Čest
Tohle zařízení se sem nedováží a proto není nabídka tipů a triků velká. Našel jsem dva weby věnující se těmto strojům, jedna je anglicky, druhá rusky a protože jsem z generace, která se učila rusky na ZŠ (a už jsem vše zapoměl) a anglicky louskám špatně (což může být při operaci, kdy se jakkoli zasahuje do nastavení stroje, docela fatální), rozhodl jsem se zřídit tento thread. Třeba pomůže mi, třeba pomůže někomu jinému.
V tuto chvíli bych rád vyřešil problémy, na které jsem odpověď nenašel:
1) Kabel USB Host: K telefonu tento kabel nemám. Investovat 900,- do nového se mi nechce a protože jsem u kolegů s LOOXem viděl návody na jeho výrobu, rád bych to řešil také tak. Nemáte někdo schéma zapojení USB konektorů na tomto kabelu? Údajně pomůže vzít klasický synchronizační kabel mezi MDA a PC, přikoupit za 25,- redukcu USB Samice / USB Samice, rozebrat jej a "jaksi" překřížit nějaké drátky. Jak je překřížit netuším. Radši bych ale koupil montovatelný konektor USB Samice a namontovat na sync. kabel.
2) Čtečka otisků prstů je výborná věc. V jejím nastavení se dá vybrat aplikace podmíněná právě otiskem. Protože jsem čtečku nikdy neměl a nemám s ní zkušenosti, doufal jsem v to, že čtečkou mohu zamknout třeba SD kartu. Tuto volbu jsem nenašel.
3) U svého druhého telefonu HTC TyTN2 jsem zvyklý na HTC Today menu. Přestože jsem hledal tento plugin pro VGA zařízení, je po instalaci velmi malinký a nepoužitelný. Dá se to nějak řešit?
4) Víte o aplikacích, nebo hrách, kde mohu využít wvga rozlišení?