Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: skrysotlac

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    ahoj vsem. Nemate nekdo zkusenost s programem skrysotlac ? Obcas kdyz dam stahovat okruh treba 30km brno tak se to stahne, ale nejde to naimportovat do PDA do BeeLineGPS. Nastane nejaka chyba. Nektera z cache je nejak poskozena a musim pracne zjistit o kterou se jedna, odstranit ji a pak to jde. Nevite jak toto urychlit ? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    50

    Ahoj. Skrysotlac pouzivam. Sice nepises, do ceho z nej kese exportujes, ale pocitam, ze do XML (PQ). Tam je problem s ceskymi znaky. Kdyz se podivas na tenhle soubor (treba v poznamkovem bloku), tak tam uvidis misto ceskych znaku cisla se znakem #. Pokud se tenhle znak trefi do nektereho tagu, pak je narusena struktura XML a import kamkoliv bude delat problemy. Ja to improtuji do SmartMaps a musel jsem si napsat program pro prevod techle znaku na normalin. Pak to fungovat bude. Pokud pouzivas export do gpx, pak ti asi neporadim. Ten mi funguje bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    ahoj, exportuji do beelinegps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    50

    Tak to jsi mi moc nepomohl. Počítám, že to vyexportuješ ze Skryšotlače a pak to importuješ do BeeLineGPS. Podstatné ale je, jak to exportuješ ze Skryšotlače. Jsou tam tyto možnosti: Export GPX, Export KML, Export XML (PQ), Export CSV a Export "Read Maniac". Pokud používáš Export GPX mělo by to fungovat bez problémů. Já používám i Export XML (PQ). Tam je problém s českými znaky, které jsou zakódovány a u někdy to zničí i strukturu XML. Tím pádem je tento soubor nečitelný a je potřeba tyto kódy(začínají znakem #) odstranit. Pokud si nejsi jistý, prohlédni si soubor, který vyexportuješ v textovém editoru (třeba v poznámkové bloku). Pokud tam uvidíš něco jako #123; tak to je ono.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj, exportuji do XML, takže v tom bude ten problém. Takže si budu muset udělat program co to odstraní. Ještě jeden dotaz. Nedá se do BeelineGPS vložit mapa ? Abych viděl i terén kam jdu, slepá mapa je nic moc. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    50

    Ahoj. No, buď program, nebo otevřít v jakémkoliv editoru a ručně pomocí najít - nahradit. Jinak BeeLineGPS nepoužívám. Ale podle toho, co jsem se díval na net, tak pracovat s rastrovými (nebo vektorovými) mapami neumí. K tomu slouží jiné programy (OZi Explorer, GPS Tuner, SmartMaps).
    Odpovídat lze po přihlášení