Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 11 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 153

Téma: Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Lobo: no jak se ti povedlo přepsat ten soubor enlbun_xt9s.ldb v \Windows v Asus P750, když je to součást paměti ROM? Mě to nejde ani tím Resco Explorer 2008!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Hmm, mi to slo v tom Sorgem predinstalovanem RE normalne. Najel jsem na soubor, vybral kopirovat, ze stromecku vybral \windows, potvrzeni ze chci prepsat ROM soubor, a bylo hotovo. Nemas tu moznost vypnutou nekde v nastaveni?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Nastavil jsem XT9 na ruštinu, resetoval pda a pak jsem to v Resco Exploreru překopíroval. Jen se mi to zeptalo, zda to chci opravdu přepsat. Resco Explorer mám verzi 7.03.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To je fakt, na to jsem zapomel, taky jsem pred tim nastavil rustinu, ale prekopirovat to pak slo, rebootnul jsem az po prekopirovani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    Mozna to nebude relevatni odpoved, ale ukoncete zpravy sms (proste jako at to nebezi na pozadi, kdyz me to jelo na pozadi tak jsem to nemohl ty slovniky ani zkopirovat do pc). Ale jak jsem jiz rikal nemam toto zarizeni, takze je to takove vareni z vody. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    V příloze je soubor, kterým přepište ve Windows původní a měla by být v režimu ABC i diakritika. Nemám teď u sebe PDA - je v servisu, tak nemohu vyzkoušet. Pro jistotu si ten původní zazálohujte.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tenhle fajl uz tam pro anglictinu (0409) je a je uplne stejny. Obsahuje akorat varianty jednotlivych pismen (mozna k vyhledavani ve slovniku), nicmene na nabidku dakritiky nema vliv. Zkusil jsem i verzi 0405.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Citace Původně odesláno od powerlifter
    Tak to jsem rad :-). Ted by to chtelo jeste tu diakritiku v modu ABC ale na to by byla potreba cshpd.kdb mozna by to pak uz nejak slo dobastlit.
    Tady přikládám cshpd.kdb. Snad ti to pomůže vyřešit diakritiku v ABC modu.

    Kód:
    http://uloz.to/682437/cshpd.kdb
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    Lobo: Tento soubor uz jsem zkousel neni to ten pravy :-(. Ale jestli mas kontakt na Sorga tak ten by mozna mohl mit vetsi prehled, protoze to ruske rozlozeni jsem jeste nikde nevidel az zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Sorga jsem kontaktoval ohledně pomoci s českou XT9 už před dlouhou dobou, ale bohužel mi na prosbu nereagoval. Podle toho soudím, že si s tím možná nevěděl rady, protože jinak byl vždycky ochotný pomoc s čímkoliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    Tak ho zkus kontaktovat znova ohledne slovniku a rozlozeni hardware klavesnice (jenom soubory zadne nastavovani). Stacilo by klidne aby poslal ruzne slovniky (i bratri chteji slovak xT9) a ruzne rozlozeni klavesnic. Proste to co ma nebo by mohl sehnat. Ale neber to jako rozkaz to bych si nedovolil )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    A co je to přímo za soubory? Máme tu instalačku anglicko-ruské XT9, z té by se to dalo přece vytáhnout. Když mi napíšeš přesně co, tak to doma zkusím. Nevím jestli ten soubor co jsem hodil na Uloz.to není z jiného zdroje než pro P750. Kdyby to ani pak nevyšlo, tak mu zkusím napsat. Jinak kdo by ho chtěl kontaktovat, tak se stačí jen zaregistrovat na ruským foru a poslat mu soukromou zprávu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Vytáhnul jsem všechny kdb soubory z anglicko-ruské XT9.

    Kód:
    http://uloz.to/683665/Kdb files from XT9.ZIP
    Kód:
    enhpd.kdb
    ruhpd.kdb
    eT9.HQD.kdb
    eT9.SQR.Accented.kdb
    eT9.SQR.Emoticon.kdb
    eT9.SQR.English.kdb
    eT9.SQR.Russian.kdb
    eT9.SQR.Symbol.kdb
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    Lobo:Ja taky posilam xt9 z HP614.
    Kód:
    http://uloz.to/685079/xt9-hp-614.zip
    porovnej mezi sebou ty anglicke klavesnice enhpd.kdb (enhpd z p750 a 614) a potom mezi sebou porovnej anglickou a ty zbyvajici spanelske a italske rozlozeni. Aglicke se lisi jenom na zacatku ve trech bytech. Ostatni se taky lisi na zacatku a potom u konce je vice odlisnosti. Pisu to proto ze kdyz jsem neco pridal treba do portugalske kl. tak psalo pouze numeriku. kdyz jsem to jenom prepsal , nijak se nezmenila velkost souboru, tak to u nekterych znaku psalo nesmysly. Ja osobne uz s tim pohnout nedokazu bo su veliky luzr :-) ale kdyby byl origo soubor cshpd.kdb velikost tak kolem 1460 bytu (a lisilo se to pouze na tom zacatku a na konci tak bych to pravdepodobne predelal). Kdyz tak porovnani provadim v total commanderu(oznacim dva porovnavane soubory potom nabidka soubor a porovnat podle obsahu). pripadne nejasnosti doplnim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to powerlifter :
    super řešení, já to moje řešení rozjel 100% jen na SW klávesnici.
    Porovnával jsem CZ/ENG 20ti a 12ti klávesové .kbd mapy a koukal jsem i na stejná data, ale tohle mě nenapadlo.
    Zjistil jsem, že ani eT9 jádro a IME soubory od Tegicu z jiného founu nejsou použitelné s Asusem. Není totiž moc WM telefonů s takovouto HW alfanumerickou klávesnicí.
    Snad jedině podobné je právě to HPčko.

    Mohu použít toto řešení do nového buildu ?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 11 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2013, 20:25
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23