Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: počasí

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    1

    ahoj,
    po nahrání nové ROMky na HTC Touch mě nejdou aktualizovat data o počasi. s původní ROMkou to fungovalo, nevíte co kde se mohlo stát, že to ted nepremává? forum sem pročítal asi tak hodku a nic sem nemohl najít ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Vypni HTC Home plugin.
    Poté nainstaluj 2 caby, které přikládám, bude to chtít restartovat, restartuj.
    Pokud chceš přidat vlastní bydliště a není ve výběru, zedituj si v notepadu přiložený *.xml soubor tak, že libovolné v něm obsažené české město (které nebudeš používat) přepiš na svoje vlastní (bez háčků a čárek) a oprav jeho kód, který najdeš na www.accuweather.com a tento nový soubor nakopíruj so Windows v cihle, přepíšeš původní (dělám to přes plugin v Total Commanderu a jde to).
    Poté zase zapni HTC Home plugin na obrazovce Today, vyber Weather panel, vyber svoje místo a aktualizuj (samozřejmě, musí ti jít Internet ať už přes kolíbku, nebo WiFi, nebo data od operátora).
    Teď jsem to dělal na funglovém Touch Cruise a funguje to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A druhý cab
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A *.xml soubor
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Latimerix_ce4you
    Guest

    Zdravím,
    zkusil jsem přidat nové město do HTC Cruise (s původní ROM) podle tohoto návodu a jediný výsledek je ten, že místo HTC Home mám pouze prázdnou plochu (ve správné velikosti Home), pod ní jsou pak další položky Dnes. Dá se s tím něco dělat, nebo jen nahrát zálohu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Latimerix_ce4you
    Guest

    Učinil jsem menší pokrok - sehnal jsem HTCHome.cab, který mi v Cruisovi chyběl, nainstaloval - a Home opět běží, dokonce ve verzi 2.1 se 6 záložkami. Počasí běží taky, ale při pokusu o změnu města mám pořád smůlu - tentokrát už nemám na výběr nic, vůbec se neotevře *.xml soubor s městy. Měl by být v novém adresáři HTCHome, je tam, ale nenačte se - ani původní, ani upravený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Latimerix_ce4you
    Guest

    Tak snad naposledy: Soubor s městy (HH_0409_WeatherCities.xml) se načetl až potom, co jsem v názvu souboru "0409" nahradil fungujícím "0405" - mám dojem, že něco podobného se dělalo i u vylepšení Fotoalba. Pak už stačilo opravdu jen přepsat nepotřebná města (česká i nečeská) těmi požadovanými českými (podle www.accuweather.com) a u víceslovných názvů opravit mezeru (Accuweather mi pro KarloVary vnucoval nepoužitelný formát "EUR|CZ|EZ008|KARLOVY%20VARY" - po náhradě "%20" obyčejnou mezerou už to šlo). A je to.

    Doufám, že to už bude fungovat a pro jistotu jdu zálohovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    at to zkousim jak to zkousim nejede..nechce nekdo dat poradny navod krok po kroku :sarcastic: co kde kam a proc .... dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    64

    Pokud nic nepreinstalovavam a jen si chci zmenit mesto (kupodivu, uz ani nevim jak, jsem tam dostal mesta cesky) na svoje bydliste, kde najdu soubor, v kterym si nejaky mesto vymenim za svoje? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Aktualizace počasí - data počasí nejsou dostupná
    Od Dušan Mrázek v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 12:28
  2. Počasí Manila 2.5
    Od BeneOsawe v sekci Touch HD
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-11-2009, 16:59
  3. Počasí na PocketPC
    Od Magua v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 03-05-2005, 08:36