Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 11 PrvníPrvní ... 891011 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 153

Téma: Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM

  1. #136
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    QVGA musím posunout na příští týden, mám ted´starosti kolem vykradeného domu.
    Prosím kdo chce posílat EMSkou pište mi i vaše telefonní čísla. Díky.


    Pište i očekávajte odpověd´jen na zdejším mailu !
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ahoj zájemci o upgrade na 128MB, zatím je ještě několik čipů k dispozici na upgrade P535 a P750 .

    Rovněž upgrade provedu i zájemcům ze Slovenska či dalších okolních států.
    Několik upgradů mimo CZ jsem již také provedl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    k0Seek_ce4you
    Guest

    Chci se jen zeptat jak se na tenhle zásah tváří ASUS, co se týče záruky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    k00sek.. predpokladam ze zaruka okamzite pada, je to manualny zasah do pristroja....

    a taktiez, zaruka pada pokial uz uz pri odomknuti pristroja pri pokuse nahrat inu ROM ako oficialnu
    cize ak len skusis napr nejaku VGA ROM sice P750 jednoducho odomknes nejakym suborom UnlockID.exe na karte alebo tak nejak, ale nikto uz nepise z uz toto sposobi koniec zaruky. A pajkovanie pamati na doske na 100% sposobi koniec zaruky. Ja som tiez mu pisal co by to stalo a tak, ale nakoniec sice mi PDA ma prist doruc. spolocnostou az zajtra (nove z Alzy), uz teraz viem ze minimalne 1,5 roka tu RAM zvacsit nedam ani inu ROM asi nenahram . najme kvoli zaruke. AK je v tom PDA daco zle moze sa to prejavit do toho roka a kto mi to potom vyreklamuje? Nikto.. Takze ja pockam, aj ked o par mesiacov to uz mozno nikto robit nebude ked budu v mode ine PDA.. No co uz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to koseek :
    nejlepší je zeptat se také lidí kteří mají upgrade již za sebou. A případně se jim objevil problém ze strojem a servisem.

    Ano, teoreticky po úpravě by si měl ztratit i záruku. A to by měl určitě každý vědět !

    Vůbec nerozumím co píše ten člověk o tom neoficiálním FW. :O :O
    To ani příliš komentovat nebudu, jelikož většina rozumných lidí, dá na tento komentář jednoduchou odpověd´.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    tak po precitani tohto:
    http://www.svetmobilne.cz/forum/showthread.php/24567

    mam pocit ze ASUS to zreklamuje aj po upgrade na 128MB ROM.. aspon tak tam niektori pisu.......
    a co sa tyka neoficialnej ROM... pitka: Ak mas telefon Sony Ericsson, urobis na nom decustomizaciu tak stratis zaruku, pravda je ze na SE sa to da vratit pred reklamaciou naspat, no neviem kde teraz posledne dni som to cital kedze som sa rozhodoval co kupit, som niekde cital ze ak budem mat new ASUS, a chcem dat donho inu ako official ROMku, tak ho musis unlocknut nejakym suborom ASUS aby dovolil nahratie inej jazykovej verzie aku budemmat v new PDA a tam bolo napisane ze tento ukon sposobi stratu zaruky. Ten unlock asi niekam zapise ze to bolo urobene. ALe tak podla toho co citam nieje problem s reklamaciami ani po neoficialnych ROMkach. tak snad
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    tak mam pravdu abo nemam?

    hm??? sposobi iba prehratie neoficialnej ROM stratu zaruky tak ze ASUS nevezme pristroj na reklamacku? stalo sa to niekomu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jak se flešuje zpět na originál ROM.

    Z SD karty :
    ========================================
    Nejdříve Unlock ID, někdy není nutné. Ale pro jistotu doporučuji.
    1.kartu zformátovat na fat16
    2.image PegasusP (originál ve formátu CAP nebo NB0) přenést na kartu
    3.držet kombinaci tlačítek
    - tlačítko mikro (levá strana nahoře) + joystick (dolu nebo nahoru, dle formátu image FW) + hlavní vypínač nahoru
    a poté reset
    Poté naběhle boot loader a už to jedéééé....

    formáty FW :
    NB0 - dolu
    CAP - nahoru


    Přes kabel neboli USBLoader :
    ========================================
    Nejdříve Unlock ID, někdy není nutné. Ale pro jistotu doporučuji.
    1. umístit PegasusP.nb0 a USBLOADER.EXE do jednoho místa na disku
    2. vypnout AcytiveSync, nezapomenout procesy rapidmgr.exe a wsecomm.exe !
    3. cmd a cestu k souboru
    4. příkaz "USBLOADER.EXE PegasusP.nb0"
    a už to jedééé ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Pokud by ti to nevadilo použil bych tento navod na WMM, aby byl všem na očích.
    Unlock ID je pro 750 jinej než pro 535? Pokud Ano, mohl bys ho sem hodit?
    A taky mi sem hod Usb Loader, dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Článek na WMM je, kartu teda mám ve fat32,16 mi nefungovala.Asus unlock jsem nikdy nepotřeboval a jediné, na co jsem v článku zapoměl je CAP:Joy nahoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to mi hlava nebere :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    to nevadí
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    2

    Jsou cipy jeste k mani na p750?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    5

    Jestli mohu doporučit výměnu RAM,tak jedině pitka. Mám to taky od něj a vše šlape jak má,ůplně luxusně!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    2

    ahoj chlapi,chtěl jsem se zeptat,zda je ještě možné asus p750 upgradeovat,na vyšší ram?děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 11 PrvníPrvní ... 891011 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2013, 21:25
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23