Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 47

Téma: Toshiba Portége g900 - tipy, triky...

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Velka gratulace I kdyz ze zacatku to chce trochu nerviky, ale vyplati se to Doporucuji forum www.myg900.com

    K SDHC- snad posledni rok nad tim nejvetsi koumaci na myG900, ale porad to korektne nefungovalo- nastesti na to prisli, asi 10 dní zpět
    Tento patche v priloze jen nainstaluj a uz to jede (teda, na vetsine ROM a na vestine kartach), osobme mam ROM CE os 19202 a s ni 4gb mirco sandisk v mini adapteru a spokojenost
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    totok
    Guest

    :yes: Diky moc Nesli,
    jak jsi uvadel, v klidu jsem otestoval 8gb transcend a neprisel sem na zadny zadrhel. Takze moc diky za pomoc.
    Na myg900 obcas chodim, ale spise sem tam hledal, jak poresit v registrech a samotnem OS problem na EN WM6.1 zobrazovani diakritiky v kontaktech .
    Zatim zdarec .

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    No neni zac

    ..K tem kontaktum, jakou mas verzi ROM? Osobne se mi diakritika zobrazuje bez problemu :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    totok
    Guest

    Mela by byt stejna jako ta tvoje. Build 19202.1.0.0
    Mozna je to problem puvodu v nemecku, i softwarova klavesnice diakritiku neumi, zvlada mi jako by jen cast ynakove sady, ř ť ů vubec. Tezko rict , jeste sem do toho zdaleka neprohledl. Tak nechci psat nejaky hovadinky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Hmm, to je zvlastni...

    Nemel by byt problem v puvodu, vse by melo zalezet na ROMce...
    Jinak co se softwarove klavesky s ceskou diakritikou tyce, pouzivam SPB full screen keyboard, a cely kontakt list (s diakritikou) mam puvodem z Outlooku, ze ktereho se syncnul do G900...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    20

    zdravím všechny - prosím o radu. Synovi jsem dal G900 - v původní ROM byla chyba / při probuzení , nebo zastrčení kabelu v režimu STANDBYse často seknul/ jinak pohoda. Syn si nainstaloval novou ROM, ale ted je SIM blokovaná - jinak všecno vč. WIFI maká. Servis daleko - není nějaká rada ? Třeba nastavení v registrech ? Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    56

    A v předchozí ROMce sim blok nebyl? Je to nějaká oficiální WM6 nebo 6.1? Zkusit ještě jinou ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    20

    v předchozí vše OK - WM 6 je původní
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    20

    zkusím někde sehnat jinou - dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Jj, doporucuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    20

    perfektní práce - ještě jednou dík - dám vědět jestli to zabralo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    V pohode, kdyztak tam hodime jinou..

    Ale tuhle ted taky zrovna stahuju, tak jsem na ni zvedavy
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    56

    Povedlo se vám rozěhat hry přímo určený pro GoForce 5500, která tam má být?
    TADY o tom je topic, něco jsem zkoušel, ale při spuštění hry Siege - Catapult Assault Toshiba zamrzne
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Resime to tam, ale zatim jen bohuzel jednoducha odpoved: NE : : : :dead: :dead: :dead: :no: :no: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    20

    zdravím - tak po nainstalování nové ROM je WM 6,1 ale SIM je stále blokovaná. nemusí být uvnitř při instalaci ROM SIMka ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nové ROM pro Portégé G900
    Od Nesli v sekci Toshiba
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-06-2010, 16:14
  2. Má někdo "Toshiba Portege G910" ?
    Od Jarda Lukas v sekci Toshiba
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-07-2008, 21:03
  3. Toshiba Portege G910
    Od karlic_ce4you v sekci Toshiba
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-06-2008, 11:08
  4. Připravovaná a tajemná Toshiba Portégé G910/920
    Od Zdenek Malinsky v sekci Toshiba
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-04-2008, 20:29
  5. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-01-2008, 22:32