Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 11 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 153

Téma: Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Link na QVGA CZ betu1 128MB je tady :
    Link již odebrán, stahujte betu 4 dále v tomto fóru.

    Budu rád když to někdo vyzkouší. Je tam několik chyb, ale to odstraním až později. Je to jen beta.
    První boot trvá trochu pomaleji a nelekejte se bílého displaye.
    Build ukazuje na staré 18 jádro/6WMp, ale je tam použito již originál 19 jádro/6.1WMp.
    6.1 může brát tak o 2-4MB více pamětových prostředků než 6.0.
    Budu rád za feeback.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    pitka - obsahuje tato verze i režim QVGA VGA? Nebo se jedna jen o verzi QVGA se 128Mb?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jak stojí v headru, je to jen QVGA, až budu mít opravený všechny (nebo alespoń většinu) chyb v systému předělám to na VGA. Nejdříve potřebuji nějaké testy. Dělám na třech frontách a nestíhám :
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ok Ok jen se zajímaám
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Pro přispěvatele pitka - můžeš mi prosím tě zaslat jakoukoliv odpověď na moji SZ co jsem ti zaslal ? Díky . Věřím že teď toho máš asi dost , ale dej mi vědět .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    pokud objevite v praze nebo ostrave servis ochotny k provedeni upgradu pameti, tak dejte echo, zatim se vsichni tvari, ze na to maji leve rucicky :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Doporučuji ti jak psal Lobo Mobilmax v Brně. Po telefonátu s nima jsem domluvený na výměně pamětí - pokud přijedu, tak mi to vymění bez problémů na počkání. Jinak mi nabídli, že můžu telefon i poslat a pak by jej poslali druhý den nazpět.
    Snad mi to už tento týden výjde a budu mít rovněž v P750 128Mb ram
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no to je moc pekne, ale brno je pro me fakt dost z ruky, urcite jsou i alternativy, jen je najit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Nevim jak ty, ale byt v tve situaci, tak jim to poslu postou. Tady mas alespon jistotu, že už si to na Lobovi vyzkoušeli a podařilo se jim to. Nemusí se ti to vyplatit být opět někde první s tímto zásahem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Sry, neminim investovat stovky navic za PPL a normalni poste zarizeni za 10 tisic nesverim, mam sve duvody... :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    CZ Beta2 "128MB" je venku, hotovo cca 95%.
    Link odebrán. Stahujte betu3, dále ve fóru.

    Jádro : 19581.1.1.1 (portovaný z posledního ENG Asus FW WMp 6.1/6.2.0)
    Jazyk : CZ
    Rozlišení : QVGA
    XIP : zatím portovaný (ve finální verzi bude orig můj)
    Pamět´: podpora 128MB i 64MB RAM
    Stav : velmi svižný proti 6.0 CZ , použitelný pro testy, skromné i nadšené uživatele

    Aplikace + :
    Resco explorer
    Opera
    Free ram (jede jen s 64MB)
    Advancedconfig
    HTC plugin (vypínání a nastavování se provádí v Nastavení/Dnes/Položky a samozřejmě jde rovněž úplně deaktivivat)
    WM5newmenu
    PHM Regedit
    SimCardmanager
    NetCF 3.5
    Animace

    Známé chyby : jelikož ještě nemám k dispozici kompletní CZ pro 6.1, tak nejede :
    taskmanager (nahraditelný)
    netenroll
    finder (zbytečný)
    T9 chybí
    SMS čtení (doopravím nebo nahradím)
    Systémové informace neukazují 128MB, ale aplikace "Pamět´"a "Nastavení" ano.

    Prosím o testy a případné info.

    PS : předělám i babičku
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00292434_80814-180627_w7fC.jpg 
Zobrazení: 43 
Velikost: 16.1 KB 
ID: 8638   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00292434_80814-181025_Xpux.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 13.0 KB 
ID: 8639   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00292434_80814-180026_Z3aC.jpg 
Zobrazení: 29 
Velikost: 13.9 KB 
ID: 8640  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    CZ QVGA Beta3 "128MB" s pagepool 4MB , již skoro FR :
    link odebrán, stahujte beta4...díky

    opraveno proti beta2:
    Taskmanager (správce úloh) již plně v CZ a funkční
    Netenroll (připojení k doméně) již plně v CZ a funkční
    a oprava chyb v CZ Asus lokalizaci
    SiMtlk
    Autočistič
    Spravované Programy již plně v CZ a funkční
    OneNote v CZ
    a další updaty a chyby

    přidáno proti beta2 :
    Začínáme
    lokalizace je již snad kompletní
    DualTouch keyboard
    T9 ENG/CZ - prosím o vyzkoušení
    Dialer Crossbow

    změna proti beta2 :
    power (napájení) aplikace
    zrychlení welcome - jelikož vše se dá nastavit v OS

    odebráno proti beta2 :
    FREERAM

    Známé chyby :
    přepínání numerické klávesnice

    Chybějí už jen maličkosti a optimalizace.
    V tomto stavu je již standardně použitelný. FW je čistě postavený od A do Z, není to žádný dump zombie či kopie.
    Díky za připomínky.

    Pro rozchození T9 a nastavení sítě, musíte nainstalovat tyto asus fixy (nemusíte instalovat vše, jen co potřebujete) :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/..._310.13KB.html


    Další rozšíření klávesnice můžete stáhnout samostaně tady :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/58489/HTCDiamondkeyboards_czecht9.rar_2.76MB.htm

    --------------------------------------------------------------
    VSBench okolo 2200 do 2350.

    Dynamix 3D :
    average fps : 87.61
    min fps : 5
    max fps : 105
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00292819_vsb2007-1_wJg5.jpg 
Zobrazení: 58 
Velikost: 21.4 KB 
ID: 8651  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    A T9 tam mas v cestine?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    6

    pitka: nemáš prosímtě jestě nějaké čipy ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    pitka - můžeš to prosím ještě jednou dát ke stažení?

    jak se ti daří rozchodit VGA? Pokud se ti to podaří už v této verzi fw rozjet, tak to bude dokonalé :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 11 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2013, 21:25
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23