Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 47

Téma: Toshiba Portége g900 - tipy, triky...

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Jeste jedna vec - pac u tohoto telefonu SIM lock prakticky nikdo nepouzival ( a bohuzel take nikdo poradne nevi jak ho odstranit kdyz uz je), podivej se prosim do nastanevi Phonu zda neni nastavena volba site na 3G, pak to, jak tomu rozum veli, nenajde GSM Zelene tlacitko - otevre se foun, pak OPTIONS ,pak MODE ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Nesli
    Jeste jedna vec - pac u tohoto telefonu SIM lock prakticky nikdo nepouzival ( a bohuzel take nikdo poradne nevi jak ho odstranit kdyz uz je), podivej se prosim do nastanevi Phonu zda neni nastavena volba site na 3G, pak to, jak tomu rozum veli, nenajde GSM Zelene tlacitko - otevre se foun, pak OPTIONS ,pak MODE ...
    Zdravím, jsem ted dotyčný s blokovanou sim kartou. Díky za pokus, ale ani toto nepomohlo. Byl tam nastaven automatický výběr. Nepomohlo ani nastaveni GSM napevno. Ani na MyG900 jsem odpověd nenašel. Debaty o tomto problému jsou několik měsíců staré a končí radou na poslání do Toshiby. Třeba na to ale někdo přišel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Hmm, tak to je p*cku
    Ono zkus jeste mrknout na nejake polske a ruske forum a poslat tam treba dotaz v anglictine zda by nekdo nevedel, neb v tech zemich je mnohem vetsi zazemi uzivatelu tohoto zarizeni, neb v Cechach je tehle krabicek vyslovene "jen par"....

    BTW ALe stejne mi prijde divne ze to pred flashem behalo( teda pokud je to tento pripad) a pak ne, mozna zkus nejakou dalsi ROMku( treba tuto, ta mi beha v poho ), pak treba zkusit jeste flashnout nove IPL(z myg900)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Jeste me pak napadla jedna vec, moc o tom nevim ale principielne to umoznuje pouzivat SIMky lib. operatoru na blokovanem zarizeni, jmenuje se to snad X-SIM a dela se to i na G900, jen fakt nevim kde to sehnat, asi google poradi...
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Taak po dlouhe odmlce tohoto threadu Vas sem zase zkusim prilakat

    Sinan z MYg900 vydal novou ROMku, vrele doporucujiUz je odzkousena, omlacena, a je funkcni a rychla
    * Build 20748* Sestaveni 20748
    Volna:
    ROM 33MB
    RAM 77 MB

    LINK ZDE


    Je v ni opraven tzv. Screen shaking bug co zlobil na vetsine WM6.1 ROM pro toto zazizeni(takove to chveni obrazu pri vstupech do menu atd.)
    Bugy: Nebeha mi s ni SPB Backup
    EDIT : Tak s ni trochu zlobi i AS
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    56

    Zrovna včera jsem ji flashoval Běhá zatim celkem pěkně, ale otevírání složky \Windows\ trvá proklatě dlouho, se starou 3.07BAI to bylo za 4s. A pozor, měl jsem původně podtaktovaný procesor na 106 MHz, takže jsem si tam hodil standartních 520 MHz, nevím, jestli to postihlo i ostatní. vyzkoušel jsem tam TFLO 2D WVGA a běhá to

    btw: zkoušeli jste upravený TCPMP? Přehrává video i 2,5× rychleji než TCPMP 0.81, jenom si neporadí s MPEG-4 :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Otevreni slozky Windows dlouho netrva, jen clovek nesmi pouzivat integrovany File Explorer(pac je to hrozna sra*ka), s Rescem je to v pohode
    K taktu procesoru - nejde o to ze by byl nataktovan touto ROM tak nizko, ale ROM v sobe integruje jakousi dost nepovedenou verzi adaptabilniho taktovani CPU dle zateze- je to na nic - v priloze posilam program na opravu a nastaveni puvodniho taktu

    RE TCPMP: Jj, zkousel, i Manillu, ale ten prehravac je zatim jen alfa verze, tj. chvilku bych vydrzel a uvidime

    Jeste se tam porad nejak snazime o tu 3D accel., ale stale nic moc.. Nevyznas se v tom? Ze bych ti udelal testera :-D
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    56

    Mno, používám ten defaultní File Explorer s rozšířením, když potřebuju něco složitějšího tak vezmu na pomoc TC
    jinak jestl jsem správně četl o tom TCPMP tak finální verze by měla být placená

    na ty drivery a knihovny pro GF 5500 jsem koukal, ale zatim to vypada nic moc, kdyz nevysla petice Nvidii a Toshibě tak si to musime (ten, kdo to umí musí) zbastit sami...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    NO jo, hotl ten defaultak je proste na prd(

    O tom ze by mela byt finalni placena nevim a dost o tom pochybuji, myslim ze ty kluci to pro prachy fatk nedelaji, ale urcite to bude fajt DONATE WARE, vsichni muzou lib. poslat nejakou tu prasuli autorovi

    A k NVIDII, je to holt na pest, nvidia uz hlavne upustila od jakekoliv podpory pro GoForce radu(no mozna vyjma GF6100) a plne se soustreduje na APX, takze nejaka sance ze by byla komp. SDK pro 5500 dodelala zmizela( Ale vsak my jim jeste ukazem!!! Stejne jako s TCPMP
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    56

    Huh, tak včera mi přestal fungovat GSM modul. Jednoduše nedokázal vyhledat síť, stalo se tak po HR, dneska jsem flashoval původní 3.07BAI, udělal 2 HR a "už" to zase jede... je mi to záhadou
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Zdravim majitele G900, je libo konecne prehravat neupravene video v plnem rozliseni ??
    Juknete SEM
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    Zdravim všechny uživatelé G900,
    nevíte, kde se v dnešní době dá sehnat do 5ti tisíc? v česku ji nikdo neprodává, na Allegru je ale neposílají do zahraničí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Zdravím

    No, ono nás zas až tolik není :-D

    Jj, sehnat tuhle potvůrku je trošku problém, pravdou je,že čekat než ji bude u nás někdo prodávat by mohlo připomínat Godota

    Chtělo by to nějakého známého, co občas zajede do Polska či ke Skopčákům a tam se mrknout do nějakého bazaru, myslím že něco by se tam určitě objevilo
    Dále koukej na německou a VB ebay, třeba na té ang. je těd jedna G900 s shippingem po EU za 65 liber a zbývá jí 6 hodin do konce :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    tak jsem si dneska naflashoval BETA verzi WM6.5, ALE :
    1) je to v čínštině
    2) nakej rákosník nahradil plno ikonek, fontů a aplikací nějakýma svýma
    3) je to všude samá animace, snažím se je přez Total Commander a registry povypínat
    4) po HR volné ROM 27MB a RAM 52MB (což je proti 33MB a 82MB u WM6.1 málo)
    budu se vám pravidelně hlásit s nějakým pokrokem, např. anglická verze (pokud nějakej blbec neodstrail DSMka) nebo zrychlení systému :wink:
    (downloadlink sem nedám, ten pro koho je tato ROM určená si ji zvládne vygooglit )

    a tady přikládám pár screenů :


    do threadu s ROMkama G900 ho nedávám schválně, jelikož je to téměř nepoužitelné tak se to nehodí aby to flashoval každej
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Gratuluji, tak už jsi konečne sehnal G900 :-)

    Jj, teďka se 6.5 i na tyhle cihle pomalu rozjížděj, na portegeclub je ted nová 6.5 wwe romka , ale zatím ma spoustu chyb, tak až jí doladí, hodim link do ROM threadu

    PS Už jsi si nainstaloval TCPMP pro Goforce5500? Je nová verze
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nové ROM pro Portégé G900
    Od Nesli v sekci Toshiba
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-06-2010, 16:14
  2. Má někdo "Toshiba Portege G910" ?
    Od Jarda Lukas v sekci Toshiba
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-07-2008, 21:03
  3. Toshiba Portege G910
    Od karlic_ce4you v sekci Toshiba
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-06-2008, 11:08
  4. Připravovaná a tajemná Toshiba Portégé G910/920
    Od Zdenek Malinsky v sekci Toshiba
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-04-2008, 20:29
  5. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-01-2008, 22:32