Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: MMS a diamond

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    8

    poradi niekto s nastavenim MMS konkretne pre diamonda? nedari sa mi ani odosielat ani prijimat MMS... operator Orange SK... zistil som si potrebne nastavenia.... apn.... ip adresu... atd ale ani podla vsemoznych popisov a rad na nete sa mi nedari sprevadzkovat toto nastavenie MMS...

    SMS, internet, acoounts ako gmail funguju bez problemov... len tie mms... poradi niekto kde robim chybu tak aby som si nerozhadzal ostatne nastavenia connection?

    vopred dik za radu a info
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od mathew
    podla vsemoznych popisov a rad na nete sa mi nedari sprevadzkovat toto nastavenie MMS...
    A co se podívat na web mobilního operátora popř.se obrátit na infolinku? Pro jistotu si tam nejdříve ověř, zda máš služby MMS aktivovány.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    8

    problem uz vyrieseny... MMS v prevadzke

    nasiel som na nete navod na nastavenie MMS pre WM 5 a 6 step by step a zafungovalo to....

    skolacku chybu som robil aj v tom ze som po nastaveni MMS connection nevypol a nezapol diamonda...

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    Vzdyt te to muselo samo vyzvat k vyberu operatora a vsechno to nastavi za tebe nebo si sam v zalozce connection/connection setup vyberes operatora a tot vse. Alespon toto jsem pouzil minimalne u 5 ROM a nikde jsem nic jineho nenastavoval a vse je funkcni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    automaticke nastaveni - konkretne u eurotelu - co se tyce u mms je nefunkcni , je potreba rucne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    aha tak to jsem netusil ja mam VF a tam je to ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Diamond 2 a WM7
    Od partyk v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 10:59
  2. pro 2 or diamond 2
    Od TomBiker v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-10-2009, 20:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. Vylepšený soft z Diamond 2 do Diamond 1
    Od radekl_33 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-03-2009, 13:53
  5. Diamond a TV OUT !
    Od riki1_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-11-2008, 17:21