Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: zástupce programů na obrazovce

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Mám MDA II a nevím jak nastavit zastupce programů na hlavní obrazovků?
    Můžete mi prosím poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Tak buď start/nastavení/menus(meny) popřípadě zkopírováním zástupce do windows\start menu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    bývalo by stačilo zeptat se jen v jednom fóru
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Tak buď start/nastavení/menus(meny) popřípadě zkopírováním zástupce do windows\start menu.
    Zkoušel jsem a to a nevím jak na to. Mám na mysli umístit na hlavní obrazovku třeba zástupce icq, word atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    ahoj, tak to jsem špatně pochopil dotaz. To co ty cheš se jmenuje například Shortcut manager zdarma. Možností je více, některé placené, některé zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    ahoj, tak to jsem špatně pochopil dotaz. To co ty cheš se jmenuje například Shortcut manager zdarma. Možností je více, některé placené, některé zdarma.
    Jo to bude ono. Něco takového jsem už někde stáhl ale nasalo mi to po nainstalování že to není platná aplikace .
    Raději bych teda neplacené ale pokud by to něco stále, jsem připraven i platit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    velice dobra vec spb Pocket plus (placeny, ale navic ti umozni softreset kliknutim (nemusis rvat tuzku do diry .), vice oken v exploreru, integruje task manager atd, upravi pruzkumnika....).

    Ale jinak asik nejcasteji pouzivany program na ikonky na today je tdLaunch. Ten je zdarma, a casto se rve na MDA do varenych ROMek
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC Raphael zástupce programu v TF3D
    Od Mike 77 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-08-2008, 20:56
  2. Vytvoření zástupce programu
    Od j.wolker v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 05:58
  3. Zástupce programu na plose
    Od mr_nitroz v sekci + Registry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-01-2006, 09:00
  4. Zástupce programů do traye
    Od empiK v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-11-2005, 17:25