Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 96 PrvníPrvní ... 210111213142262 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    31

    no co se tyka prehozeni fontu u full keyboardu,dela mi to tyaky a to nemam zadnou lokalizaci osd sunysoftu,zacalo to po flashnuti SWTOSovo ROMky,takze s pocestenim to asi zase tak moc nesouvisi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim jaky je rozdil mezi poslednimi romkami? Nikde na netu jsem nenasel seznam appzi..

    RUU_Diamond_hTC_Asia_HK_WWE_1.93.831.1 (106 MB)
    RUU_Diamond_hTC_Asia_HK_CHT_1.93.832.2 (119 MB)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    No řek bych, že WWE je anglická ROM (World Wide English) a CHT je snad čínská nebo co??? Jinej rozdíl bych v tom nehledal

    No a co se týká vypínání, nebo padání Diamondu tak s tim sem měl taky trochu problém, ale troufnu si říct, že je to ROMkou, páč tenhle problém u mě vyřešilo re-flashnutí - nejsem si už teď jistej jako ROMku sem používal - myslim, že "Panosha Shine on 1.6"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no ale proc jsou rozdilne velike? to jako CHI pismo zabira o tolik vic?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    No tušil bych, že podpora čínskejch znaků si veme něco navíc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    jaky je rozdil mezi tema romkama SwiftBL Diamond 6.5 - 16MB a 12MB? a co je lepsi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Jedná se o velikost "Page Pool" - česky bych to přirovnal ke stránkování ve WIN. Velikost určuje kolik "dat" můžeme natáhnout do RAM a kolik tam může současně běžet, slouží taky na to, aby v případě, že proces, kterej zrovna neběží mohl "unloadnout" a natáhnout se opět při jeho spuštění..

    Takže velice jednoduše řečeno - čim větší tim víc může bejt natáhnuto do RAM víc a současně běžet místo toho, aby se natahovalo přímo z ROM (což je samozřejmě o dost pomalejší). Obávám se, že u Diamonda je ještě hodně otázek okolo celý týhle věci, páč já osobně sem zkoušel měnit 32Mb 16Mb 12mb... a extra rozdíly sem nenašel, i když pravda ROM, kterou používám, mě příde velice rychlá..ve srovnání s předchozíma, který takovou úpravu nemaj..

    Víc najdeš tady: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425435

    No a jestli se mýlim, nebo píšu něco nepřesně, tak mě opravte, páč toto neni pro mě ještě zcela probádaná záležitost
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    A kterou ROMku přesně tedy používáš ??

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Tu co mam v podpisu

    Ale testuju co se dá takže různě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Výše ve foru se píše:
    Koupil jsem si Diamonda Vodafone CZ
    1.93.479.3
    52.29.25.12h
    1.00.25.05
    Máte ještě někdo tuto oficialni ROM ? Je to ROM CZ ,nebo počeštěná Sunnysoftem ?
    Bylo by nás víc co bychom byli vděčni někomu ,kdo by ji vytáhl a dal ke stažení.
    Nebo pokud by to byla zase jen počeštěná verze,tak alespon vytáhnout fungující počeštění na 1.93.
    Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Julex_ce4you
    Guest

    Je to ROMka určená pre Východnú Európu, len neviem či tam rátajú SK a CZ. Ja som mal takú istú ale používam Duttyho ROMky. Aktuálne V2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    U toho příspěvku nebyl napsán celý název Romky,kde by bylo uvedeno CSY,ale jenom její číselné označení, takže z toho není poznat jestli není pouze počeštěná.
    Ale hlavně by tam mohla být novější (plně fungující) verze českého překladu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    Mám dotaz,vyplatí se přejít z Dutty's Diamond Roms V1.9 na V2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    No v každym případě je V2 novější "verze" WIN (build xx.20749 - V1.9 je xx.20748), měl by tam bejt novej průzkumník - file explorer (ten co je i v novy SwiftBL)....sám se ji ještě nezkoušel, ale bejvá to tak, že co je novější, je pravděpodobně lepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kterou rom by jste mi doporucili?

    RUU_signed - RUU_Diamond_hTC_Asia_HK_WWE_1.93.831.1
    Ruu_Signed_Duttys_Diamond_5.2.20749_V2_Full
    SwiftBL-WWE-Diamond-v6-5-Full-16MbPP

    jde mi o rychlost
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 96 PrvníPrvní ... 210111213142262 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32