Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 26 z 96 PrvníPrvní ... 1624252627283676 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 376 až 390 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #376
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od blackman_82
    nevite jak upravit TF3D tak aby mi zobrazila vice nez jen jednu polozku na obrazovce dnes???
    Jde to vubec :?:

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #377
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    nevim, jestli dobre rozumim tomu "vice nez jednu polozku na obrazovce dnes" ale jestli myslis pouzivat udelatka, ktera se davaji do dnes (today) a presto neprijit o tf3d tak existuje vyborne reseni SecondToday
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #378
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    12

    rozdil je jenom v "hlasovem ovladani" ... ja mam MSVC .. to je MS Voice Command, je to povedeny program, ale v podstate k nicemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #379
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    12

    Ahoj.
    Jelikož asi budu rekalmovat Diamonda, tak jsem si do něj nahrál jen oficiální ROM 1.93.401.2, Vše OK, až na GPS. Pozici najde, ale když jedu v autě, tak ukazuje tak se zpožděním 5s. Takže to. Verze ROM původní, 1.37 byla v tomhle OK. Netušíte někdo, čím to může být?
    Myslím, že problém bude asi v tom, že ta GPS je teď hrozně nepřesná. Když např. jedu 60 km/h, tak mi to ukazuje pozici tak o 20m zpátky.

    Když si nainstaluju samostatné jine radio, smaže se mi nastavení tefonu a instalované programy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #380
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim, mel bych dotaz ohledne duttyho romky. U Swiftb romky mi nejde nastavit trvani blikani u prichozi SMS a zmeskaneho hovoru a dale mi nefunguje u wifi sifrovani WPA2-PSK TKIP (v poslednim kroku je natvrdo zaskrtla volba using IEEE network access control, ktera nejde zrusit. Lze tyto veci u duttyho romky menit/vypnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #381
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    ahoj, u duttyho romky i u predchozim oficialnich, ktere jsem mel, neslo trvani blikani sms a hovoru zmenit, bylo zasedle, bral jsem to jako vlastnost systemu, kor, kdyz je to i u swiftb ... chce to holt projit fora, predpokladam, ze se to musi dat nekde v registrech zmenit ...

    sifrovani wpa2-psk tkip normalne pouzivam, stejne tak slo vybrat i v offiko romkach

    edit: aha promin, spatne jsem cetl, na co se ptas - v duttyho romce je to ieee jak u sifrovani aes tak tkip zasedle a zaskrtnute, s nemoznosti menit parametry, jak to bylo u ofic romek si nepamatuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #382
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Diky. Nemoznost zmeny blikani mi celkem vadi, protoze defaultne je ted vybrane a nastavene na 5 min, ale jak jsem psal, volba je zasedla a bohuzel nejde menit ... A kdyz chci zjistit, jestli mi nekdo nevolal nebo nepsal, tak musim zapinat displej ... Pokud si dobre pamatuju, tak u ofiko romky (MDA Compact IV) to slo. Zkousel jsem patrat, jestli se to da nekde zmenit, ale bohuzel jsem zatim nebyl uspesny ....
    Pokud jde o wifi, mas v poslednim kroku (Configuration of network autentication) moznost zmenit nastaveni IEEE network access control? Ja to mam defaultne vybrane a zasedle, takze to nelze odskrtnout .... a bohuzel se mi to k routeru nepripoji, ackoliv jsem klic zadal formou copy a paste ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #383
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    Ahoj všem, nainstaloval jsem OFF ROM 1.93 a po instalaci FW a následně pár SW (Resco, Ewallet, mobipocket reader) mě přestal jít mikrofon... po restartu zatím vše ok ale bojím se že se mi vrátí tento problém,,,nevíte čím by toto mohlo být???

    děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #384
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jaja01
    edit: aha promin, spatne jsem cetl, na co se ptas - v duttyho romce je to ieee jak u sifrovani aes tak tkip zasedle a zaskrtnute, s nemoznosti menit parametry, jak to bylo u ofic romek si nepamatuju
    a funguje Ti to, i kdyz je ta volba zasedla? normalne se to pripoji? mne totiz ne a mel jsem podezreni, ze je to prave touto volbou ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #385
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    pouzivam a funguje mi WPA2-PSK AES ... TKIP nemam kde vyzkouset, ale zasedla volba IEEE je u obou, tak nevidim duvod, proc by to nemelo jit
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #386
    davidulus
    Guest

    Ahoj. Používám Duttyho ROMku (2.5 Full CVSD) + externí češtinu pro 1.93, používám TouchFlo 3D.
    Ve všech záložkách TouchFlo 3D (krom záložky Výchozí) se mi zobrazují špatně popisky položek (např. místo "Hudba" > "IDS_MUSICTITLE") a v nabídce úpravy hlasitosti (boční tlačítka) se mi zobrazují nápisy obrovským písmem (nápisy se ani nevlezou do svých kolonek). Při používání anglického jazyka se žádný z těchto problémů nevyskytuje.
    Nevíte prosím co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #387
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Je to jenoduché, tato rom nepodporuje v TouchFlo 3D jiný jazyk, než angličtinu.Poslední od Duttyho kde bylo TouchFlo 3D v CZ je V2.3a.
    Teď se koukám, že Dutty vypustil novou romku " Duttys_Diamond_5.2.20758.1.4.1_V2.6_RC1 ", tak snad tam už ta CZ v TouchFlo 3D pojede, aspoň tam zatím není zmínko o tom, že by neměla.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #388
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    tak bohuzel verze 2.6 RC1 od duttyho cestinu neobsahuje.. no tak zatim budu mit telefon v anglictine.. ma nekdo tip na funkcni cestinu? staci mi do touchflo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #389
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Do ROM bez podpory čestiny v manile jsem používal .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #390
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    super.. diky. funguje to.. jediny co poradne nefunguje je zalozka kalendare kterou do romky dutty zabudoval.. me se stejne moc nelibi takze ji mam vypnutou.. ostatni cestina funguje bez problemu.. Diky moc za tip. Nicmene otravoval jsem duttyho prislibil ze v novem RC2 budou i ostatni jazyky pro touchflo jako tomu bylo i drive..:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 26 z 96 PrvníPrvní ... 1624252627283676 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32