Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: E-TEN X800 - po spuštění chyba "hwifi_off_result = ?"

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    35

    Takze stalo sa mi to ze po niekolkych update rom (alebo mozno po pade) mi prestala wifina pracovat normale v systeme pise ze nieje nakonektovany ziaden hw. Tak som namiesto poslednej rom od Panot-a (1.60) dal povodnu 457 a pri restarte nezaskrtol nic na instalovanie, ba dokonca som nenainstaloval ani ziadne zaplaty (zatlacil som camera button). takto mi nabehla ta moja X800. vsetko sa javilo ok. Zapnem wifinu, parada funuje. Vypnem , parada. A tkto som zapinal a vypinal niekolko krat. Aj som previedol zopar restartov. Vsetko OK. A potom to prislo aky kolvek install alebo navrat kontaktov a pripomienok cez PIMbackup wifina sa odpoji a yellow led blika aj po hibernacii. No nevie co stym. a ta hlaska co hodi vzdy po restarte je: Error: hwifi_off_result = ? (

    No neviem ako dalej su som skusal vselico, neviem ako sa len ak hw moze odpojit a aky vpliv moze mat instalacia na hw to mi tiez nejde do hlavy ...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    35

    A este som urobil test hw :

    1. power + reset + camera
    2. uvolni power + reset a drz zopar sekund camera


    ale wifi som tam nevidel, bol tam gps ,BT, audio, atd .... ale wifi nikde ?



    Vie niekto poradit ako dalej ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    35

    Nieco musi aktivovat to ze sa ten wifi hw strati zo systemu. Teraz som si akurat stiahol 455 z mobilnautu a flash-ol. vsetko je ok hw je pripojeny. Nainstaloval som Total Commander aby som mohol sledovat v registroch wifinu a po restarte zatial vsetko ok. Idem dalej testovat. Ma to se...e ze ta wifina sa odpaja a neviem co to aktivuje.:?: : :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Take mam ten samý problém, wifina, po nahrání verzí od Panotu (1.9 , 2.0), se objeví tato hláška a oranžově bliká LED a wifina je zapnutá a rychle se to vybíjí, takže se to nedá ani používat, už jsme prolezl kde co, ale fakt nevím kde je problém, co má na to vliv, že se to aktivuje :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Koumes_ce4you
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    94

    Tak na toto by snad mohl odpovědět Panot nebo někdo znalý problému s wifi.Ale Panotovy vždy fše funguje ok.Je možné,že ten problém způsobil nějaký program.:sarcastic:
    Má domněnka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele Koumes_ce4you
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    94

    Po hodně dlouhé době,co mam rom od Panota 2.09, mi tato hláška vyskočila také.Nepomohl reset,jen hadr.Ale co toto způsobilo,mi opravdu nenapadá.Ale snad to může být tím,že sem si hrál s úpravou rom (změna bootovacího obrázku a pár twíků).Tak opravdu nevím....:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak vytvořit zástupce pro spuštění
    Od Petrssn_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-08-2010, 06:11
  2. SW pro WM pro vzdálené spuštění programu na PC
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-12-2009, 10:21
  3. Spuštění programu SiriusCE
    Od Petr Zemek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 18:50
  4. Spuštění TomTom
    Od Atisbusty v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-06-2006, 18:30
  5. Pouzdro a samovolné spuštění
    Od Behe v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-02-2006, 23:22