Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 96 PrvníPrvní ... 891011122060 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #136
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od maxík69
    Já používám asi 14 dní SWIFTBL WWE DIAMOND ROM V6.2 FULL a maximální spokojenost...
    Já tam mám teď oficiální ROM 1.93. V čem je tato lepší a jaký je rozdíl mezi tou 32MB a 12 MB a full a Lite. Omlouvám se za trochu asi stupidní dotaz, ale to víš, každý se musí jednou porvé zeptat:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Na to ti nemohu odpovědět, protože předtím jsem měl oficiální ROM od T-Mobile takže s tou tvojí nemohu srovnávat. Tak SwiftBL ROMka je ale na bázi 1.93.405.1 WWE takže se bude jednat jen o nějaké menší úpravy....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    No, já mám ROM 1.93.479.3 a šlape bezva, takže to nebudu pokoušet. Akorát jde prý v TF3D zapnout čeština, ale na to jsem nepřišel jak!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Zapnutí češtiny v TF3D je zde popsáno mnohokrát. Taky je to na HTC Diamond Wiki.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    Jo, díky, už jsem změnil i ty ostatní hodnoty na 0405 a šlape perfekt. Miluji tyto hračky jak se dá vše odrb...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Minule jsem psal, ze jsem nainstaloval Dutyho ROM a ze slape vse perfektne az na GPS. Dneska jsem si na to vzpomel, vysel ven a GPS sice najela, ale zadnej satelit aktivni. Testoval jsem GPS TEST, TT, IGO, GogleMaps. Nic.. ani jeden satelit. Uz jsem si rikal.. a kua.... Vyzkousel jsem posledni, zapnul QuickGPS, ztahnul nejnovejsi pozice ( mel jsem je 2 hodky stare ) a opet zkusil GPS TEST. Satelity najeli do 3sec. a GPS je funkcni a aktivni. Bylo to prvni najeti a zaktivovani GPS po flashovani, tak uvidim, jestli budu muset QGPS pouzivat stale, nebo to bylo jen kvuli inicializaci. Driv jsem to pouzil jednou a pote uz s GPS problemy nebyli. Nicmene problem nevidim ani v castejsim pouziti QGPS. Pokud po tom najede GPS za 3sec jako ted, tak me to vubec nevadi.
    Po zfunkčnění GPS informuji, ze na DUTTY ROM 1,9 jsem neshledal jedine negativum. Doporucuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    6

    Zdravím, mám MDA Compact IV, udělala jsem flash HardSPL na Olinex 1.40 unsigned a chtěla jsem si tam flashnout htc-touch-diamond-qmr-ruu-diamond-htc-wwe-easteurope-1.93.479.3-radio-signed-diamond-52.29.25.12-1.exe ROMku, ale hlásí mi Error 244 Invalid Model ID. Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    Zdravim,
    mel bych par dotazu:
    mam MDA compact iv a kdyz provedu hardSPL tak prijdu o zaruku. Da se tam to stare znovu nahrat,aby to v servisu kdyz tak nepoznali? Ptam se proto,ze nemohu zprovoznit GPS. At zkousim cokoli (nastaveni podle netu com4 atd) tak nic.Sice mi to ukaze satelity ale k zadnemu se nemohu fixnout. Hard reset jsem take zkousel. Tak mne napada prave dat tam jinou rom,treba by to slo...nebo mate jine napady? Moc diky
    Radek
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od mrzic
    Mam ten samy problem a mel jsem ho u vsech wm zarizenich s wifi. Wifi mi fungovalo pouze na iPhone. Protoze mam neomezeny datovy tarif od operatora, tak jsem se tomu nikdy nejak zvlast nevenoval. Ale zajimalo by me, kde je chyba.
    Vcera jsem se pripojil k nezabezpecene wifi siti a vse fungovalo podle predstav (rychlost, stabilita). Takze bude problem se zabezpecenim. Asi to wokna nezvladaj
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Presne jak rikas. Taktez jsem mel problemy s WIFI. Pripojil jsem se a nic se nedelo. Mel jsem nastaveno WPA2+ TKIP+AES. Musel jsem zrusit prihlasovani na heslo a vytvoril jsem site bez hesel. Pristupy povoluji na MAC adresy. Nezkousel jsem nizsi level zabezpeceni, treba jen WPA, nebo WPA2 + AES.. atd.. moznosti tam je dost.

    For ANNE : Otestuj jakoukoli jinou ROM. Pokud ti pojede jina, je chyba v te, co zkousis. Mam ale zato, ze tam je v Olinexu jeste jedno rozliseni. Ma signed a unsigned verze. Myslim ze na ofico ROM by jsi mela pouzit signed variantu. Tohle nemam 100% overene, jen se mi to tak mihlo, kdyz jsem resil flashovani na mem MDA. Podivej se na rozdily mezi signed a unsigned verzema. Pak dej vedet.

    For Mrazik : nenapsal jsi jakou mas ROM. A vcelku me to ani netrapi, ale ty by jsi si mel procit komentare k te ROM, kterou pouzivas. Pokud tam bude zminka o nefunkcnosti GPS, pak je vse jasne. Dalsi moznosti je otestovat jinou ROM. Co se tyce orig SPL, na x-dev ma udajne nekde byt. Nevim kde. Pohledej. Pak dej vedet, pokud najdes.
    Add. Precetl jsem si jeste jednou tvuj prispevek a usoudil jsem, ze mas stale originalni ROM. Pokud jsi si 100% jistej, ze GPS nejede, pak to dej do servisu. Byla by skoda prijit o zaruku jen kvuli testum s jinou ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    tak GPS vyresena dalsim hard resetem...predtim dvakrat nic a ted najednou v pohode.Vubec nechapu.Kazdopadne to SPL dohledam a hodim nejakou lepsi romku (mam origo tmobile 1.37 a pokud vim novejsi origo neni,nebo je? nenasel jsem...kazdopadne jsem rad ze vse funguje zatim jak ma...ted jeste novejsi rom od Tmobilu...a nebo si najdu to SPL aby to slo pak dat stavu jak to bylo...diky za odpovedi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    podobně jako mogul-m jsem s nově nainstalovanou ROM DUTTY ROM 1.9 velmi spokojený.
    Rychlost viditelně vyšší a hlavně neuvěřitelných 90 MB paměti.
    S GPS byl problém, dokud jsem nepoužil QGPS. Ostatně QGPS používám často a díky tomu
    se GPS fixuje velmi rychle (max do 20 vteřin).
    Jediné drobné mínus je to, že po soft resetu mi zbytečně nabíhá kalendář, o který v té chvíli
    nemám zájem a nemůžu najít, kde by se to dalo vypnout. Ve StartUp kalendář není. Tak nevím.
    Veděl by někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    to mogul-m
    Jakou češtinu tam máš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Stahl jsem si skin z xda-dev ale neobsahuje soubor themes.. jen spoustu souboru xxxmanila. Jak tento skin aplikovat?
    viz. soubor http://smartmania.cz/forum/download.php?id=1791
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    To Kalas : Cestinu zadnou nainstalovanou nemam. Cestinu obsahuje TF3D uz v zakladu, staci ji zapnout v programku ktery uz je implementovan v ROM. Pouze jsem si nainstaloval T9 cestinu.Pocesteno je v TF3D kolem 80-90%

    To Mpis : Jsou tri verze Dutyho ROM. U mne je nainstalovana FULL a tvuj problem jsem nezaznamenal. Ohledne GPS, uz nemusim QGPS pouzivat. Fixne se to okamzite. Bylo to pouze zinicializovani GPS a ted je vse jak ma byt.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 96 PrvníPrvní ... 891011122060 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32