Pokud by jsi to moh někam postnout, tak bych ti byl vděčný... :yes:Původně odesláno od Zdenek Malinsky
Pokud by jsi to moh někam postnout, tak bych ti byl vděčný... :yes:Původně odesláno od Zdenek Malinsky
Poslal jsem ti SZ soukromou zprávu.
Při přehrátí WM5 na WM6.1 dle návodu na http://www.wmmania.cz/content.php?id=1209 funguje krok 1 i 2, ale ROM se nepřehraje, protože to hodí hlášku, že IMAGE IS CORUPTED. Stejný postup jsem dělal i na druhém treu, co mám, a tam to šlo vše v pořádku. pokouším se to pořád dokola, ale při ROMce to nahraje 1 procento a ERROR.
Přesně takhle se chovalo Treo i mě. Zd se, že i když program napíše hlášku, že OK, tak přesto se hard SPL neprovede. Doporučuji zkoušet znova. Někdy se mi stalo, že při kroku 1 mi proběhl ondikátor průběhu (0 - 100%) rychle za vteřinu, pak program napsal error, jindy to probíhalo pomalu, cca 2 min a peogram hlásil OK. Ale ani jednou to nebylo dobře. Nakonec se mi stalo (asi po třech dnech hraní) že byl průběh rychlí a program hlásil OK a opravdu to bylo OK a ROMka šla nahrát.
Tak už to řešit nebudu, pořád to nejde. Prodávám ho s WM5 a druhý s 6.1 si nechám. (v případě zájmu zašlu odkaz na aukro)
tahle chyba se mi neobjevila, ale take semse nemohl dostat pres k tretimu kroku a cely problem byl zpusoben lehkou oxidaci ("zezelenani") portu pro komunikaci...po vycisteni vse OK