Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 11 PrvníPrvní ... 7891011 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 153

Téma: Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM

  1. #121
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    62

    Zdravim, neviete o nikom kto robi tuto vymenu na 128mb na slovensku? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jeden člověk si u mě objednal čipy, ale ted´nemohu najít jeho adresu.
    Tak se prosím ozvi a díky. Myslím, že to bylo na P535ku.

    Ze středeční dodávky jsou všechny již pryč nebo zamluvený (ještě poslední pár k dispozici) , ale další jsou na cestě.

    Už jsem tě našel Bobe. !
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    0

    Rád bych alespoň tímto způsobem poděkoval Pitkovy za jeho práci, kterou odvádí. Myslím, že bez něj by naše zařízení neměla ani zpoloviny takovou užitnou hodnotu, které dosahují se zvýšenou RAM a novým, českým VGA firmwarem.
    Díky a pokračuj!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Dnes došla další dodávka čipů pro P750 , P535 a P525

    Samozřejmě provádím i montáž, všechny informace přes zdejší mail.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Chtěl bych se zeptat jestli je možné donést Asus P525(někomu) a ten by mi ho upgradnul,nejlépe v Brně popřípadě kolik by za to chtěl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    pro jistotu ještě jednou kdy se můžu stavit na instalaci RAMky ?

    mail: jmach@mybox.cz mob 602773312
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Piš prosím tě na můj zdejší mail. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Tak již mám také 128MB díky zdejší kapacitě, Pitkovi! Tímto ještě jednou moc děkuji a klaním se :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Jo jo, Pitka je machr - taky mam 128Mb od něho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Přeji pohodové svátky a všechny upgrady až v novém roce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim, mobil jeste nemam (ale uz je objednany) a uz ted vim, ze budu chtit vice RAM. Jak tak ctu tuto upravu dela uzivatel pitka proto tedy zrejme dotaz na tebe:

    - Jak to cele probiha? lze ti mobil nejak zaslat pokud budes bydlet daleko?
    - Pokud budu chtit mobil upravit jak te mam kontaktovat?
    - Kde sidlis pokud to jde jen osobne? Pokud v Brne muzu zaslat mobil kamosovi a ten ti to tam donese + zaplati (jsem ze severnich cech a nejak mam za to ze ty z Brna )
    - Kolik to stoji?
    - Davas na to nejakou zaruku? (i kdyz reference podle dekovnych prispevku zrejme mas)

    Promin ze se tak vyptavam..ale mno..tak zajimam se dekuji za pripadne odpovedi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Na Slovensku zatiaľ asi nikto. Ale vďaka Pitkovi mám už aj ja 128MB. Jednoducho som mu to, po vzájomnej dohode, poslal domov.
    Tá väčšia pamäž je poznať
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od pitka
    Asus 750 CZ QVGA 128MB Beta 4 hotova.
    Link :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/00900/CZ_QVGA_128_pitka_B4.rar_61.65MB.html
    Kde sa da sosnut tato verzia ROM ?

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tato verze již není ke stáhnutí, byla to jen testovací beta na QVGA. Zatím nemám čas na QVGA verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    4

    A neda sa poskytnut aj ta beta verzia ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 11 PrvníPrvní ... 7891011 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2013, 21:25
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23