Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Bluemedia PDA255

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    3

    Dobrý den. Vlasním čerstvě Bluemedia PDA255, a tudíž začínám zjišťovat nějaké informace o tomto přístroji.. Zjistil jsem, ze tento model je identicky s modelem Yakumo Delta 300. Chtěl jsem Vás poprosit o pár znaleckých informací.

    1. Potreboval bych přehrát firmware,NEJLEPE CESTINU(pokud je),pac to spatne chodi a nefunguje mi GPS modul(jinak funkcni je). Je mozne nahrat firmware i z modelu Yakumo Delta 300? Pokud ne,nevite o linku na nejaky funkcni firmware pro toto PDA?

    2. Pokud by se vyresil problem c. 1, je mozne nejaky navod na preflashovani?

    3. Jsou jeste nejake podobne modely k tomuto?

    DEKUJI MNOHOKRATE!!!:yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Tak tady o tom nic nevím. Mám Yakumo delta 300 GPS. Originál je německý. A počeštění se řešilo jenom softwarově, to jsem dostal při koupi, případně se to dá dokoupit za cca 700 a české je pak vše.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    3

    Tak jsem firmware nasel.. bohuzel ne cesky,ale co se da delat. Nevite nahodou nekdo o navodu na preflashovani??

    A jeste jednu otazecku: Kdyz by se mi podarilo prehrat ten firmware,tak je v ty instalaci obsazenej i ovladac do gps modulu?

    Dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    5

    Jak jsem pochopil Yakumo 300 GPS já , tak lze přehrát jen počeštění od Sunnysoftu. (třeba po tvrdém vypnutí nebo vybití baterie.) Driver pro GPS je v WM. S tím asi taky nejde nic udělat. Rád bych se plet, taky jsem sháněl co lze přehrát , ale nenašel nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    3

    Tak jsem po dlouhé době konečně utrhl zbyteček času na své PDA (Bluemedia PDA 255). Ale jak tak brouzdám a hledám, pořád nemůžu nalézt ten správný návod na reflash WM Pár jsem jich našel v angličtině a němčině, ale bohužel to je na mne už moc technická angličtina(popř. němčina). Nevěděl byste někdo náhodou o návodu v češtině? Byl bych vám moc vděčný. Díky všem:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    5

    FLASKu musí vyrobit výrobce. Jinou tam nenacpeš, nebo možná nacpeš ale nebude to chodit
    Odpovídat lze po přihlášení