Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: 2 uživatelé na 1 pda

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    existuje vůbec nějaká utilita nebo program aby nabídka vypadala jak na pc a dali se přidávat uživatelé
    Dík za odpovedi.:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nedavno jsem neco podobneho hledal a neuspel jsem. Pooket PC vypadaji, jako ze jsou pripravene na multi-user prostredi, ale ve skutecnosti to tak asi neni. Ale nevim, fakt nevim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od Dejv
    ... aby ....dali se přidávat uživatelé...
    Budou-li stačit k základnímu uživateli (= vlastník) ještě 1 až max 3 uživatelé na jednom PDA navíc, tak to už vyřešil free Multi User Pocket Hack od Inetinfosoftsys z Thajska. Stačí stáhnout, nainstalovat, nastavit údaje (Name, Company, Address, Telephone a hlavně E-mail!) uživatelů (Default a Owner I až III), uložit to a pak už je jenom přepínat (Set) podle potřeby.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    Jo ale mě to nahlásilo že nemám MSCOREE.dll a taky že rozbalené soubory najdu v C:/windows/temp...
    Tak jsem šáhnul po .... .Arm.cab a nainstaloval do pda ale když ťuknu na ikonku programu tak to nic neudělá.skusil jsem se podívat na tu stránku ale nic jen to chtělo instalovat nějaké písmo ale ja ho neinstaloval.
    Nevím jestli je to podle názvu jen pro Wm 2003.já mám ipaq 3630 s pocket pc 2000
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Obávám se, že pocket pc2000 už je příliš stará platforma a že na ní příliš programů (včetně multiuseru) nenajdete..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od Dejv
    ...nemám MSCOREE.dll...já mám ipaq 3630 s pocket pc 2000
    Zkusil bych tedy stáhnout a nainstalovat verzi pro Pocket PC 2002 (StrongARM pro HP Ipaq serii 3600 a k tomu ještě (možná radši předem) jako podmínku .NET Compact Framework 1.0 pro Pocket PC (Windows Mobile) 2000. Zdroj: ThaiPocketPC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    Jupíííííííííííí čerte!!!!!!!!!!!!!!!!! Ono to jde. dík mockrát teď si na tom bude moci dělat i taťka.Ještě jednou moc dík.Apro toho co tu napsal že na pocket pc 2000 neí už moc věcí tak je na omylu.Mě na tom jedou i věci pro pocket pc20002.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. IDOS pro Pocket PC - pohled uživatele
    Od Jiri02 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 10:53
  2. Změna názvu uživatele
    Od Danthez v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-12-2006, 17:33
  3. Jeden den ze života PDA uživatele...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-03-2006, 13:45
  4. Dotaz na zkušené uživatele PI
    Od NUNY_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-11-2004, 17:03
  5. dotaz pro majitele - uživatele LOOX 600
    Od Lachim Ahalb v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 08-01-2003, 16:33