Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 96 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    taky pridam jednu zkusenost s GPS, me uplne prvni fix trval 3 hodiny nechal jsem to zaple v aute a po trech hodinach to naslo konecne signal a od te doby je kazdy fix otazkou par vterin i bez pouziti QGPS
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mogul-m
    To Kalas : Cestinu zadnou nainstalovanou nemam. Cestinu obsahuje TF3D uz v zakladu, staci ji zapnout v programku ktery uz je implementovan v ROM. Pouze jsem si nainstaloval T9 cestinu.Pocesteno je v TF3D kolem 80-90%
    takže systém máš anglicky a jen TF3D v češtině?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Odpoved je na 13 strance tohoto vlakna - posledni post, coz je pouhe 2 stranky zpet. Ty si moc prace s hledanim nedas, co ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1

    Zdravim vespolek! Mam HTC Touch Pro s oficialni WWE ROMkou. Rad bych ho prinutil psat na hardwareove i standardni softwareove klavesnici (Keyboard) ceske znaky, aniz bych to musel slozite delat pres seznam symbolu. Nechci system lokalizovat do cestiny. Nechci kvuli tomu instalovat Interwriter od Sunnysoftu. Je nejaka jina cesta, kterak toho dostahnout? Tahle finta (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=312923) nefunguje. :-/

    Povedlo se to nekomu? Zlatej sym.0409.txt na TyTNu..

    Dukladne jsem hledal, cetl i zkousel, takze bych prosil neodkazovat na tlacitko "Hledat", ani "Search". Mozna jsem prehlednul neco docela zrejmeho, ale skutecne to nebylo nedostatecnym usilim. :-)

    Pokud by nekdo pouzival mToken na tomhle zarizeni, vedel jak to zaridit, aby v nem chodila hw klavesnice, a poradil, radosti bych se rozskocil. :-)

    Diky za jakoukoli radu. (Teda krom' tech tlacitek..)

    R
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    Nainstaloval jsem češtinu T9, ale v nabídce se mi neobjevla. Mám tam pořád jen english až Swedish. Co s tím? Češtinu v TF3D jsem už rozjel, ale ta T9 nic:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Covece, co ty by jsis pocnul, kdyby jsi nas nemel :-)

    T9 cestina
    Mozna se ti zobrazi, mozna ne. Pokud se ti nezobrazi, pak je to bud moznost z obrazku ( oznacene prazdne pole je cestina ), nebo budes muset hledat v prazdnejch mistech, tak jako ostatni :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    Hele, každý dělá vše jednou poprvé. Ve spoutě věcí už radím na fórech i já (např. v iGU8 jsem už odborník), ale budu mít už padasát roků, takže to do tý hlavy jde už pomaleji. Počkej dočkáš se a pochopíš, ale jinak děkuji Jinak nevím jestli jsi to tam blbě zadal nebo je chyba u mě, ale ty obrázky se nezobrazí:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    47

    T9 v češtině, stáhl jsem to a nainstaloval to v pohodě,ale ani po hodině se mi nepodarilo najít menu, kde se ty jazyky mění, co jde vidět na levém obrázku Říkám budu za lamu,ale fakt jsem to nikde nenašel a přitom to bude pitomost. Pomůžeš pleas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    start - settings - input - options...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od anne
    Zdravím, mám MDA Compact IV, udělala jsem flash HardSPL na Olinex 1.40 unsigned a chtěla jsem si tam flashnout htc-touch-diamond-qmr-ruu-diamond-htc-wwe-easteurope-1.93.479.3-radio-signed-diamond-52.29.25.12-1.exe ROMku, ale hlásí mi Error 244 Invalid Model ID. Co s tím?
    Hm, tak teď už fakt nevím, co mám dělat, když nechci zůstat u růžové T-Mobile ROMky. Zkoušela jsem naflashovat signed i unsigned HardSPL Olinex a pak následně nejnovější HTC ROMku a taky tu ROMku od Duttyho a hlásí mi vždy stejnou chybu 262 error update, která se prý dá řešit Hard/soft resetem, ale u mě to nepomohlo. Navíc jsem to zkoušela na víc PC (jeden s Win Vista, druhý s XP) a stejný výsledek .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    výběr jazyka není tady: start - settings - input - options... , ale
    když se klikne na trojúhelník vedle ikony pro klávesnici, na druhém řádku vyběhnuvšího menu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    47

    oba výše popsané postupy jak změnit T9 jsou správné pro české WM6 je to také postu Start > Settings > Zadávání > Možnosti a zde jde vybrat Čeština pro T9 (pokud jste si ji doinstalovali z CAB sobourou, hledejte v diskuzi výše) a jsou tam i další možnosti nastavení T9 (děkuji oběma rádcům)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od mogul-m
    Presne jak rikas. Taktez jsem mel problemy s WIFI. Pripojil jsem se a nic se nedelo. Mel jsem nastaveno WPA2+ TKIP+AES. Musel jsem zrusit prihlasovani na heslo a vytvoril jsem site bez hesel. Pristupy povoluji na MAC adresy. Nezkousel jsem nizsi level zabezpeceni, treba jen WPA, nebo WPA2 + AES.. atd.. moznosti tam je dost.
    To je problem vsech PPC nebo konkretne HTC diamond? Doma pouzivam zabezpeceni WPA.

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    Koupil jsem si Diamonda Vodafone CZ
    1.93.479.3
    52.29.25.12h
    1.00.25.05
    Začal se mi z ničeho nic, asi po 14 dnech, měnit u kláves malých písmen font z ARIAL na TIME NEW ROMAN u Full QWERTY, velká písmena i čísla jsou v pořádku. Stejný problém má i kamarád u 1.37 (u úplně nového přístroje, bez instalace čehokoliv, nebo hrabání v registrech). U něho se to projevilo hned v den nákupu HTCčka.
    Dá se to odstranit, že se změní klávesnice např.:czech qwerty a zpět. Typoval bych to na problém sunnysoftu.

    Druhý zásadní problém je, že se mi začal diamond padat (jako by vybitá baterie). Po vypnutí nejde telefon hned nastartovat. Musím nejprve vyndat baterii a čekat asi minutu. Po opětovném zapnutí mi běží asi 1min a zase spadne. Zkoušel jsem Soft reset, Hard Reset (Hard reset vždy asi na 3krát) a nic. Tak jsem zkusil poslední šanci a pokusil se o update ROM. Výsledkem je to, že běží asi minutu a zase spadne, dostanu se tak 2-3%. Tak to, už mi připadá na problém hardwaru než softwaru. Takže to zkusím reklamovat.
    Programy, které jsem do mého přístroje instaloval: Totalcmd2.5, CMKeyboard, Tomtom7, Operamini,
    NETCFv35 - WeatherDatabaseEditor_1.1(počasí), CorePlayer v1.2.5, Sunnysoft.dictionary.1.3, tf3d_config_0_6_7, advanceconfig2_1
    Úpravy registrů přes - tf3d_config_0_6_7, advanceconfig2_1: Při příchozí SMS rozsvícení diaplaye, weekday vedle datumu.
    Jinak nic!!! Vše bylo instalováno v den nákupu přístroje. Po cca 20 dnech mi začal zlobit.!!!!!

    Stejný problém jsem měl i s CRUSEREM, ten jsem nechal den stát bez baterie a potom zase nějakou dobu běžel….následovala reklamace a výměna za Diamond.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    47

    Koupil jsem si Diamonda Vodafone CZ
    1.93.479.3
    toto je samo o sobě divné podle mě je česká verze počeštěná od SunnySoftu pouze 1.37 ... ještě jsem neslyšel o romce 1.93.479.3 , která by měla dobré počeštění od sunnysoftu (tedy nebylo vykradeno z 1.37 čeština a dohráno do 1.93 s tím, že to občas blbne) Pokud je to skutečně ROM 1.93.479.3 s plnohodnotným počeštěním od sunnysoftu přímo pro rom 1.93 tak by to bylo super. Co říkají ostatní? (no trochu je problem, že tě takto zlobí Diamond, otazka jestli je to ROM nebo hardware)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 96 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32