Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zhoršení grafiky ikon v menu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    4

    Je to možná blbý dotaz, ale už se mi to stalo na 2 pda- Vždy to začíná tím, že hraju hru bubble breaker a po vypnutí hry, nějak přeskočí grafika a zhorší se rastr, rozlišení ikon-stalo se mi to na n50 aceru, šel jsem do servisu a tam mi řekli ,že je display naprosto v pohodě a že je to ještě dost dobře čitelný a není to na reklamaci.

    Tedka jsem si koupil HP 214 a po hraní této hry opět ten samý problém zhoršení rastru a to už nenechám jen tak zkoušel jsem restartovat, kalibraci displaye, vy, zap, clear type, ale display nic-není to velký rozdíl, ale rozdíl to je pda mám 5 dní a nechci aby to tak bylo.
    Máte někdo zkušenosti s tímto problémem, či víte jak jej vyřešit??? Budu moc rád když mi s tím někdo pomůže
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Noooo Bubble breaker je desna navykovka, to jo

    Kazdopadne zadnou zkusenost se zhorsenim rastru ikon po hrani bubblu nemam, ale mam jinou, obcas kdyz bubble ukoncim tak se mi zmeni font pisma, na nejakou ostrejsi hranatejsi verzi a pohled na lcd budi takovy jiny, zlastni dojem..
    Neni to treba tohle, ze ti jen prisly jine ikony a ono to zatim bylo pismo?Treba udelej screenshoty, uvidime:-D

    Ps Kazdopadne pri reklamaci te s tim vyhodi, ale mam jedno reseni, i kdyz neuveritelne tezke a ja sam bych ho asi nedokazal - PRESTAT HRAT BB ops:
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vetsnou to jakoby rozmaze pismo, jakoby cleartype pracoval obracenea, ale soft reset to vzdy spravi. Delalo to na 2003, 2003SE, WM 5 a 6.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    4

    Takže po pár resetech se to viditelně zlepšilo :-) Jeden mi ale nepomohl ale tak 4, jinak tu hru hrát prostě nebudu, jinak screen je zde (už je to viditelně lepší a lepší asi nebude :

    <a href="http://img520.imageshack.us/my.php?image=nastaven20080806093912tv3.jpg" target="_blank"><img src="http://img520.imageshack.us/img520/5341/nastaven20080806093912tv3.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a><br /><br /><a href="http://img604.imageshack.us/content.php?page=blogpost&files=img520/5341/nastaven20080806093912tv3.jpg" title="QuickPost"><img src="http://imageshack.us/img/butansn.png" alt="QuickPost" border="0"></a> Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tohle delala trebasi toshiba e830w...je to prepnuti casti ikon do nizsiho DPI (pro rozliseni 240×320), ze by to delal nedostatek pameti/nejake cache pameti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    4

    Cache paměť?? je na to nějaký prográmek, který ji detekuje? Jinak ram mám volno 85Mb a rom 156Mb tím to asi nebude, jinak na pdačku běží vše ok filmy krásně plynule...
    S tou toshibou-šlo to nějak zpátky?? Ikony přepínající se do menšího rozlišení-to by mohlo být ono !!! :-) ale jak je dát zpět :-(

    Každá pomoc je vítaná :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    prave, ze neslo, tam byl chvilemi i problem, ze se cela pulka displaye prepla do 240×320 ale ta cache na ikony a grafiku by tam nekde byt mohla...ja jedine co znam je uprava GLYPCACHE a jeste jedna, kterou uz si ale nepamatuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    4

    Tak já se ještě zeptám strýčka googla pohledám ten glyphcache, ještě jsem narazil na nějaký tweakery pro ppc zkusím se v tom pohrabat, problém je, že se v systému pda nevyznám.... Umim s tweakrama pro xp a visty ale tohle mě doráží :-( nepomohl by třeba HARD RESET????? ale zase se mi nechce vše předělávat, kdyby to ale 100% pomohlo tak to překousnu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    vzhledem k prispevku pana malinskeho:

    Delalo to na 2003, 2003SE, WM 5 a 6.
    to na 99 procent HRKnuti nevyresi...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Přesun ikon ve start menu
    Od MatesIV v sekci HD2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2011, 10:45
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2009, 00:11
  3. WM 2003 phone edition, iPAQ 6340, Menu SIM karty ( ORANGE menu )
    Od vargai v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 23:21
  4. Zhoršení výdrže baterie n50
    Od biskin_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-11-2005, 09:54