Upgrade provádí zde:
www.mobilmax.cz
Paměti jsem měl sehnaný, takže nevím jestli by je dokázali i sehnat sami (to jsem se jich neptal). Cena upgradu je 600 Kč, ale když to chcete na počkání tak 800 Kč. Já jsem to měl hotový za 1,5 hod.
Upgrade provádí zde:
www.mobilmax.cz
Paměti jsem měl sehnaný, takže nevím jestli by je dokázali i sehnat sami (to jsem se jich neptal). Cena upgradu je 600 Kč, ale když to chcete na počkání tak 800 Kč. Já jsem to měl hotový za 1,5 hod.
ZajimaveAle neni nahodou taky potreba nahrat novou ROM s podporou 128 mb RAM??:?:
Kdo čte diskuzi o P750 to ví, ale máš pravdu, že by to mělo být i u toho. ROM podporující 128MB RAM najdete zde:
http://asusmobile.ru/board
Na dalších stranách naleznete i WM 6.1 CZ firmware s podporou 128MB a další fixy...
Foto PCB po upgradu :
Paměti si můžete objednat na zdejší můj mail. Při upgradu je potřeba vyměnit 2x SDRAM BGA čipy.
Další informace po mailu.
VGA+128MB firmware je k dispozici již V CZ , ENG a RU.
WM6.1Pro VGA CZ + 128MB je k dispozici na tomto fóru..
128MB upgrade lze provézt i na modely Asus P525, P535 a Fujitsu Siemens N560
Viz.foto čipů :
Pitka : za kolik prodavas tu 128Mb paměť ?
dokáže ten upgrade udělat někdo v Praze či v Plzni? (Brno je přeci jen daleko...)
Zkus zavolat do nějakýho servisu v Praze nebo Plzni. Taky jsem tomu moc nevěřil. Poradil mi to pitka, ať to zkusím a hned ten první co mi vyhodil google to bez problémů udělal. Po telefonu jsem si domluvil cenu a to jestli to udělají na počkání.
Můžu udělat v Praze.
Modely které se dají prozatím upgradovat P750, P535, P525ů
Jelikož je problém s odesíláním pošty, tak informuji zájemce, že mám objednány další kusy. Budu informovat jakmile dorazí.
v čem je větší riziko?Původně odesláno od pitka
ENG Firmware pro "Asus P535" s podporou 128MB, je k stažení zde :
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/73555/P535_19214_Pro1_128.rar_62.81MB.html
Build : WM6.1 Build 19214.1.0.4
Jazyk : ENG
PagePool : 5Mb
Podpora : 128 i 64MB
Pack obsahuje i usbloader. Nejsem tvůrce.
Ahoj 128MB nadšenci, dnes mi dorazila první zásilka pamětí. Tyto jsou pro 750átky.
Prosím pište kdo máte opravdový zájem, ale toto je jen limitovaná kvantita takže neuspokojím zatím všechny zájemce.
Kdo má zájem o poslání na dobírku tak prosím pošlete i adresu.
Kdo má zájem stavit se osobně, tak jsem z PHA.
Aktuální cenu pamětí udám v mailu a prosím o potvrzení zájmu.
PS :
Během týdne by měla dorazit druhá zásilka pro 535ky.
Pozor ve čtvrtek odjíždím na týdenní dovolenou.
Zdravim ,chtel jsem se zeptat jestli je možné po upgradu na 128 MB zůstat u qvga (mam chabý zrak)
Ahoj , akorát dělám i na CZ QVGA buildu postaveném na 6.1 který má 128MB podporu. Už mám betu verzi. Můžu dát i na stáhnutí, je tam problém s ikonou "E". Potřeboval bych aby to někdo vyzkoušel i na datové přenosy. Bohužel tenhle modul je stažený na CZ jazyk a Asus vydal buildy zatím jen pro Asia trhy, resp.WWE.
Já datové 3G přenosy nepoužívám.
Dnes také dorazily paměti na P535ku, ale zítra odjíždím na týdenní dovolenou. Tak to snad někdo stihne.![]()