Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 35 z 96 PrvníPrvní ... 2533343536374585 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 511 až 525 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #511
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak mam ve svem MDA Compact IV danou Duttyho ROM 3.3 a zatim jsem maximalne spokojenej, vsechno funguje tak jak ma :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #512
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tak jsem právě zkusil nainstalovat češtinu na Duttyho 3.3 a opět mi chybí odeslané a odstraněné SMS.. Může mi to někdo s 3.3 a CZ ověřit? Nebo mám špatnou češtinu? Mám 9.5.3.367.

    EDIT: Taky se vámu 3.3 při spuštění Opery a otočení na stranu (naležato) spustí aplikace telefonu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #513
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    U 3.2 mam odeslane a odstranene pouze u e-mailu. U SMS to nemam. A popravde, nikdy jsem ani nemel. Cestina na 3.2 jede. Akorat me pokonila velikost pismen pri nastavovani hlasitosti. To me udelala i u verze 2.2, takze to je problem ciste te cestiny. Opravit se to nastesti da. U 3.2 je jeste problem s nastavenim oznameni pro SMS a vyzvanecima tonama, ktere se daji doinstalovat cabem od olinexu. Vyzvaneni SMS se nastavi v registrech a taktez je po problemu. Vic chyb jsem zatim nezaznamenal a po techto upravach jede 3.2 v poho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #514
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak se da spravit ta velikost fontů u nastavovaní hlasitosti? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #515
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    mogul-m: ještě v Duttyho 2.3a (která mi bohužel zkolabovala) bylo vše OK - i v češtině jsem měl všechny složky u SMS...

    maXtreme: buď změnou HTCVolumeControl.dll z jiné verze ROM nebo tam jednoduše nainstaluj tento CAB - ovládání se mi takto líbí i víc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #516
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    3

    Omlouvám se, že vstupuju do tohoto téma se svým problémem. Odešla mi na CompactuIV dotyková vrstva a potřebuju ho reklamovat. Mám na něm HARD SPL a Duttyho romku a potřeboval bych tam vrátit původní. Romku s rádiem mám, ale nikde jsem nenašel jakej původní SPL tam byl a kde ho najdu. Postup na vrácení SPL jsem četl, jen nemám ten správnej soubor SPL na CompactIV. Děkuji za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #517
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Originální (stock) SPL najdeš tady. Dále v tom tématu je tam postup... Já jsem ve svém MDA měl SPL 1.37. Doma mám i zálohu originálu z MDA Compact IV..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #518
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jinak k těm chybějícím složkám v SMS.. mě chybí také..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #519
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    doporucuju neinstalovat novou duttyho romku v3.3...jsou tam velky problemy...teda aspon u mne...treba to,ze prace s GSENem je totalne spatna.Telefon po rotaci pada do uvodni obrazovky a mrzne to...jinak romka je rychla,jen doufam,ze doresi tyhle veci...obcas i sama to romka mrzne a zda se mi to takovy pochybny...proste.radim pockat nez se vse vychyta...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #520
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    3

    Děkuji, na téhle stránce jsem byl, akorát jsem měl za to, že to je pro Diamonda a nikoliv pro MDA Compact IV. Nebo je to stejný ? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #521
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tak tady je má záloha SPL z MDA Compact IV.. Je to ale ve formátu nb - pro flash potřebuješ nbh. Mám tu utilitu na předělání, ale řekl bych, že z ní neleze úplně to pravé.. Osobně bych tam dal stock 1.37 a pak přes to ještě jednou flashnul celou T-Mobile ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #522
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak Dutty uz pracuje na verzi 3.4 a tady mate momentalni seznam zmen, ktery se muze jeste zmenit.


    * ChangeLog V3.4 APR [Almost Perfect Rom] Ongoing work

    * Fixed Opera not exiting and killing process to free up ram/memory
    * Fixed Touch Keyboard Font Permanently
    * Fixed t9 issue with Touch Keyboard
    * Fixed Touch Keyboard sip change after every soft reset
    * Fixed Alarm in rom for people experiencing problems
    * Added new HTC Volume Control from voda 1.97 rom
    * Removed GNES from rom -----> will provide cab for it
    * Removed File Explorer Link in Program Folder, Internal Storage.lnk does all that now
    * Removed sim fix from start up folder for people who wants to show sim contacts
    * Show Sim contacts now default in Rom
    * Hide Sim.cab in System Tools Folder for easy install to hide sim contacts
    * Some minor changes in registry
    * Some other bug fixes
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #523
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Nemuzu si odpustit - " Ja vam to rikal" V3.2 takove zasadni problemy nema. Rozhodne si jeste pockam, jak dopadne i 3.4, protoze tam zase bude davat nove veci a odstranovat nektere stavajici, takze v tom zase bude trosku problemů. Pockam tak tyden po uvedeni a uvidim, jestli zmenim, nebo ne. Nicmene samotna 3.2 je rychlejsi , nez 3.3. Pokud se par veci v 3.4 vyhaze, rychlost se srovna a pak uz to bude mit i smysl pro zmenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #524
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Já jsem 3.3 zkusil, ale hned tam dal 3.2. Ani nevím proč, ale ta 3.3 mi nějak nesedla. U Duttyho 3.2 mě ale nějak zlobí pravá kontextová klávesa na hlavní obrazovce s hodinama - cokoli tam přiřadím, tak to nereaguje..

    Co se týká složek SMS, tak se mi to podařilo pokusama vyřešit .. Tady jsou v ZIPu opravné soubory, tak aby u nových Duttyho ROMek byly vidět po aplikaci češtiny všechny složky u SMS.. V balíku jsou 3 soubory - tmail.exe (aplikace zpráv), outres.dll (knihovna aplikace), outres.dll.0405.mui (soubor s CZ překladem). Těmito soubory přepište ty ve windows. Aplikaci tmail.exe musíte napřed ukončit pomocí TaskManageru. Přepsat to jde jen v PDA (ne ze stolního PC) třeba pomocí Total Commanderu. Pak jsem udělal soft reset (možná ani není potřeba) a je to OK. Mám z toho fakt radost .. Soubory jsem vytáhl z české T-Mobile ROMky 1.93.
    PS: Možná stačí přepsat jen tmail.exe - to už ale teď - vzhledem k tomu, že jsem přepisoval všechny ty soubory - nezjistím ..

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #525
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    14

    skusali ste nahrat Dutyho romku cez internal storage ?! ak ano, tak hodte skusenosti a postup. dakujem moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 35 z 96 PrvníPrvní ... 2533343536374585 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32