Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 11 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 153

Téma: Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM

  1. #46
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Vypínat XT9 a zapínat XT9 vers T9 , by mohlo jít takovýmto skriptem :
    Ještě to chce upravit. Nejlépe dodělat takový přepínač přímo do klávesnice.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Ta česká XT9 je pro P750 nějaká zakletá! Určitě to nebude nic jednoduchýho, to už by se to dávno někde objevilo. Jestli se ti to podaří rozchodit, tak by to bylo super :yes: Já už si s tím nevím rady. Mám to sice nějak pořešený s přepínám XT9 na T9 a zpět, takže smsky píšu v pohodě s T9 a pak se mi zase přepne na XT9, abych mohl psát písmena všude, ale česká XT9 by to všechno zjednodušila a vyřešila.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Přepínání T9 a XT9 řeším pomocí skriptu v SKSchema. Jde o úpravu registrů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jak přepínáš T9 na XT9? To je docela komplikovaný ne ?
    Možná nejjednodušší je udělat jen XT9 na HW a SW klávesnici, co ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Sorgova rom už obsahuje XT9. Takže si pak nainstaluju ten můj upravený cab české T9. Našel jsem rozdíl v registrech mezi aktivovanou XT9 a T9. Pak už stačí jen nějaký skript na přepsání.

    Pro aktivaci T9 je potřeba přepsat registry takto:
    HKLM;\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e00 10409
    "Ime File" \windows\T9ime.dll
    "LayoutText" T9 IME
    "Keyboard Layout" 00000409
    Součástí toho skriptu mám i automatické přepnutí na T9 pomocí programu Sipswitch.

    Po napsání textu pomocí T9 je potřeba přepnout sip na nějakou softwarovou klávesnici a přepsat registry pro aktivaci XT9.

    HKLM;\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e00 10409
    "Ime File" \windows\eT9ime.dll
    "LayoutText" eT9 IME
    "Keyboard Layout" 00000409

    Mám to pomocí SKSchema a v tom skriptu mám ještě samostatný okno pro zachycení textu. Do toho okna píšu právě aktivní T9. Pak jen potvrdím napsaný text, ten se přenese např. do sms a proběhne deaktivace T9. Celý skript vypadá takto:

    Kód:
    #r(#rgset) #p(HKLM;\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e0010409;Ime File;SZ;\windows\T9ime.dll)
    
    #r(#rgset) #p(HKLM;\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e0010409;Layout Text;SZ;T9 IME)
    
    #r(#rgset) #p(HKLM;\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e0010409;Keyboard Layout;SZ;00000409)
    
    #r(\Storage Card\Instalace\Programy\SipSwitch\sipswitch.exe) #p(T9)
    
    #r(#gettext) #d(24)
    
    #r(#clipset) #p(@var0)
    
    #r(#sendkey) #p(#CV)
    
    #r(\Storage Card\Instalace\Programy\SipSwitch\sipswitch.exe) #p(PCM Keyboard)
    
    #r(#rgset) #p(HKLM;\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e0010409;Ime File;SZ;\windows\eT9ime.dll)
    
    #r(#rgset) #p(HKLM;\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e0010409;Layout Text;SZ;eT9 IME)
    
    #r(#rgset) #p(HKLM;\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e0010409;Keyboard Layout;SZ;00000409)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    Jestli Ti jede english XT9 tak by to slo udelat zmenou slovniku ja sem to tak udelal u HP 614 a psani funguje to z hardware klavesnice. Kdyz tak posli ten anglicky slovnik a ja to zkusim porovnat. Hod to treba na uloz.to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Muzes poskytnout detaily (dll, reg) jak na to?
    Pokud by opravdu stacilo jenom vymenit dll a mohl jsem psat na HW klavesnici s ceskou T9, tak by to byl velmi hdnotny prispevek do teto diskuse - az je mi skoro podezrele, ze se na to neprislo drive...

    EDIT:
    Tady mas nahrane vsechny .LDB a .KDB ktere jsem nasel ve \Windows v Sorg 0.22 ROM, snad to k necemu bude.
    http://uloz.to/679883/p750_sorg022_t9_files.rar
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Mrkni do tohoto vlákna, jsou tam veškeré soubory, které se nám podařilo sehnat ohledně české XT9. Je tam i anglicko-ruská XT9 ze Sorgovi rom. Kdybys v této instalačce dokázal přidat český slovník, tak by to nemělo chybu!

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    Zkousel jsem tu Sorgovu XT9 stahnout, ale nestahne se to cele mohl by to nekdo uploudovat nekam jinam zkusim na to mrknout.
    Edit: Myslel jsem odkaz od LOBO.
    Od CZBird to slo thanx.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    Tak zkuste tento slovnik. Prepiste puvodni rusky slovnik. Potom prepnete na ruskou XT9 (mozna jeste restartujte) a melo by to fungovat nemuzu to zkusit protoze ASUS nevlastnim :-(. (Na Hp to chodilo)
    link:
    Kód:
    http://uloz.to/680702/RUlsUN_xt9.ldb
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Tak jsem to vyzkoušel, ale bohužel to stále nabízí ruštinu. Jak písmena, tak slova.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    Zkuste jeste tohle.
    Kód:
    http://uloz.to/680771/ENlbUN_xt9s.ldb
    jsem si neuvedomil ze tam nejspis bude azbuka. Prekopirujte misto anglickeho slovniku, restartujte, a prepnete na anlictinu. Klavesnice bude anglicka (jako ze nebude psat hacky carky a apod). Nevim jak je to u Vas, ale u me bylo umisteni slovniku tady: \windows\programs\tegic\eT9\ . Ale jak rikam to bylo u HP 614c. No a kdyby nekdo nasel cshpd.kdb tak by tam mozna mohli fungovat i ceske znaky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Fantastický - funguje to! Díky moc, seš borec V režimu XT9 jde vidět dokonce i diakritika. V režimu ABC diakritika psát nejde.:yes: P750 má tento slovník přímo ve složce Windows. Ke přepsání jsme musel použít Resco Explorer. Poté jsem restartovat a pak už XT9 fungovala.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Lobo - jak jsi prepsal tu ROM DLL? Dik...

    EDIT: mea culpa

    EDIT2: tak prima, cesky slovnik by byl - vrele diky.

    Pro me uz zbyva posledni piha na krase - aby to nabizelo slova i pri psani na Block Recognizeru
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    Tak to jsem rad :-). Ted by to chtelo jeste tu diakritiku v modu ABC ale na to by byla potreba cshpd.kdb mozna by to pak uz nejak slo dobastlit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 11 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2013, 21:25
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23