Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Prvních 60 minut s HP iPAQ h6300 v ruce

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Osobně jsem celkem silně zaměřen proti protekci, ale občas je protekce, které neodolám ani já A jestliže se lákadlo jmenuje "první HP iPAQ h6300", tak odhazuji i ty poslední morální zábrany a s šíleným výrazem v obličeji se vydávám na dlouhou cestu za tímto tak netrpělivě očekávaným drobečkem. A s čistým svědomím můžu rovnou říct, že to rozhodně nebyla cesta zbytečná. Jaké jsou mé bezprostřední dojmy se dozvíte v tomto článečku.

    Více informací včetně dvou fotek se dozvíte v tomto článku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    I když, na druhou stranu, nemyslím, že by to mělo (mimo WiFi) nějaký extra přínos nad MDA2... Líbí se mi diskuse u "MDA3", tam se objevily správné definice kapesního zařízení (WiFi e, BT, GSM, GPS, USB...) :-)

    Bohužel, marketingoví "odborníci" budou tvrdit, že to nepotřebujeme...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od plachow
    I když, na druhou stranu, nemyslím, že by to mělo (mimo WiFi) nějaký extra přínos nad MDA2... Líbí se mi diskuse u "MDA3", tam se objevily správné definice kapesního zařízení (WiFi e, BT, GSM, GPS, USB...) :-)
    Mít tam to USB by nebylo vůbec špatný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Vzhledem k velikosti USB řadiče a koncovky kejblu typu A (najdete ve všech digitálech) naprosto nechápu, proč doháje zelenýho v PDA ještě nejsou... WM2003 by snad USB host mohly zvládnout a už jenom kvůli tý klávesnici! A výrobci by mohli odstranit proprietální slot. Coto? Nemohli? Že by nevydělali na proprietálním příslušenství určeném pouze pro typ XYZ a levní výrobci pro univerzální slot by je zadupali do země? Aha...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    113

    Technika z minuleho roku. Malo ROM/RAM, zadny VGA. Proč ›TI OMAP‹ a ne ›624 MHz XScale PXA27x‹? UMTS?
    http://www.wigalds-web.de/db/result.php?id=45&id2=46

    http://www.pocket.at/ipaq/ipaq6000.htm

    Radeji si pockam na
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    to je samozrejme jen procak pro mobilni cast. A mam pocit, ze ty informace nejsou i tak uplne presne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Guest

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Citace Původně odesláno od plachow
    I když, na druhou stranu, nemyslím, že by to mělo (mimo WiFi) nějaký extra přínos nad MDA2... Líbí se mi diskuse u "MDA3", tam se objevily správné definice kapesního zařízení (WiFi e, BT, GSM, GPS, USB...) :-)
    Mít tam to USB by nebylo vůbec špatný.
    USB v MDAII ale mit muzes diky tomuhle a pak tomuhle

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00019057_1_d8fH.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 13.2 KB 
ID: 112  
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Hombre
    Technika z minuleho roku. Malo ROM/RAM, zadny VGA. Proč ›TI OMAP‹ a ne ›624 MHz XScale PXA27x‹? UMTS?
    Ale no tak...:? Tohle zarizeni neni planovane jako JEDINE od HP - nekdo ma rad velky displej, jiny zase preferuje mmensi rozmery...

    Proc OMAP? Mozna proto, ze po 24 hodinach velmi intenzivniho pouzivani, telefonovani, SMSkovani, hrani her a poslouchani MP3 ve vice mene nezmensene kvalite proti 400MHz nabizi h6300 jeste 50% baterky nabite... Nevzpominam si, za jak dlouho musi do nabijecky MDA II ?

    UMTS? No tak to tomu dava korunu. Na co? Na ozdobu?

    Ja myslel, ze se megaherzama a parametrama ohromujou pubertaci na ZS, ze normalni lidi uz maji priority jine
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    1

    Nová PDA 2004 s WM 2003 Second Edition (podpora otáčení obrazovky)
    1) iPAQ rz1700
    2) iPAQ rx3700 s kamerou 1,2 MPix (později možná 2.0 Mpix)
    3) Morpheus (kódové označení): BT, WiFi, bez kamery
    4) iPAQ hx4700: VGA 640x480, jediný model se 4 palcovým displejem
    5) iPAQ H6350: 3,5 palce displej, triband, BT, WiFi, Li-Pol 1.800mAh, SD slot, GPRS 10
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    18

    Co to byl za nesmyslnej zblebt o tom, ze ten OMAP je jen pro mobilni cast? Chcete snad rict, ze HP se snazi dosahnout uspor energie implementaci dvou procesoru? Samo nesmysl, ten OMAP je ten hlavni procesor, stajne jako je pouzit u PALM TT apod.
    Jinak mi v textu chybi hlavne zminka, zda se da telefonovat jen s bondovkou, coz by melo byt jasne uz ted, treba podle umisteni repro a mic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Netlife
    Co to byl za nesmyslnej zblebt o tom, ze ten OMAP je jen pro mobilni cast? Chcete snad rict, ze HP se snazi dosahnout uspor energie implementaci dvou procesoru? Samo nesmysl, ten OMAP je ten hlavni procesor, stajne jako je pouzit u PALM TT apod.
    Jinak mi v textu chybi hlavne zminka, zda se da telefonovat jen s bondovkou, coz by melo byt jasne uz ted, treba podle umisteni repro a mic.
    OMAP procesor je samozrejme hlavni (misto obvykleho XScale).

    Tu otazku nechapu, jasne, ze se da telefonovat s bondovkou, ale co myslite tim "jen"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Tu otazku nechapu, jasne, ze se da telefonovat s bondovkou, ale co myslite tim "jen"?
    ... myslím, že Netlife by rád věděl, zda k telefonování bude potřebovat bondovku nebo zda lze s h63xx telefonovat i bez ní (např. jako u MDA) ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Tu otazku nechapu, jasne, ze se da telefonovat s bondovkou, ale co myslite tim "jen"?
    ... myslím, že Netlife by rád věděl, zda k telefonování bude potřebovat bondovku nebo zda lze s h63xx telefonovat i bez ní (např. jako u MDA) ...

    PavelR.
    Aha. S h6300 se da telefonovat primo, pres kabelovou bondovku i pres BT bondovku 100%
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    5

    Existuje nejake alespon priblizne datum vydani na trh ? docela bych si tuhle hracku koupil ale uz me na ni opravdu nebavi cekat (
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prvních 60 minut s Qtek 9100 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 229
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 13:48
  2. Prvních 60 minut s HP iPAQ hw6500 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 01:01
  3. Prvních 60 minut s HP iPAQ rx1950 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-11-2005, 13:20
  4. Prvních 30 minut s HP iPAQ hx2750 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 10:12
  5. Prvních 60 minut s HP iPAQ hx4700 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-07-2004, 04:52