Ahoj
Mam poskodene PDA E-Ten a neviem kam ho mam poslat. Predajca mi odporucil nejaky servis v Tabore ale bez mailu a osobne sa mi tam chodit nechce. Neviete mi poradit?
Ahoj
Mam poskodene PDA E-Ten a neviem kam ho mam poslat. Predajca mi odporucil nejaky servis v Tabore ale bez mailu a osobne sa mi tam chodit nechce. Neviete mi poradit?
Já se nechci hádat, ale zákon tvrdí, že zboží se reklamuje u prodejce. Klidně mě někdo opravte či doplňte pokud to je jinak.
j.j. pravdu díž, kde jsi koupil, tam reklamuj
Ten servis se jmenuje VSP Data a na netu mají stránky.Včera jsem je kontaktoval ohledně výměny krytu Htc Touch(prasklý po pádu) a výměna provedena na počkání.Co k tomu dodat.Ahoj Olda![]()
Snad jen to, že se nejednalo o záruční opravu.
E-TEN nemá v ČR záruční servis. Přístroj je nutno reklamovat u prodejce nebo distributora.
No ja si na reklamaciu nerobim narok lebo som si to sposobil sam. Skusil som poslat mail na VSP data (dik oldasuk ), tak uvidim co odpisu.
Tak s VSP mi poslali mail ze E-Teny nopravuju( Neviete niekto o nejakom inom servise?
i pozáruční opravu zajišťuje distributor
Tak som to poslal predajcovi s tym ze sa medzitym vyskytla zavada na fotaku ktoru som chcel vyreklamovat. PDA sa mi o mesiac vratilo s vymenneou zakladnou doskou ale fotaku ani poskodeneho jack konektoru sa v servise nedotkli.Uz sa mi z nimi nechce dohadovat. Mam nejaku moznost ako odstupit od kupnej zmluvy a dostat spat peniaze? Od zakupenia je to nejakych 10 mesiacov
Pokud reklamujes vadu a ta neni opravena, tak nepodepisovat papir o prevzeti PDA z reklamace. Nebylo to opraveno, tak reklamace podle me trva. A pokud se to nestihne do mesice, tak odstoupit od smlouvy a chtit penize.
Jestli uz jsi podepsal prevzeti PDA z reklamace, tak jsi tim zrejme i potvrdil, ze PDA funguje. Takze to tam hodit znova.
Podpisal som akurat papier o prevzati na poste. Od poslania do servisu uz mesiac urcite uplynul, mozem im teda napisat ze odstupujem od kupnej zmluvy z dovodu neposkytnutia zarucneho servisu ?
A mas nejaky potvrzeny papir, ze jsi reklamoval chybu fotaku?
Ano, je to uvedene v zazname o vraceni zbozi z reklamace