x500+ a igo8?
zdravim chcem sa opytat ako vam frci igo 8 na eten x500+ mne stale vyhadzuje nieco z pametov co stym?dakujem
iGo 8 žere RAM celkem velkým způsobem. Použím jako navigaci Garmin XT a ten si vezme max. 8MB (pokud je RAM pod 15 MB tak se ani nespustí, což je dobře, pořád je rezerva7 - 8 MB). Igo 8 jsem zkoušel nainstalovat minulý týden. Vše OK, fungoval, ale po spuštění free RAM 3MB což je pokles o nějakých 20MB (normálně mám free RAM okolo 23MB). Takže šel pryč. S Garminem jsem spokojený.
Zamer se na poradnou ROM nebo z originalni neinstaluj nic co nepotrebujes a rozjed IGO8 uz kvuli fungujicimu TMC, ktere zacina byt v CR velmi dobre fukcni viz http://www.rds-tmc.cz/.
lenze ako ked mam malu ramku uz na to nemam nervy znami ma pda procak 200megahercovi ramku taku istu a facha mu to akurat ma starsi wyndows tak asi zato mu to ide
Také je možno iGO 8 pustit v režimu QVGA, potom jde na X500+ spustit s cca 20MB paměti. Je potřeba do sys.txt (do Program files i na kartu) napsat (doplnit) tohle:
For QVGA Landscape mode:
[interface]
resolution_dir="320_240"
vga=0
[rawdisplay]
class="landscape" ;or landscape, portrait, square
For QVGA Portrait mode:
[interface]
resolution_dir="240_320"
vga=0
[rawdisplay]
stretch=1
Mám to vyzkoušeno, funguje to!
For QVGA Landscape mode:
[interface]
resolution_dir="320_240"
vga=0
[rawdisplay]
class="landscape" ;or landscape, portrait, square
For QVGA Portrait mode:
[interface]
resolution_dir="240_320"
vga=0
[rawdisplay]
stretch=1
Mám to vyzkoušeno, funguje to!
:( Hmm, to je vidět, že jsi vůbec nečetl toto (3. příspěvek, bod 2.).
Mám dotaz ohledně změny režimu z VGA na QVGA u eten X500+
Je toto nastavení uvedeným způsobem trvalé nebo je tato změna funkční jen v IGO8 ?
Je toto nastavení uvedeným způsobem trvalé nebo je tato změna funkční jen v IGO8 ?
[QUOTE="Zdenek Malinsky"]:( Hmm, to je vidět, že jsi vůbec nečetl toto (3. příspěvek, bod 2.).[/QUOTE]
Hmm, to jsem tedy nečetl, to mě tedy bohužel opravdu nenapadlo. No tak budu psát /hranatá závorka/.
Hmm, to jsem tedy nečetl, to mě tedy bohužel opravdu nenapadlo. No tak budu psát /hranatá závorka/.