Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 50

Téma: GSM Net Monitor ver. 0.9.0. Alfa Preview - lokalizace polohy bez GPS na vámi zvolených mapách!

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    papik.i: A co jste cekal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    problem s SPB Mobile Shellem:
    Nejak se mi to pere s SPB Mobile Shellem. Pokud tam SPB MS nemam, tak to naistaluju a po restartu normalne chodi. Pokud to udelam s naistalovanym SPB MS , tak se mi to kousne a musim restartovat. Restart vsak nepomuze a kousne se to pri zadani pinu. Zkousel jsem HR i jinou Rom , do cisteho jsem dal jem GSM Monitor a SPB MS a je to porad stejne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pouzivam kvuli problemum s SPB MS 2.0 stale verzi 1.x - bez problemu mohu Net Monitor do ni i zaintegrovat. Bohuzel verzi 2.x SPB Mobile Shellu jsem odstranil uz kdysi kvuli problemum s vydrzi baterie a obcasnym zatuhnutim celeho zarizeni (i na zarizeni po HR). SPB Mobile Shell si Today obrazovku privlastnuje pro sebe ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    RE: problem s SPB Mobile Shellem:
    Nakonec jsem to rozchodil. Smazal jsem cely PPC a nahral novou ROM. Naistaloval jsem postupne vsechny programy a ono to jde. Tak ze SUPER .
    Diky za skvelou aplikaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Unite: Skvely, jsem raad, ze jste aplikaci rozchodil. Diky za hodnoceni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Tak jsem nainstaloval, mám VGA displej, asi to není pro toto rozlišení optimalizováno? Měl jsem chybu 1000, ale zdálo se mi, že to jinak funguje. Pak jsem zkusil vypnout z today což mi zbortilo systém, pak v safe modu jsem odinstaloval a odinstalovaly se mi všechny položky z today včetně pošty, a to tak, že nešly vrátit. Takže jsem obnovil zálohu systému z SPB backup. Počkám si až bude nějaká ostrá verze, alpha a beta verzi už nechci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od jeenik
    Tak jsem nainstaloval, mám VGA displej, asi to není pro toto rozlišení optimalizováno?
    V nastavení pluginu si můžete změnit výšku pluginu, pracuje se se systémovým fontem. Pouze ikony jsou malé.

    Citace Původně odesláno od jeenik
    Měl jsem chybu 1000, ale zdálo se mi, že to jinak funguje.
    Jak jsme psal - chyba 1000 pouze znamena, ze k dane BTS nejsou v databazi GPS souradnice.

    Citace Původně odesláno od jeenik
    Pak jsem zkusil vypnout z today což mi zbortilo systém, pak v safe modu jsem odinstaloval a odinstalovaly se mi všechny položky z today včetně pošty, a to tak, že nešly vrátit. Takže jsem obnovil zálohu systému z SPB backup. Počkám si až bude nějaká ostrá verze, alpha a beta verzi už nechci.
    Ten popis je nesmyslny. Za prve - v kazdem pripade pred odstranenim Net Monitoru byste mel nejdrove vypnout sledovani. GSM Net Monitor vam neodinstaluje zadne dalsi polozky (ledaze by slo o zazrak) - pravdepodobne vase zarizeni zustalo viset v safe modu (soft reset v nevhodnou dobu?), coz se mi u SPB v jine situaci take stalo a musel jsem rucne prejmenovat deaktivovane klice v registrech.
    Jen dle serverove casti pouziva aplikaci dost uzivatelu (vcetne lidi zu Polska, SK apod.) , za celou dobu od vydani verze 0.0.7. byly nahlaseny cca 4 problemy. O alfu jde tedy spis jen podle nazvu, protoze verze je otestovana dostatecne... Ty problemy, jak plyne i z predchozich prispevku v tomto foru, jsou vetsinou dany castecnou nekomaptibilitou ruznych kombinaci ruznych pluginu a vsechny kombinace neotestuji nikdy.
    Moje odkazovani na alfy, bety je dobry alibismus, ktery by mel mene technicky zdatne uzivatele dostatecne varovat


    Update: Ano, .Net Monitor, dle vaseho uzivatelskeho jmena zde na ceyou, bez problemu chodil - odeslal jste 6 pozadavku na celkem 2 rozdilna Cell Id (Mate T-Mobile, LAC 14880)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    asi jsem nevypnul sledování před vypnutím pluginu na today. pak mi přestal Asus P750 reagovat, asi jsem udělal jeden zkušební reset bez efektu, opět přístroj zamrzl a pak ze safe modu odinstalace a znovu spuštění a na today vymizely téměř všechny pluginy. že bych dělal reset v nevhodnou dobu si nejsem vědom. možná by bylo dobrý ošetřit ten moment, kdy vypínám plugin aby se automaticky vyplo sledování... předpokládám, že tady byla hlavní moje chyba
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Změny ve verzi 0.8.0.

    Odstraněna chyba při inicializaci pluginu. !Určitě aktualizujte!
    Lepší kompatibilita s Windows Mobile 6.1.

    Vice informací http://jdem.cz/aivr6

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Program pro jistotu ani nezkoušejte na zařízení, kde je nahráno TouchFlo, nebo jiný agresivní Today plugin. Riskujete zatuhnutí zařízení a je zbytečné mi potom psát dojemné maily, pokud nejste schopni si předtím udělat zálohu PDA nebo alespoň mít funkční safe-boot.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Změny ve verzi 0.9.0.

    Vylepšena stabilita aplikace. Pro znalce: Přesně řečeno, při startu pluginu se žádným způsobem nepracuje s RIL knihovnou. Pokud by při inicializaci pluginu byly stále na některých zařízeních potíže, zbývá už jen načítat RIL funkce dynamicky přes LoadLibrary.

    V souboru se zachycenými BTS se na každém řádku (poslední údaj) vypisuje informace o síti (network id). (ukázka -26.01.2009;12:41:26;18208;43649;-1;23001 Přidáno na žádost lovců BTS.

    Více informací.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3

    zdravím,
    chci se zeptat čím může být způsobeno že se mi u některých bts nezobrazuje popis (záložka Podrobnosti) - pouze "Data nenalezena" i když v souboru co si NetMonitor stáhne jsou? (i souhlasí lac)
    A dále zda by šlo doplnit do logu i tento popis?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1

    Drive jsem pouzival Net Monitor na HTC Artemis ke vsi moji spokojenosti. Ted mam QTEK 9000 (HTC Universal) s WM6.1 a GSM Net Monitor 0.9.0. Jediny korektne zobrazeny udaj je Net Id. U ostatnich je hodnota -1.

    Zakladni udaje
    Cell Id: -1 LAC: -1 BCCH: -1
    Net Id: 23002 Aktualizace 00:00:00

    Je chyba u mne nebo v programu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Santana: Potrebuji vedet, ktera bunka se vam nezobrazi a nejlepe take prilozte ke svemu prispevku soubor s daty, ktery prave pouzivate, abych mohl spustit automaticke testy na stejnych datech. Tato chyba je popsana v predchozim vlakne o Net monitoru (verze bez map) a jeji pricinou byl spatne vygenerovany soubor na GSMwebu - byly zadany spatne oddelovace radku. Ja vetsinou pouzivam T-Mobile a data o TMO se zobrazuji spravne.

    Leomir Hodnoty -1 znaci, ze zarizeni nevraci zadne informace z RILu a ze i dalsi pokusy o ziskani dat nekterym nestandardnim hackem nebyly uspesne. To znamena, ze chyba je v pouzitem RIL driveru - nevraci-li data, nemohu s tim nic udelat. Ale jsem si jisty, ze nekdo s Universalem hlasil, ze mu Net Monitor chodi, to znamena, ze existuji ROM s lepsimi RIL drivery (spojeni "lepsi RIL driver" pro Net Monitor se nemusi vyznamove kryt se spojenimim "nejlepsi radio pro Universala". Pokud mate problem s Net Monitorem, urcite budete mit stejny problem s Google Maps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3

    zasílám screeny a soubor s daty
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. kreslení v mapách
    Od vejvik v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-03-2012, 23:39
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 14:28
  3. cisla popisne v mapach
    Od iq18 v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 00:21