Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: MDA compact IV - jak přeinstalovat TOMTOMa?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Ahoj všem, podařilo se mi omylem poškodit TomToma na MDA Compact IV, který byl v ceně na MDA předinstalovaný. V balení jsem instalačku TomToma nenašel, jen kartu s kodem. Nevím teď jak aplikaci znovu nainstalovat. A co mě děsí nejvíc - jestli půjde znovu zaktivovat.
    Pomohl by případně hard reset? Bude tomtom po hard resetu nainstalovaný a nezaktivovaný, tak jak při prvním spuštění?

    Díky za každou radu...

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    neves hlavu, cabik s tomtomem najdes primo ve slozce \windows, staci na nej poklikat. Je ale dobre pouzit nejakeho alternativniho spravce souboru, treba Totall Commander nebo Resco Explorer.

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Tak celý adresáš Windows jsem prolezl, ale ten CAB jsem nenašel. Nevíš jak je instalační soubor pojmenován? Není v jiném adresáři?
    Díky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Takže se povedlo, ten soubor tam opravdu je. Kdyby někdy někdo hledal je ve složce Windows\ttn_csy.

    Díky....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    To sis ale nevymázl mapy... to moc šancí asi není, že jo?

    Volal jsem na TomTom, říkal jsem že při HR se mi vymazaly data i z Vnitřní paměti, ale že mám jejich kartičku s Product code, a on mi řekl ať si koupím novou licenci
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    No to je super, a potom ze sa take programi "kradnu" :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak odinstalovat/přeinstalovat Operu?
    Od Sutech_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 02:00
  2. Pád TomToma - POIs - jak na to
    Od pciganek v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-08-2006, 20:41
  3. Jak nejrychleji přeinstalovat system ???
    Od Dannyson_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-09-2004, 00:55