Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 11 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 153

Téma: Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM

  1. #31
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Link upravím.

    Až bude hotova úplně QVGA tak rozjedu práci na dodělání CZ VGA. Původě jsem používal pro VGA orig CZ jádro, ale nakonec použiju toto či ještě novější.
    Je nutné, aby byli zásadní chyby odstraněny.

    To Džank : kolik máš volné RAM na 64 MB ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    pitka - s tou prvni betou jsem měl 31Mb - tomu jsem se divil, proto nevim, jestli to nebyl bug. Teď bych chtěl vyzkoušet tuto verzi. Telefon mi přijde zítra ze servisu, tak hned to vyzkouším.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    V první sem si trochu hrál, 31MB volných to sice adresovalo, ale bylo tam hodně chyb. Tak sem upravil na normal.

    Paměti dorazily ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ještě ne, tak je čekám zítra. To mi zrovna přijde i PDA po neůspěchu. Tak tam alespoň nahraji betu3 a než se vydám zpět do Brna, tak budu testovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    6

    Jak je to s těmi čipy... Budou ještě nějaké k máni prosím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: pitka
    Taky se chci zeptat jestli jsou ještě nějaké čipy pro P535ku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Mám tady poslední zamluvený pár. Už mám objednaný další kusy, dám vědět.
    Prosím obchodní věci řešte po mailu a bud´te trpělivý.

    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    V další verzi bude opraveno přepínaní numerické do alphabetické klávesnice. Přepínání velikosti písmen a symboly.

    Zároveń bude imlementována CZ T9 a pravděpodobně i CZ XT9.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00293229_80819-032053_1u.jpg 
Zobrazení: 35 
Velikost: 9.4 KB 
ID: 8664  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Kde jsi vzal soubory pro českou XT9? Nemohl by jsi je poskytnout nebo udělat jen samostatnou instalaci pro českou XT9?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Až to dodělám tak ti to napíšu, takhle to bude vypadat :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00293284_80819-134717_wx6.jpg 
Zobrazení: 41 
Velikost: 13.2 KB 
ID: 8667  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    o.k. díky. Budu netrpělivě čekat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A neumí sprostý slova :
    .... jsem to.... a funguje jako xt9

    Pěkně se to řeže s T9 registrama. Dole máš 2x knihovny (asi jsou stejné) a znakovou databázi
    (hpd.5x4.Czech1.kdb je jen hpd.5x4.Czech.kdb update). Primárně určeno pro Diamonda.
    A nemám CZ klávesovou mapu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00293409_80820-024812_LT5J.jpg 
Zobrazení: 36 
Velikost: 18.7 KB 
ID: 8670   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00293409_80820-030501_uEJM.jpg 
Zobrazení: 33 
Velikost: 9.3 KB 
ID: 8671  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    A podporuje to i hardwarovou klávesnici (tak jak má Sorg rusko-anglickou XT9) nebo je to jen softwarová klávesnice s českým slovníkem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak jsem se v tom trochu vrtal a docilil jsem akorat vyberu tretiho jazyka XT9 Unknown, ale slovnik to stejne nenacetlo. pitka - muzes sem hodit export cele vetve HKLM\Software\Tegic ? dik.

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    HW funguje zatím jen s defaultní CZ klávesnicí a to špatně. Jelikož mapa znaků je posunuta. To by chtělo asi předělat. Možná mám už někde chybu v registrech ze všech těch úprav, něco už mám už v mém FW a něco dělám na přímo.
    Předělání v ENG verzi je 2x jednodušší.
    Jakmile použiješ jinou (třeba dual touch nebo diamonda) tak to funguje správně, ale už to jede jen ze SW klávesnicí.
    Potom HW klávesnice jede jen zase numerika, i když eT9ime.dll je v HKLM registrech zachována správně.
    Dá se zase aktivovat výběr klávesnice/ABC/XT9 popup okna úpravou HKEY_CLASSES_ROOT.

    Tak špárám..


    CzBird :
    zkus si stáhnout, v Shadowově je i Tegic registr :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/83577/gullum_Czech_Diamond_keys.cab_281.51KB.html
    nebo :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/57765/MoDaCo_Shadow_XT9_Language_Pack_1.1.CAB_2.02MB.htm l

    Je to vlastně to samé, akorát názvy jsou trochu jiné. A možná v kompatibilitě bude rozdíl.

    Ten můj registr hodím, až to fakt bude hotový. Abych nemátl.

    Nemám rád tyhle xt9/t9 skripty, nikdy jsem to moc nepoužíval. Ale s HW klávesnicí by to mohlo být vynikající a bez konkurence.:no: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 11 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2013, 21:25
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23