Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 21 z 96 PrvníPrvní ... 1119202122233171 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 301 až 315 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #301
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Vypnutí nebo pořadí panelů mastavíš v Advanced Config.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317070


    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #302
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    mno...v tomto foru asi hrisna myslenka, ale proc ne original 1.93 ? podle me pro bezneho uzivatele dost rychla a stabilni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #303
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    11

    Chlapi pomoc!!! Flešnul jsem na diamonda duttyho romku 1,9 ale přestala mě jet synchornizace předs activesync. zároveň mě místo telefonu nabízí video call. Berte mě jako blbce a prosím poraďte. Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #304
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    11

    Tak problém s připojením k PC přes USB pomocí activesync jsem vyřešil. Kdo by měl podobný problém, tak postup je velmi jednocuchý, i když mě to zavařílo bednu. V nastavení ActiveSync pouze odškrtnete možnost připojení přes USB a hned ho zase žaškrtnete. Po uvedném mě Diamond s PC spolupracuje zase bez problémů. Pokud by se i přes výše uvedené připojení nezdařilo, tak je potřeba v nastavení připojení Strart-Nastavení-karta Připojení-Připojení k počítači pomocí rozhraní USB zrušit zaškrtnutí Povolit rozšířené síťové funkce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #305
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    11

    Měl bych ještě jeden problém. Po nainstalování nové rom Dutty 1,9 radio, se mě místo telefonu a kontaktů zobrazuje Video hovor. Když jsem měl rom 1,93, tak v nabídce Strat - telefon to šlo normálně, ale v nabídce telefon se opět ukazoval video hovor. Budu vděčný, když porádíte jak daný problém odstranit. Díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #306
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    Mam dotaz,stahnul si nekdo oficialni rom na HTC webu?U meho ID je k dispozici Rom pro vychodni evropu,je v ni cestina?
    Ptam se proto,ze na instalacnim CD jsem mel software Spritebackup pro vychodni evropu a je v cestine,tak jestli to neni stejne....
    jedna se o tuto :
    RUU_Diamond_HTC_WWE_EastEurope_1.93.479.3_Radio_Si gned_Diamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #307
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    100

    A ako je to so so slovenskou T9 ?
    to JOJO : Vyriesil si nieco ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #308
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    11

    Omlouvám se že se ptám znovu, ale ještě se mi nepodařilo odstrnit problém, že po instalaci nové rom dutty 1.9 radio.... mám místo telefonu video call. Pokud někkdo ví jak to změnit, tak prosím poraďte. Podotýkám, že nemám nainstalovanou češtnu od sunny softu. Kdo správně poradí má u mě pivo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #309
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    46

    Stáhni si tohle: http://www.touchxperience.com/en/adv...tion-tool.html MENU/MORE SETTINGS/KEY MAPPING/LEFT SOFTKEY změn na co potřebuješ.

    stačí? To pivo si dám...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #310
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od jaydoo
    A ako je to so so slovenskou T9 ?
    to JOJO : Vyriesil si nieco ?
    nic sa mi nepodarilo ... neviem kam mam nakopirovat dva subori ... a nejde mi o T9 ale o klavesnicu z podporou ČŽŤĽ
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #311
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    pokud jde jenom o klávesnici s diakritikou, tak jedna z nejlepších je Resco
    lze nastavit mnoho národních klávesnic a skinů je taky dost
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #312
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    to cluck: to pivo si ještě nedávejte, jelikož to, co navrhujete, platí jen pro výchozí stránku TF3D, ale v telefonu je stále VideoCall
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #313
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    11

    to cluck: díky za radu, zatím jsem neměl čas to vyzkoušet, ale při nejbližší příležitosti to prubnu. mpis ale tvrdí, že co navrhuješ, platí jen pro výchozí stránku TF3D, ale v telefonu je stále VideoCall . Zatím telefonování řeším přes SIM MANAGERA, kde si najdu kontakt a v nabídce menu dám call. Takže po vyzkoušení se každopádně ozvu. Jinak dík všem so přispěli a přispějí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #314
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    11

    for kurosavarob
    Kde jsi prosím tě stáhl tu original českou 1.37.401.3 WWE nemůžu ji nikde najít. Chci přejít na vyšší ROM , ale nechci se do toho pouštět dokud nebudu mít zálohovanou původní. Dale bych potřeboval původni SPL 1.37. všude nacházim jen 1.93 . Předem děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #315
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak ona ta ROM 1.37 už není nějakou dobu aktuální. Když jsem byl v sevisu asi před třemi týdny, tak mi tam dali automaticky 1.93 s českou nástavbou, takže 1.37 se už asi bude špatně hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 21 z 96 PrvníPrvní ... 1119202122233171 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32