duttyho romce ) a s pameti zadne problemy. Pro info - reset ve 3 rano ,
    14,00 :
    Uloziste - 80MB volnych / Programy - 51MB volnych, ... / Vyuziti v Task manager - 56%.

    Stacej tyhle informace? Pokud se zajimas o to, zda tu nejsou stejne problemy s memory leekem jako u verze 3,3 a vejs, tak opravdu nevim. Mam ten automaticky reset a tyhle problemy neregistruju. Nicmene prehled , kterej jsem napsal asi nebude uplne presnej, protoze od tech 3 rano do tech 14,00 jsem na telefon ani nesahl. Zapomel jsem ho doma. Kdyztak prispevek upravim vecer po nejake praci s telefonem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #538
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    To znamena ROM 51 mb volnych? A co operacni pamet RAM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #539
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ja myslim ze jsi to spatne pochopil... tech 51MB je RAM a 80MB je ROM (uloziste)
    Pokud je to jinak, tak sorry...


    PS: Omlouvam se, ze jsem neprinesl info o Duttyho ROM 3.4, ale po precteni o tom jake ma problemy do ni nejdu, pockam na dalsi, zatim mam 3.3 a jsem spokojenej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #540
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od infiniti
    Tak jsem naflashoval verzi 3.4 a vsechno mi chodilo bez problemu, pak jsem nahral cestinu (Sunnysoft InterWrite Pro 9.5.3.361) a prestali mi fungovat kontakty- nejdou spustit a kdyz kliknu na telefon tak nemuzu minimalizovat numerickou klavesnici. Nevite nekdo co stim? Dalsi problem je ve zpravach, ale to se da vyresit nahranim tmail.exe.
    Pak mam problem se zapinanim Wi-Fi, ale to jsem mel i u originalni verze od HTC, obcas jde zapnout a obcas ne, vetsinou ale nejde... Nemate nekdo nejake reseni, prosim!?
    Už se to tu probíral potřebuješ češtinu pro ROM 1.93

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 36 z 96 PrvníPrvní ... 2634353637384686 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32