Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 14 z 96 PrvníPrvní ... 412131415162464 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 196 až 210 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #196
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    33

    Díky. Tobě se přeinstalace na tuto ROM povedla bez problému? Nebo jakým způsobem jsi flashoval? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    33

    Předpokládám, že českou verzi Duttys V2 nemá - pouze malou úpravou v registrech lze dosáhnout lehkého počeštění, že?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    S flashnutím sem neměl vůbec žádnej problém - spouštěl sem to přez CustomRUU, který má přímo Dutty u jeho ROMky....možná můžeš zkusit stáhnout CustomRUU samostatně a pak spustit s ROMkou..


    Jinak Dutty fak českou ROM nevydal...takže kdo chce počeštit Já osobně sem nikdy českou ROMku nepoužíval..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    33

    CustomRUU je u staženého programu a právě on mě nepustí dál a hlásí to co jsem uvedl výše
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Tak zkus tohle:
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=89031&d=1212099673

    Asi se budeš muset zaregistrovat - kdyžtak ti to hodim někam jinam
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    to euro07: musis mit nahrany hardSPL aktualne verzi 1.40 viz. XDA bez toho to nenaflashujes.. co se tyce cestiny touchflo se da zapnout v cestine.. je tam touchflo config ve kterem se to nastavi.. k jinym vecem snad ani neni cestina potreba..

    to maxtreme: no jsem rad ze nejsem sam predpokladam ze je to nejaky bug spojeny s dalsi upravou diamonda neb v predchozi verzi 1.9 to nedelalo.. no pockame si na novou verzi a pak se uvidi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    33

    Stáhnul jsem, zkusil jsem - hláška stejná. Falshuju z orig. ROM HTC 1.93. Není chyba zde nebo v nastavení telefonu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #203
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    tezko rict.. to hardspl mas nainstalovany? ja to flashnul hned po tom co jsem to koupil.. tedy rovnou z 1.37 na duttyho 1.9 a pak V2 a problem nebyl..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #204
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    No pravda ty máš originál "signed" SPL nebo už HardSPL (např. OLINEX)?? S originálním nemáš šanci tam dostat žádnou nepodepsanou ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #205
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    ja mam toto hardSPL: Unsigned-Hard-SPL-Diamond-OliNex ve verzi 1.4 viz. zde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=400950 a stim to funguje bez problemu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #206
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Jo jo používám to samý bez jakejchkoliv problémů

    Ovšem nedávno sem se dozvěděl, že se může stát po flashnutí ROMky, že dojde k "dvojitýmu" Hard resetu a přídeš o všechny data i na Internal Storage - bohužel mě se to před tejdnem stalo a fak sem netušil co to způsobilo - po dlouhý diskuzi všude možně sem dostal toto info, takže řádně zálohujte!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #207
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Uz aby byla romka TouchXperience viz. http://www.touchxperience.com/en/touchxperience.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #208
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    jj.. uz aby tu byla vypada to super.. hlavne to ovladani v menu pohybem telefonu.. no uvidime
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #209
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    12

    Ahoj.
    1. Mám ROM 1.37 a po přečtení tohoto fŕoa jsem se rozhodl, že si to Flashnu na vyšší verzi. Mám akorát zmatek v tom, kterou. Jaký je zásadní rozdíl, mezi originální 1.93 a např. Duttys? Stojí za to si tam nát neoficiální rom?
    2. Můžu si zazálohovat PIM např. programem SPB Backup a pak je natáhnout zpět? Jak tohle řešíte?
    3. Předpokládám, že všechny nainstalované programy budu instalovat znovu
    4. Budu si muset znovu nastavovat např SMS centrum, MMS nastavení ap.?

    Omlouvám se za tyhle dotazy, ale nikdy jsem to ještě nedělal :-)

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #210
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    40

    Zdravím,

    chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s jinými verzemi rádia (např. v1.00.25.07 nebo v1.03.25.18)? Píše se, že to hodně záleží na regionu, ale obecně je prý nejlepší v1.00.25.05 (kterou má tady asi většina lidí). Ke změnám by jinak mělo dojít zejména v GPSfixu nebo např. výdrži baterie...

    Díky
    Roman
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 14 z 96 PrvníPrvní ... 412131415162464 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32