Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Viditelnost bluetoth

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    5

    Zdravím,mám krátce X600 a dost mě štve že musím pokaždé když zapnu bluetoth tak musím ještě do nastavení a odškrtnout abych byl viditelný.Neznáte někdo nějakou úpravu registrů abych po zapnutí byl hned viditelný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    68

    Tak to by mě taky zajímalo:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele Koumes_ce4you
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    94

    Skus to pres bt mgr,dole je set a v general si to dole odskrtni. Mam to v en a myslim ze to bude stejny u orig.romek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    68

    To jo, to víme ale když to vypnem a znova zapnem,tak je fajfka pryč
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Koumes_ce4you
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    94

    A tak to teda nevim,kde to v reg hledat.Nebo HR anebo jinou ram.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    ja pouzivam SPB phone suite a pokud podrzim prst na ikonce bluetooth tak se ojevi roletka s moznostmi zapnuti viditelneho rezimu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    68

    Taky používám SPB. ... vyzkoušeno žádná změna.( zapne a bez viditelnosti:no:

    Ale když vstoupím do nastavení a tam dám připojit, tak mi to automaticky hodí i viditelnost. Ale je to takové krkolomné:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    Tak jsem to zkousel a mne to funguje...Pokud podrzim stylus na tlecitku ZAPNOUT BLUETOOTH tak se objevi roletka s moznostmi VYPNOUT ZAPNOUT ZJISTITELNY a pokud stisknu zjistitelny objevi se okolo tlacitka zeleny okraj....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mio A701 - viditelnost/čitelnost displeje
    Od bkf1_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 13-03-2008, 01:00
  2. displeje u HTC - viditelnost na slunci
    Od bubo_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 26-07-2007, 14:21
  3. Použití současně bluetoth klávesnice a bluetoth GPRS
    Od bobmaster_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-03-2007, 15:14
  4. RW6815 - ActiveSync přes Bluetoth,LD-3W GPS přes Bluetoth
    Od kelcompce v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-12-2006, 23:28
  5. viditelnost?
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-02-2004, 13:37