Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Instalace WM 6.1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    6

    To nikdo nevi jak se to instaluje na Treo 750v mam dva stejne soubory jedno je OS a Radio ale oba soubory jsou CHEIMG.NBH jaky mam pouzit prvni. Hazi mi to nejakou chybu nahore 0x862315 a pak to preskoci na 3 pruhy a napise SERIAL poradte co stim chci je vyzkouset dik moc za pomoc a rady WIBLINGEN
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    49

    Mrkni se na xda,tam navod je i s potrebnyma souborama,ja si uz nepamatuju,jak to jde po sobe,takze sry.
    Jo a pokud se ti to podari naflashovat a Treo poslape,ozvy se mi na ICQ.Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ze vseho nejdrive je trebas stahnout oliho unlocker z XDA (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334100)

    pro jeho provoz je nutne mit nainstalovany NET CF minimalne 2.0, ale lepe se osvedcila 2.0 SP1 (ci tak nejak, s trojkou sem to nezkousel)
    nejde to z XP x64, visty nevim...
    musi se bezpodminecne projit vsechny 3 kroky (flash SPL/IPL, radio hack, zpet radio normal)
    po 1 kroku mi nechtel AS PDA nacist, ale asi to byl jen spatny kontakt (zkouset, zkouset, zkouset)
    po 2 kroku vzdy unlocker spadnul s hlaskou, ze nemuze najit uvedeny soubor a nelze provest prikaz...kliknete do dolni casti obrazi a stisknete "SHIFT a 2" (neboli @) a zpristupni se i treti volba (je vsak nutne, aby predchozi krok probehl korektne!!! (tj. zobrazil se bootloader a nahravalo se radio))
    po uspesnem unlocku uz jenom staci naformatovat sd kartu (ne SDHC) na FAT32, na ni nahrat *.NBL soubor a sup do bootloaderu
    pred flashem sem delal HRK, AS na PC je 4.5 (posledni z webu M$)
    RUU rve, pokud neni baterka nabita nad 50 procenty kapacity a update nedovoli
    flashoval sem WM61 lite z XDA (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=365873)
    WM61 sou uzasne rychly (zda se, ze na cemkoli; chtel bych je videt na 200MHz OMAPu )

    how to HR and enter to BOOTLOADER

    diky XDA DEV
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    38

    Možná jednodušší postup instalace WM6.1 (verze normal, ne lite) najdete zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    75

    Pokouším se spustit upgrade original WM6 pro Treo.Skončí to oznámením, že je určený pro treo 750 a moje zařízení není podporováno. Co s tím?Dosud jsem na něm používal WM 6.1 z XDA, teď sem chtěl dát original ROM a nelze. Zkoušel jsem před tím i CheetahUnlocker, bez výsledku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Ahoj lidi, tak jsem si pořídil tenhle strojek (Treo 750) taky a nemohu ho zaboha flashnout na Win 6.1 ani 6.5. pokouším se ho odemknout pomocí CheetahUnlockeru a proběhne mi krok 1 pogratuluje k provegení, krok dvě taktéž, ale nemohu se dostat na krok 3 hodí mi to chybu že program nemůže najít nějaký soubor a jějakou chybou se ukončí, nebo zůstane zvírazněný krok 2, který jsem právě úspěšně dokončil. Po tomto zákroku, můžu flashnout radio na jinou verzy, ale software na jiné Windowsi nee... Poradí mi někdo kde bych mohl dělat chybu, nebo kde by mohl být problém? Mám tam momentálně Origo Win 5.0....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    udelat to presne podle jednoho z navodu...sam sem falshoval z windows XP 32bit SP2 (nebo 3), z vist, W7 nebo jinacich OS to bud nepude, nebo postup muze byt jiny...pokud mozno napsat jaky soubor to nemuze najit (presne) a napsat postup, kdy se to stane...uz si postup taky moc nepamatuju, ale koukal sem, ze sem tam psal, ze ten unlocker po druhem kroku spadne a je potrebas zmacknout tu klavesovou zkratku...

    ad
    Pokouším se spustit upgrade original WM6 pro Treo.Skončí to oznámením, že je určený pro treo 750 a moje zařízení není podporováno.
    problem muze byt prave v nahranem SPL/IPL, ktere oznaci zarizeni jako jine...zkuste bud vyextrahovat z ofiko ROMky jen ten NBL soubor a nebo se nejak pokusit vratit puvodni SPL/IPL (urcite bude k nalezeni na XDA DEVu)...blizsi info asi take na XDA DEV...

    na WMM je navod na flash PTP750 i s obrazky:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Tak to zkouším pesně podle návodu, krok za krokem, včetně chyby před třetím krokem v Cheetahunlokeru a stále se mi nedaří, Krok 1 OK (Congratulation) krok 2 opět OK, ale když chci do telefonu poslat novou ROMku, tak naběhne na 1% a konec. telefon se zrestartuje a program hlásí Write error....

    Jakým spůsobem donutím telefon nabootovat z SD karty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    Bootloader mode

    1. turn phone on
    2. press the MEDIA button AND at the same time with the stylus the RESET PIN

    or remove and replace battery

    the MEDIA button is the 3rd button on the left side of the phone, under the volume button
    the RESET PIN is under the MINI SD card cover

    1. keep holding the MEDIA button (left side of phone) untill you get the 3 color screen
    karta musi byt do 2GB (ne SDHC) a naformatovana myslim na FAT32
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Stalo se Vám někomu, že po přeflashování přestaly chodit na telefonu zvuky? Myslím tím naprosto všechno(i systémové), telefon ani nepípne. Pokoušel jsem se telefon odemknout Cheetah unlokerem, to se mi nějak nedařilo. Tak jsem pouze přehrál radio na verzi 1.54.07.00 jeden den bylo vše normální a pak najednou ticho, nepomáhá ani soft ani hard reset..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    mozna to neni ono, ale obcas se mi stavalo, ze se telefon pouze ztlumil, ale neprepnul na vibrace, takze clovek nemel ikonu vibraci, ale ani zvuky...
    dalsi moznosti je (ale to uz je snad minulost) naninstalovany TT6 a jeho BT file, ci jina "vylecena" aplikace...
    nebo mohl odejit repoduktor, ale to je asi ta posledni moznost...vyzkouset kdyztak novy flash...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Stalo se mi to na origo Win 5, pak jsem tam nainstalil Win 6.1 a bylo to stejné, skoušel jsem i jiné radio a taky bezezměny. Dnes odpoledne snad budu vědět co s tím je, zda vada hardwaru, či něco v softwaru... Telefon jsem měl v záruce a prodejce mi říkal, abych Winy nepřehrával... Myslím si, že by to ale neměl být problém, nikde jsem nečetl, že by se někomu po přehrání stala podobná věc. Proto jsem se tady zepltal. Ale reklamaci se nebránil. Kde bych sehnal origo Win 5, nebo 6? Nějak jsem je nikde nanašel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    zkuste pohledat na XDA DEVu, oficialne uz je myslim PALM nenabizi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Oficiální od Palmu byla jen WM 6.0. Pro anglickou 750v (myslím určenou pro NL) mám doma (můžu postnout na nějaké úložiště). Ostatní tj. WM 6.1 a výše jsou neoficiální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    Ta WM5 verze byla myslim k dispozici prave nekde pres XDA pro zajemce o downgrade...neni to oficialni, ale byl to nejaky ROM grab ofi verze, takze pro ucely reklamace by problem byt nemel (pri dodrzeni jazykove a jine shodnosti SW a HW)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Instalace
    Od BMWdejf v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-10-2007, 22:35
  2. instalace na SD
    Od peeero v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-07-2005, 23:09
  3. Instalace
    Od medvidek v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-04-2005, 20:31
  4. ICQ bez instalace
    Od Pinochio v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 12-02-2005, 20:24
  5. Instalace eVC++ 4.0
    Od biokys v sekci Programování
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-07-2004, 09:51