Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: ASUS A632N a TMC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Dobrý den. Chci se zeptat jestli mi na A632N pojede TMC přes tento držák: ASUS TMC Car holder pro PDA MyPal A639 (příjem Traffic Message Channel). Trošku mě tam zaráží to A639, ale příslušenství bude asi stejné ne? Předem děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Již se tu o tom psalo několikrát, uživatelé ho provozují i na 636. Některé prodejny uvádějí v názvu TMC Car Holder 63x. Dá se předpokládat, že není vážný důvod, aby neběžel na 632 . Problém je v podporovaném SW. Osobní zjištění - TT Navigátor všechny verze NE, iGo 2006 a 8 ANO.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Tak to je dobrý. Používám IGO 8. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od mates2
    Již se tu o tom psalo několikrát, uživatelé ho provozují i na 636. Některé prodejny uvádějí v názvu TMC Car Holder 63x. Dá se předpokládat, že není vážný důvod, aby neběžel na 632 . Problém je v podporovaném SW. Osobní zjištění - TT Navigátor všechny verze NE, iGo 2006 a 8 ANO.
    ahoj,
    mám stejné PDA s TMC Car Holder-em a nemohu nastavit GPS s TMC. Buď mi pracuje GPS nebo TMC, ale nikdy ne obojí zároveň. Pokud máš zkušenosti s nastavením iGO 8, můžeš mi poradit jak s nastavením? Myslím tím výpis sys.txt, popřípadě nastavení HW portu v PDA atd...
    díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Tak držák s TMC je doma a IGO 8 si TMC našlo. Ale co je mi divné, že u něj není žádná anténa. Můžete mi prosím někdo říct jestli u něj ta anténa má být? Popřípadě jakou anténu k němu používáte? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    12

    přídavná anténa k tomu je s koncovkou 3,5mm jack. na jedné straně držáku je napájení na druhé anténa. tu jsem měl v originálním balení.
    můžeš mi napsat, jak máš nastaveno, pokud máš signál gps i tmc zároveň? nějak to stále nemohu rozchodit. buď jde jedno, nebo druhé, ale současně ne.
    já mám v pda nastaveno:
    port pro programy gps: COM 0
    hardwarový port gps: COM 5
    přenosová rychlost: 4800
    je to nastaveno podle techniků asus
    ale potřeboval bych zároveň jaké je nastavení v program files\igo8 souboru "sys.txt" a adresáři karta sd\igo8\save v souboru "system.ini".
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Mám to takhle:
    port pro programy gps: COM5
    hardwarový port GPS: ( Žádné )
    přenosová rychlost: 4800

    Ještě jsem v IGO upravil SYS.TXT a to tak že jsem tam připsal:

    [tmc]
    port="COM,5"
    source="gns"
    gps_source=1

    Tu úpravu SYS.TXT musíš napsat do IGO 8 v přístroji! ( né na SD kartě )

    Zítra si je musím v prodejně podat, protože jsem u toho žádnou anténu neměl. :-((
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    12

    tak už mi to bezvadně funguje. nechal jsem se zmást nastavením přístroje vs. igo 8.
    přístroj mám nastavený:
    Port pro programy GPS: COM 0
    HW port GPS: COM5
    přenos. rychl.: 4800

    v přístroji (program files\igo8) soubor sys.txt nastaven takto:
    [gps]
    port="COM, 5"
    baud=38400

    [tmc]
    port="COM, 5"
    baud=38400
    source="gns"
    gps_source=1
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    48

    Zdravim, muzete mi nekdo dat prosim typ kde tenhle drzak sezenu? Vsude kde jsem koukal ho maji jen na objednani. diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Asi už ho nikde neseženeš, protože já jsem na něj čekal taky měsíc a ještě mi ho dodali bez antény. Vrátil jsem jim ho s tím, že jim ho zaplatím až to bude komplet. Včera mi přišel mejl, že dali dotaz do Asusu jestli ho vůbec ještě dodávaj a zatím je odpověď že už ne, ale pro jistotu to ověří. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Moc dekuji za tyhle zverejnene informace, diki nim jsem to rozbehl na 696
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    5

    Ahoj tu anténu si musíš dokoupit, já to sehnal přes společnost SIL.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    5

    Prosím tě mám iGo6 tam to nastavení je stejné, nebo nevíš kde seženu 8ku? protože ma IGO6 to nějak neumím rozchodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    5

    Tak ti udělám radost, posílám ti odkaz na ten držák.
    http://shop.sil.cz/zboziDetail.aspx?id=593&nazev=pda-a63xn-g-tmc-gps-car-kit
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2

    Zdravím. Děkuji za zde zveřejněné informace, díky nim jsem rozchodil TMC na iGO8. Ale potom, co jsem přešel na iGO8.3 se objevil problém. Řádek v sys.txt source="gns" způsobí, že se mi odpojuje GPS pokud odpojím navigaci z držáku. Nevíte někdo, co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. A632N problém
    Od kavkys v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-08-2007, 11:26
  2. Asus A632 vs Asus A632N
    Od DuDDo_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-01-2007, 19:40
  3. ASUS A632N a nepřesný stylus
    Od MrViki v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 16:02
  4. Tomtom a Asus A632N
    Od MrViki v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-11-2006, 13:42
  5. ASUS A632N flash disk
    Od MrViki v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-10-2006, 13:01