Zdravim, neviete o nikom kto robi tuto vymenu na 128mb na slovensku? diky
Zdravim, neviete o nikom kto robi tuto vymenu na 128mb na slovensku? diky
Jeden člověk si u mě objednal čipy, ale ted´nemohu najít jeho adresu.
Tak se prosím ozvi a díky. Myslím, že to bylo na P535ku.
Ze středeční dodávky jsou všechny již pryč nebo zamluvený (ještě poslední pár k dispozici) , ale další jsou na cestě.
Už jsem tě našel Bobe. !
Rád bych alespoň tímto způsobem poděkoval Pitkovy za jeho práci, kterou odvádí. Myslím, že bez něj by naše zařízení neměla ani zpoloviny takovou užitnou hodnotu, které dosahují se zvýšenou RAM a novým, českým VGA firmwarem.
Díky a pokračuj!
Dnes došla další dodávka čipů pro P750 , P535 a P525
Samozřejmě provádím i montáž, všechny informace přes zdejší mail.
Chtěl bych se zeptat jestli je možné donést Asus P525(někomu) a ten by mi ho upgradnul,nejlépe v Brně popřípadě kolik by za to chtěl.
pro jistotu ještě jednou kdy se můžu stavit na instalaci RAMky ?
mail: jmach@mybox.cz mob 602773312
Piš prosím tě na můj zdejší mail. Diky.
Tak již mám také 128MB díky zdejší kapacitě, Pitkovi! Tímto ještě jednou moc děkuji a klaním se :yes:
Jo jo, Pitka je machr - taky mam 128Mb od něho.
Přeji pohodové svátky a všechny upgrady až v novém roce.![]()
Zdravim, mobil jeste nemam (ale uz je objednany) a uz ted vim, ze budu chtit vice RAM. Jak tak ctu tuto upravu dela uzivatel pitka proto tedy zrejme dotaz na tebe:
- Jak to cele probiha? lze ti mobil nejak zaslat pokud budes bydlet daleko?
- Pokud budu chtit mobil upravit jak te mam kontaktovat?
- Kde sidlis pokud to jde jen osobne? Pokud v Brne muzu zaslat mobil kamosovi a ten ti to tam donese + zaplati (jsem ze severnich cech a nejak mam za to ze ty z Brna)
- Kolik to stoji?
- Davas na to nejakou zaruku? (i kdyz reference podle dekovnych prispevku zrejme mas)
Promin ze se tak vyptavam..ale mno..tak zajimam sedekuji za pripadne odpovedi..
Na Slovensku zatiaľ asi nikto. Ale vďaka Pitkovi mám už aj ja 128MB. Jednoducho som mu to, po vzájomnej dohode, poslal domov.
Tá väčšia pamäž je poznať
Kde sa da sosnut tato verzia ROM ?Původně odesláno od pitka
Tato verze již není ke stáhnutí, byla to jen testovací beta na QVGA. Zatím nemám čas na QVGA verzi.![]()
A neda sa poskytnut aj ta beta verzia ?