Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 22 z 96 PrvníPrvní ... 1220212223243272 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 316 až 330 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #316

    KTM KTM je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    3

    Funguje ti ta čeština co ti daly v servisu dobře jako např kontakty
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #317
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    46

    to mpis: Ted si asi nerozumime, kdyz vypnu TF3D, tak nabídka je porad takova jakou si zvolim v KEY MAP
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #318
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od KTM
    Funguje ti ta čeština co ti daly v servisu dobře jako např kontakty
    Ano. Funguje dobře, žádné problémy. To co popisuješ ty, tak to je, když na ROM 1.93 použiješ češtinu určenou pro ROM 1.37.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #319
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    47

    to Mlok1: nakonec jsem českou 1.37 nesehnal jen anglickou. Můj Diamond je teď v opravě, takže předpokladam, že se vrátí s 1.93 včetně české lokalizace od Sunnysoftu. Kamarád si koupil nový Diamond včera a už tam měl 1.93+ CZ.. CZ je určena pro ram 1.93 žádné chyby se nekonají. Bylo by fajn, kdyby někdo vytáhl kabinety pro instalaci češtiny, ať jde počeštit třeba i DUtty 2,1 atd. tam sice přes TouchFlo3D jde zapnout čeština,ale v systému zůstane ANG. Takže by to šlo pěkně česky celé.. Každopádně já se těším na http://www.touchxperience.com/en/touchxperience.html jen doufám, že už s tím výjde brzo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #320
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Vytáhnout lokalizaci není vůbec nic těžkého. Jedná se o dva soubory, které jsou v Diamondovi uložené v adresáři Windows, a sice:

    1) sunnysoft_ulc_htc.cab
    2) HTC_Diamond_5in1_V06.cab (V06 je pro verzi ROM 1.37, pro verzi 1.93 bude zřejmě V07 nebo vyšší)

    Pokud by někdo byl ochotný tyto dva soubory vytáhnout z aktuální ROM 1.93 (např. ti, co měli Diamonda v servisu), určitě by nám to udělalo radost :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #321
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    Citace Původně odesláno od cluck
    to mpis: Ted si asi nerozumime, kdyz vypnu TF3D, tak nabídka je porad takova jakou si zvolim v KEY MAP
    to je sice pravda, ale když pak zapnu telefon, tak ten si tam dá zase VideoCall

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #322
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od mpis
    Citace Původně odesláno od cluck
    to mpis: Ted si asi nerozumime, kdyz vypnu TF3D, tak nabídka je porad takova jakou si zvolim v KEY MAP
    to je sice pravda, ale když pak zapnu telefon, tak ten si tam dá zase VideoCall
    ale né u mě,tlačítka zůstanou i po vyp/zap. nechápu jak po zapnutí může dát nazpět videocall, když změna např. na CONATCS proběhne až po restartu Diamonda.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #323
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od sbehring
    Vytáhnout lokalizaci není vůbec nic těžkého. Jedná se o dva soubory, které jsou v Diamondovi uložené v adresáři Windows, a sice:

    1) sunnysoft_ulc_htc.cab
    2) HTC_Diamond_5in1_V06.cab (V06 je pro verzi ROM 1.37, pro verzi 1.93 bude zřejmě V07 nebo vyšší)

    Pokud by někdo byl ochotný tyto dva soubory vytáhnout z aktuální ROM 1.93 (např. ti, co měli Diamonda v servisu), určitě by nám to udělalo radost :-)

    Lokalizaci v cab mám, ale vzdyť je to trial verze, nebo má snad někdo serial? případně keygen?

    EDIT: Jestli má, nebo nemá se ale nedozvíš na ce4you, neboť jak jistě z pravidel pro diskutující víš, NABÍZET NEBO POPTÁVAT WAREZ JE ZAKÁZÁNO:!: osch
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #324
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    to cluck:
    no to je tedy velmi zajímavé.
    Teď zase já nechápu, že Vy nechápete. Zkusím popsat můj postup a pak se uvidí, zda si rozumíme.
    Nastavím si tlačítka podle sebe na "Start2" a "Kalendář".(provádím v "Advanced Config 3.2")
    Změna nastane ihned bez restartu.
    Vypnu TF3D.
    Provedu restart.(Ono se to chová stejně i bez restartu, ale pro jistotu)
    Mám základní panel s tlačítky "Start2" a "Kalendář".
    Ze startu spustím např. "Contacts" a mám dole tlačítka "New" a "Menu"
    Ze startu pustím "Phone" a dole mám tlačítka "Video Call" a "Menu"
    Aplikace "Phone" i "Contacts" zavřu
    a pak mám základní panel a dole zase tlačítka "Start2" a "Kalendář".
    Pokud se to Vám chová jinak, pak to nechápu, protože každá aplikace si
    dolní tlačítka nastavuje podle sebe.

    Mimochodem, tlačítko "Start2" používám pro spuštění programu "Yrgo", což je velmi výživná aplikace.
    Kdo nezkusil, žije polovičním životem.

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #325
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám ROM 1.93.479.3 WWE, která je nahraná od servisního střediska, funguje naprosto bez problému, tak jsem jí vytáhnul z diamonda a ZDE je uložená, třeba to někomu z vás pomuže.

    EDIT: odkaz na registrovanou verzi češtiny zrušen. Na ce4you na toto není možno odkazovat. Řešte si to soukromou cestou. osch
    EDIT: Nejedná se o warez - informoval jsem se osobně v Sunnysoftu. Nejedná se o crack ani o něco cracknutého, je to verze češtiny pro oficiální verzi ROM.
    [h]EDIT: Takže po domluvě a vyjádření Pavla K. vracím odkaz na češtinu pro 1.93.: http://rapidshare.com/files/15047558...amond_1.93.rar osch[/h]
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #326
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Dobrá práce!! To se bude hodit díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #327
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    http://www.edisk.cz/stahni/77012/com...p_98.05MB.html

    a tady je 1.37.111.3csy zaloha od ceskeho Tmobilu pro mda compact iv ... jen nevim jak z toho udelat primo romku (zatim jsem nepotreboval)...toz to treba nekomu pomuze...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #328
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    zkoušel někdo nainstalovat tu češtinu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #329
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    46

    to mpis: změna nastane bez restartu-už tady se odlišujeme Advancedconfig se mne zeptá jestli chci provést sof reset aby nastaly změny, pokud dám NE, k žádne změně nedojde ani po pozdějším soft resetu.

    Možná Tady bude ten problém, ale nedokážu si to vysvětlit, je to opravdu divný.
    jen pro zajímavost, TF3D máte stále zapnuté?
    Třeba někdo poradí jak je na tom se změnami v A.C.3.2???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #330
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    kde seženu oficiální novou rom, co dávají v servisu? Jde někde stáhnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 22 z 96 PrvníPrvní ... 1220212223243272 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32