Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: ROM upgrade ve Vistach

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    31

    jak rozbehnete romupdate ve vistach?nikde jsem nedostal uspokojivou odpoved....diky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    31

    tak jsem asi neco konecne nasel
    http://www.modaco.com/content/windows-mobile-news/252977/ruu-on-vista-it-can-be-done-the-ultimate-guide/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    31

    ..tas funguje jen pod 32bit vistama...no tak,nikdo nemate 64bit visty a nemoznost upgradovat ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od Georgito
    ..tas funguje jen pod 32bit vistama...no tak,nikdo nemate 64bit visty a nemoznost upgradovat ????
    Možná by stálo za to , dočíst tu odkazovanou diskusi až do posledního příspěvku /z května 2007/...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    31

    udelal jsem to...s ovladacem pro 64bit visty je problem...nikdo jeste nevyresil..ale uz jsem to udelal jinak...pouzivam emulator xp Sun xVM Virtual Box...a chodi to,doporucuju..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ovládání aplikací ve Vistách z mobilu
    Od lelouch v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-11-2011, 14:43
  2. Flash rom ve vistach x64 ???
    Od Spawncz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-07-2008, 07:00