Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Čeština do Touch Cruise

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    Zkoušel jsem instalovat sunnysoft interwrite, který obsahuje lokalizaci do češtiny jak s ROM BePe 0.67 tak na udK Diamond R6. Bohužel se pak v nabídce start nedostanu do "nastavení" ani "settings". "Settings tam zbyly z původní romky a lokalizace tam přihodila ještě nastavení. Můžu se zeptat, jak máte kdo vyřešenou lokalizaci, pokud nepoužíváte originální ROM? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Lokalizaci mám odjakživa vyřešenu tak, že mám zapnuté české local setting v systému a k tomu nainstalovanou Resco Keyboard, která umí česky (nejenom). Poté veškeré programy, které mluví, píšou, komunikují atd. česky, takto bez problému činí. Všem externím počeštěním je vhodné se vyhnout zdaleka, pokud to s výkonem a stabilitou svého strojku myslíš jenom trochu vážně.....

    P.S. těch pár anglickejch slovíček typu Contacts, Mail, Programs, Settings, Memory, Storage, Backlight apod. by snad byť jen průměrně vzdělanému člověku, nota bene se zájmem o počítače a s tím příbuzná zařízení, na která dokonce flashuje ROMky, neměly činiti problém....nebo jo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    Se vším souhlasím,Resco Keyboard mám. S angličtinou nemám žádný problémy, všemu jsem zatím rozumělJen radši vidím češtinu (jen ne tu "šroubovanou") na displeji než angličtinu,tak chci vědět, jak by to šlo.
    Chtěl jsem mimojiné vyloučit, jestli jsem něco nepřehlídl v nastavení, co by změnilo prostředí WM na češtinu. Měl jsem QTEK 8310 s WWE romkou, kde čeština byla, tak jsem byl zmatenej, proč jí tady nemaj. Ano, vím, že wwe je world wide english, takže jsem to ani čekat nemohl
    Viděl jsem tu na foru romku WM 6.1, která byla podle všeho "česká", ovšem z určitých důvodů jsem chtěl spíš udK Diamond R6. Byla to tahle od PhSnake. Možná to bude znít hloupě,ale nejde "vytáhnout" čeština z týhle rom, a udělat z ní normální cab? A pokud ano, platí vždy, že se tím sníží stabilita a rychlost systému?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    U smartphonů je lokalizace, řešena trošku jinak. Mají většinou více jazyků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Taky by mne zajímalo, zda jde nějak např. zmiňovaná neorigo udk Diamond R6 lokalizovat do CZ?
    Jak používat zařízení bez lokalizace ví asi každej, proto nechápu rady, který se objeví snad u každýho dotazu ohledně češtiny. Zvlášť když na TO se nikdo neptá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Pokud si CZ lokalizaci neuděláte vlastní, tak prakticky žádná legální cesta není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    Jen tak pro zajímavost-že neexistuje legální sice neimplikuje,že existuje ilegální, ale ten minulý příspěvek mě nutí se zeptat, jestli teda existuje ilegální cesta a jaká?
    Kolik hodin práce by zabralo udělat si tedy vlastní lokalizaci? (cca)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Záleží to na dost okolnostech, jestli začneš od píky, tak docela dost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    Takže z toho vyplývá, že ilegální cesta je jedinou možností. Co jsi konkrétně tím myslel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Co ja vim tak PhSnake vyrabel CZ Romku 6.1 vlastnimi silami. Je tady nekde o tom i thread. Takze bych rekl ze bude nejzasvecenejsi k tomu vyjadrit se co to da prace.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Polaris (P3650, Touch Cruise) - čeština, CZ lokalizace
    Od vlastamecar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 08:11
  2. HTC Cruise 09 lolit - čeština z CZ ROM
    Od Miroslav Nezbeda v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 24-03-2009, 15:55
  3. HTC Touch Pro (Vario IV) - přechod z HTC Touch Cruise?
    Od dvsole_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 14:44
  4. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32