Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Česká klávesnice do WM 6.1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    18

    Kde bych sehnal českou klávesnici pro WM6.1 ETEN X800?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ty jsi k tomu neměl CD s lokalizací?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ty jsi k tomu neměl CD s lokalizací?
    Rozhodne jsem k tomu nemel WM 6.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No a? Klávesnice snad funguje i na 6.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    No a? Klávesnice snad funguje i na 6.1
    Pro tu romku (od Panota) s WM6.1 neni lokalizace
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já myslel, že sháníš českou klávesnici, ne lokalizaci. Takže, pokud jsi měl k PDA CD s lokalizací, tak použij tu klávesnici z ní. Pokud nepůjde, použij jakoukoli jinou - myslím, že se tu někde "potulují" min. 2 free nebo můžeš vyzkoušet a pak třeba i koupit klávesnici od Resco, Sunnysoftu.....
    Ovšem nevím proč jsi se nezeptal přímo ve vláknu k té Panotově ROMce. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Já myslel, že sháníš českou klávesnici, ne lokalizaci. Takže, pokud jsi měl k PDA CD s lokalizací, tak použij tu klávesnici z ní. Pokud nepůjde, použij jakoukoli jinou - myslím, že se tu někde "potulují" min. 2 free nebo můžeš vyzkoušet a pak třeba i koupit klávesnici od Resco, Sunnysoftu.....
    Ovšem nevím proč jsi se nezeptal přímo ve vláknu k té Panotově ROMce. :?
    Shanim klavesnici a ne lokalizaci. (uz jsem nejakou nasel spolu se slovnikem)
    K PDA nebyl zadny soft krome active sync.
    Ve vlaknu jsem se ptal, Panot ceskou klavesnici nepouziva ...

    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Česká SW klávesnice (VGA) [vyřešeno]
    Od martin_m_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 17-09-2009, 22:16
  2. CZ SIP klavesnice (free) - česká klávesnice
    Od Saman_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 16:52
  3. česká klávesnice
    Od darth.scientist v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-12-2006, 14:31
  4. Česká klávesnice
    Od aoc_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 22:07
  5. Česká klávesnice
    Od st.tom_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-09-2003, 08:51