Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 96 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od pietro-piere
    Ahoj, pokud máte někdo zájem o základní CZ ROMKU, tak pozítří mi Diamantík přijde s touto romkou, když mi někdo pošle návod jak to z něho vycucnout, ak jsem schopen jí potom upnout kamkoliv.
    Aj mna to zaujima ako sa da odzalohovat cela ROMka.
    Mam totiz takuto verziu:
    ROM:1.93.479.3 WWE 25/7/2008
    Radio: 1.00.25.05
    Protokol: 52.29.25.12H
    SK verzia Sunnysoft InterWrite Pro 9.5

    a ani v tomto fore ani na oficialnom webe nevidim tuto ROMku.

    Diamond mam zatial len 5-ty den, funguje OK.
    Pravda je, ze som zatial pre nedostatok casu este vsetko nevyskusal co som chcel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od pietro-piere
    Ahoj, pokud máte někdo zájem o základní CZ ROMKU, tak pozítří mi Diamantík přijde s touto romkou, když mi někdo pošle návod jak to z něho vycucnout, ak jsem schopen jí potom upnout kamkoliv.
    nerekl bych ze to bude CZ ROM - spis SunnySoftem pocestena - ceska jeste nebyla uvolnena
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    13

    Ale i tak, kdyby mi někdo poradil, jak jí vycucnout z telefonu, nebo leště lépe, jak z ní vycucnout jen češtinu, která by se potom nahrála do nové ROM, byl bych rád
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Kolda.o
    Uz pekne dlouho pouzivam DUTTYho ROMku a je pekelne rychla a hlavne naprosto spolehliva.
    Tak jsem ji tam loupnul v 1.5 Full a tvari se to docela dobre. Jedine co me zatim trosku trapi, tak je automaticke rotovani LCD pomoci aplikace GSen. Nekdy to jde a nekdy ne. Konkretne treba TT nejde vubec a na predchozi ROMce sel. Konfiguracni soubor mam stejnej jako predtim ? Mate nekdo podobnou zkusenost, nebo spolehlivejsi utilitku ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od pietro-piere
    Ale i tak, kdyby mi někdo poradil, jak jí vycucnout z telefonu, nebo leště lépe, jak z ní vycucnout jen češtinu, která by se potom nahrála do nové ROM, byl bych rád
    CABiky cestiny jsou tu nekde ke stazeni - potrbujes ovsem licencni cislo ktera jsi bud dostal nebo si ho musis koupit od SunnySoftu (cestina jde aplikovat na vetsinu ROMek s drobnou upravou knihovny pro kontakty, taky je to tady pospano)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    S ofiko ROM 1.93.401.2 se mi zda dost snizena citlivost touch screen displeje, a skoro vubec se mi nedarilo trefit se palcem na minimalizacni-zaviraci "X" tlacitko - skoro jsem musel vytahovat stylus. Dost casto se nestalo nic nebo mi vyskocil status panel, pripadne hodiny.

    S ROM zalozenych 1.93.XXX.1 (posledni vyzkousena Shine On 1.0) vse funguje jak ma a zaviraci tlacitko trefim skoro i poslepu - reaguje na cele brisko palce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od pietro-piere
    Ale i tak, kdyby mi někdo poradil, jak jí vycucnout z telefonu, nebo leště lépe, jak z ní vycucnout jen češtinu, která by se potom nahrála do nové ROM, byl bych rád
    Ahoj,
    stačí vytáhnout ze složky Widows tyto cabíky "sunnysoft_ulc_htc.cab" a "HTC_Diamond_5in1_V06.cab". Pokud bys je měl k romce 1.93, mohl bys je sem umístit, protože tady jsou zatím jen k verzi 1.37.
    Jakub
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    tyto caby můžeš klidně nainstalovat i na 1.93xxx. Jde o normální SW pro WM 6.1. Jde ovšem o sunnysoftem nepodporovanou variantu, protože se údajně připravuje nová kompletně počeštěná ROMka, která bude ke stažení z webu HTC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Citace Původně odesláno od danl
    Citace Původně odesláno od Kolda.o
    Uz pekne dlouho pouzivam DUTTYho ROMku a je pekelne rychla a hlavne naprosto spolehliva.
    Tak jsem ji tam loupnul v 1.5 Full a tvari se to docela dobre. Jedine co me zatim trosku trapi, tak je automaticke rotovani LCD pomoci aplikace GSen. Nekdy to jde a nekdy ne. Konkretne treba TT nejde vubec a na predchozi ROMce sel. Konfiguracni soubor mam stejnej jako predtim ? Mate nekdo podobnou zkusenost, nebo spolehlivejsi utilitku ?
    Gsen mi funguje spolehlivě. Zkus ten předinstalovaný přeinstalit a znova nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    mám verzi 1.37.479.3 když na ofic stránkách HTC zadám s support SN svého PPC, tak mě to vyhodí hlášku "Sorry, this software download is not suitable for your device." Nevíte někdo jaká je tedy poslední oficiální ROM? Každopádně registrace na HTC e-Club mi proběhla bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    nemáš brandovaný přístroj od operátora? To může být problém. Případně zadáváš špatně sériové číslo. Když jsi stroj registroval, poznal Tvůj účet v eklubu, že je to diamond?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    22

    Snad mě nesežerete za malé OT, ale zdá se mi logičtější dát to sem, než do obecné diskuze...:
    Nevíte někdo, nakolik je brandovaná ROM od Vodafone? Případně, bylo by lze na Diamond od Vodafone legálně - bez HardSPL - nahrát oficiální 1.93? Díky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    určitě nemám, kupoval jsem jej normálně ve volném prodeji (Datart) na krabici je napsáno, že je určen pro Český trh...... zaregistrovat se mi povedlo, ale nenapsalo, že je to diamond, jen to vzalo registraci..... v registration history mám uvedeno sn a datum registrace přístroje..... číslo jsem zkoušel zapsat několikrát.... začíná správně HT

    edit: ještě jsem to číslo opsal jednou a zkusil znova zaregistrovat, jestli jsem se někde nepřeklepl...a asi ne, protože mi to píše, že sn je již registrováno
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    4

    Ahoj všem. Také jsem vděčný za tuto diskusi. Zakoupil jsem diamantik v Sofcomu, měli ho totiž jako první. Bohužel v něm nemohu najít TFlo3D. Mělo by se dát zapnout Start/Settings založka Personal Today záložka Items kde se zaškrtne. Ať hledám jak hledám nemohu ho tam najít. Ve Start/Settings v záložce systém ale TouchFLO ikonu mám. Je tam nějaké nastavení a v záložce About je Version 3.0 (Build 29946). Protože mě nebaví hadat se s lidmi v Softcomu po Diskusi s Kwasem přemýšlím o nové ROM. Myslíte že to pomůže. Přeinstalovává se s ROM i TouchFLO? Děkuji za rady. Oto
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    pokud neni zaskrtavatko v polozkach na Today tak mas peska TF3D a touchFlo jsem dve ruzne veci - doporucuji nahrat nejakou ROMku vcetne TF3D - a kdyz uz to budes delat nemusi to byt ani ty ofiko - klidne nejakou z xdadevu, doporucuji DUTTYho
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 96 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32