Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: iGO8 - zprovoznění na 4GB kartě SDHC

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Poradi nekdo jak zprovoznit na karte 4GB sdhc IGO8 ? musim mit take nahrany driver pro tyto karty. TOMTOM jede v pohode .
    Mam ETEN G500+ ..

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    pokail sa pamatam tak je problem na masinach co maju len SDHC patch. Ak najdes ROM so 'built-in' SDHC drivrom malo by to ist. Mne napr Igo8 bezi na 8GB SDHC(mam polaris)



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    PhSnake Poradis prosim kde by se dala najit ta ROM a jak ji tam dostat ??

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Panstvo vyreseno ! nahran driver SDHC a verze IGO 8 8.0.0.44366 a vse funguje jak ma !!
    Připojené soubory Připojené soubory

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    ahoj, mám stejný problém s nefunkčností IGO 8 na Asus P526 při použití SDHC karty. Mám tam SDHC patch.
    Poradí mi někdo jak to s tou SDHC kartou roschodit ? Díky

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    7

    Tak já to nainstauju, vše jede z sdhc karty, ale igo 8 nainstaluju a pak když to pouštim tak to padá hned po úvodní obrazovce.



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    12

    Zdravím , mám stejný problém po spuštění IGO8 mi to po naběhnutí úvodní obrazovky spadne hledám a nenacháziím jak to vyřešit. Mám Aus P535 kartu mini SDHC 4GB Prosím o radu jak to zprovoznit už se stím trápím 3dny a zkouším různé verze iga dík

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Tusi nekdo jak na to? Jsem na tom stejne( sdhc patch a 4gb micro (

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    14

    Mam Kingston SDHC 4GB (class4) a bez jakehokoliv patche jee v poho. Problem bude v tom, ze mam WM6.1 a s touhle verzi neni uz zadny problem. Takze, kdo mate P535, flashnete ROM a pojede Vam to...

Podobná témata

  1. iGO8 + SDHC driver na M700
    Od Aladin 2 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 19:46
  2. Zprovoznění BT GPS na HP rv6815
    Od WAV_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-11-2006, 23:29
  3. Zprovoznění GPS na AUS A636N
    Od Karina v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-06-2006, 20:42
  4. Zprovoznění WI-FI na HP rx3715
    Od Melda_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-05-2005, 19:00